fbpx

Bolig og livstilsmesse i Lillebæltshallerne

Til Boligdage.dk i Lillebæltshallerne kan du møde 120 udstillere, der alle har taget idéer, inspiration, spændende nyheder samt gode tilbud med!

Boligdage.dk har samlet spændende produkter og inspiration inden for fire farveopdelte temaområder og der er noget for enhver smag.

  • Boligforbedring: huser rådgivning og inspiration til at optimere din bolig.
  • Livsstil og beauty: lokker med skønheds- og wellness produkter.
  • Mad og delikatesser: byder på lækre delikatesser, god vin samt fyldig rom.
  • Interiør og design: inspirerer med gode idéer til boligindretning og hygge, som er lige til at tage med hjem.

Alt dette finder du under ét tag, så det er en oplagt mulighed at tage én du holder af med – der er inspiration og gode tilbud at hente, uanset deres interesser! Kom og få smag på forkælelse, oplevelser og meget mere.

Praktiske informationer

Åbningstider. Messen har åbent lørdag d. 12. november kl. 10.00-17.00 og søndag d. 13 november 2022 fra 10.00 til 16.00.

Priser. Entréprisen for børn under 17 er gratis, mens de voksne (18+) skal betale 75 kr. Billetten giver dig adgang til messen i hele weekenden og kan købes i indgangen samt på boligdage.dk, hvor du også kan finde en udstillerliste.

Parkering. Lillebæltshallerne har en stor parkeringsplads med 400 gratis parkeringspladser og handikap parkering – så bliver det ikke lettere at komme til messe!

Mad og drikke. Lillebæltshallernes café sælger forfriskninger, så du kan nyde en kop kaffe og et stykke kage eller en sandwich og en sodavand.

Vi håber at se dig!