fbpx

Fed koncert af Rock under Broen


Kom med til en fed aften i glamrockens og 70érnes tegn, når Slade og The Sweet går på scenen.

Oplev den fede stemning, når musikken begynder og glæden spreder sig blandt jer alle. Der er pop-rock, rock’n’roll og legendariske hits på programmet når Slade og The Sweet with Andy Scott indtager scenen.

Om The Sweet with Andy Scott

Bandet blev dannet i 1968, og har i løbet af 70erne dannet utallige hits, hvoraf 34 af dem har ligget nummer ét på hitlisterne. De har solgt mere end 55 millioner albums på verdensplan og siges, at være en inspiration for mange andre bands. Andy Scott har været med fra starten af og er den eneste der stadig er tilbage af de oprindelige medlemmer. Han holder den musikalske arv i live og leverer sammen med bandet høj energi og god kvalitet.

Om Slade

Slade var kæmpestore i 70erne, hvor de havde 23 top-20 hits og seks hits der lå nummer ét. To af bandets oprindelige grundlæggere Dave Hill og Don Powell er stadig med og sammen med bas guitaristen John Berry, samt ny lead vocal Mal McNulty leverer de et forrygende show.

Middag på Marsvinet

Vil du have den fulde oplevelse med lækker mad og god musik? Så kan du købe en billet, hvor du både får middag på Marsvinet, der består af to retter. Derefter er der fælles bustransport til Lillebæltshallerne, hvor der er reserveret siddepladser til jer.

Programmet vil derfor se sådan ud:
17.30: Middag på Marsvinet med to retters menu og hygge.
19.30: Bustransport til Lillebæltshallerne


Praktiske oplysninger

Tidspunkt: Fredag den 28. oktober 2022, kl. 20.00

Sted: Lillebæltshallerne, færøvej 74, 5500 Middelfart

Billetter: Læs mere og find billetter HER

Lillebæltshallerne har en stor parkeringsplads med 400 gratis parkeringspladser og handikap parkering – så alle kan komme med til koncerten. Ledsagere kan endda komme med til en fordelagtig pris. De skal bare kunne fremvise et gyldigt ledsagerbevis fra Dansk Handicap Forbund.