fbpx

Flot forårsopvisning i Middelfart

 

MG&BK Gymnastik inviterer til forårsopvisning i Lillebæltshallerne for at markere afslutningen på sæsonen.

Opvisningen sætter lejligheden for en hyggelig dag, hvor de dygtige hold stiller frem for at vise venner og familie, hvad de har lært i løbet af sæsonen Både små og store gymnaster kommer og viser det bedste og nyeste inden for gymnastik, spring og dans. Hvem ved? Måske bliver du så bidt af det stærke fællesskab, gymnastikken og den gode stemning, at du, eller nogen du kender, optræder næste sæson.

Du kan bl.a. opleve

  • Spring
  • Parkour
  • Rytme/dans
  • Børnegymnastik
  • Spring
  • Instruktørserien

Alle er velkomne til at kigge forbi og nyde det flotte show, når MG&BK Gymnastik inviterer til forårsopvisning – forældre, søskende, bedsteforældre, naboer, klassekammerater og dig, som bare elsker at tilbringe nogle hyggelige timer i selvskab med gymnastik, dans og spring.

Det er muligt at købe mad, snacks og drikke i Lillebæltshallernes café. Caféen serverer både til publikum og udøvere, så alle kan holde energiniveauet oppe under hele opvisningen.

Se her for andre events.

Praktiske oplysninger

Tid og sted
Opvisningen finder sted lørdag den 2. marts kl. 09.30 – 13:00 i Lillebæltshallerne. Dørene åbner en halv time før.

Pris
Det koster 50 kr. for voksne (over 15 år) at købe program og er gratis for børn. Med din entrébillet i hånden, kan du læne dig tilbage og nyde et flot show. Samtidig er du med til at støtte den lokale forening.

Parkering
Lillebæltshallerne er udstyret med over 400 gratis parkeringspladser, så det et super nemt at kigge forbi til opvisningen. Centeret er også udstyret med handikapparkering, rampe og elevator.

Vi ses i Lillebæltshallerne!

Billeder: MGBK