fbpx

Scrapbooking Convention i Lillebæltshallerne

 

Nu vender Scrapbooking Convention igen tilbage til Lillebæltshallerne.
Arrangementet har mange passionerede deltagere, der trofast vender tilbage og køber plads hvert år. Men alle nye, nysgerrige deltagere bydes selvfølgelig også hjertelig velkommen til det hyggelige arrangement.

 

Få en plads ved det kreative bord

Du kan deltage i arrangementet på to forskellige måder. Du har enten mulighed for at købe billet og sidde med hele weekenden som siddende scrapper. Her får du en fast siddeplads i hallen gennem hele weekenden, får fortrinsret til kurser og gaver i forbindelse med indgangsbilletten. Det er altså billetten til dig, som vil fordybe dig i din hobby og få det meste ud af dagene. Bemærk, at der er en aldersgrænse på 13 år for at deltage som siddende scrapper.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du afgjort få en produktiv, fordybende og inspirerende weekend. Som tilmeldt, får du også mulighed for at deltage i spændende kurser og workshops med dygtige undervisere fra ind- og udland. Når du tilmelder dig, kan du også købe ekstra gode tilbud i de mange butikker. Derudover giver din billet dig også et lod i lodtrækningen om flotte præmier og deltagelse i kort- og layout konkurrencer, hvor der også uddeles flotte præmier til vinderne.

Du kan købe adgang til dette fantastiske og kreative arrangement for kun 275 kr. Billetten gælder for begge dage. Linket til at købe denne billet, findes nederst på siden.

Du skal ikke bekymre dig om at pakke en madpakke – vores café sælger mad, snacks og drikkevarer hele weekenden.

 

Bliv inspireret og køb alt det du mangler

Den anden måde at deltage i arrangementet på kan du læse mere om her. Her kan du købe en almindelig entrébillet, hvor du kan gå på opdagelse i de mange stande og måske endda blive inspireret til selv at blive scrapper.
Efter du har betalt 50 kr. i entrépris, får du adgang til butikker, der sælger alt det, du skal bruge til at lave scrapbooks bl.a. stempler og kort.

Både nybegyndere og erfarne scrappere kan finde et væld af nye og spændende materialer i de små butikker i hallen. Du kan blandt andet finde:

  • Papir og karton i alverdens kvaliteter, mønstre og farver
  • Stempler, stencils og blæk
  • Pailletter, perler og glimmer
  • Tuscher, farver og maling
  • Pynt, klistermærker og udklip
  • Alverdens værktøj
  • Tomme scrapbøger du kan fylde med minder og udsmykning

Læs mere på arrangørens hjemmeside.

Se her for andre events.

 

Praktiske oplysninger


Tidspunkt

Scrapbooking Convention afholdes lørdag d. 9. og søndag d. 10. marts 2024 i Lillebæltshallerne, hal c, Færøvej 74-76, 5500 Middelfart.

Lørdag: 09.00 – 19.00

Søndag: 09.00 – 16.00

Åbningstider og billet

Weekendbilletter, der giver adgang med fast siddeplads, førsteret til kurser og særlige tilbud.

Prisen for weekendbilletter er 275 kr.

  • Køb billet til det her

Prisen for en éntrebillet er 50 kr.

  • Éntrebilletter købes i indgangen.

Vi ses i Lillebæltshallerne!

BILLEDER FRA SCRAPBOOKING CONVENTION I LILLEBÆLTSHALLERNE