fbpx

Ældre Sagen inviterer alle der er fyldt 65 i Middelfart kommune til GRATIS koncert. På Slaget 12 kommer og spiller live koncert. Her kan du opleve nogle af deres store hits som “Hjem til Århus” og “Ude på det blå ocean”. Tag en ven eller veninde under armen og oplev sammen den fantastiske stemning når musikken flyder ud i rummet. Nyd musikken i fællesskab med de andre, når På Slaget 12 spiller deres danske sange fra repertoiret.

Køb noget forfriskende at drikke eller en bid mad i vores café, hvis sulten eller tørsten melder sig.

Om På slaget 12

Bandet udgav deres første album i 1986, og har sidenhen udgivet mange albummer og fået store hits i Danmark som f.eks. “Hjem til Århus”. Bandet består hovedsageligt af sangerinde Ann-Mette Elten og Niels Kirkegård som er sangskriver og guitarist. Derudover er Ebbe Ravn, Hans Fagt og Joachim Ussing også med. Bandet spiller pop og rock musik. I 2015 udgav de deres seneste album Hjerterne fri, hvor Roar Amundsen også var med som sangskriver.


Praktiske oplysninger

Koncerten er GRATIS. Alle over 65 år i Middelfart Kommune er velkomne. HUSK: Medbring kvitteringsmail som billet. 

Hvor: Lillebæltshallerne på Færøvej 74, 5500 Middelfart.

Tid: Onsdag den 15. juni 2022 kl. 14.00 til 17.00. Dørene åbner kl. 13.00.

Tilmelding:
Meld dig til ved at sende en mail til aktivitet.middelfart@gmail.com eller på dette nummer: 23 27 48 26. Du kan også melde dig til via ældre sagens egen hjemmeside her.

Parkering
Lillebæltshallerne har en stor parkeringsplads med 400 gratis parkeringspladser og handikap parkering – så alle nemt og sikkert kan komme til koncert.

 

Billederne er hentet fra https://ps12.dk/presse/