fbpx

BOOKING OG LOGIN

Her har du mulighed for at booke (eller forespørge) lokaler, baner og hold på tværs af Lillebælt Sport og Kulturs centre.

BLIV SPONSOR

EVENTKALENDER

v

KONTAKT

ORGANISATION

Ønsker du at booke en baner eller hal inden for den næste uge, så book via Pay & Play Sport nedenfor. Ligger din booking længere ude i fremtiden eller ønsker du at booke et lokale, så læs guiden nederst på siden.

Login og book hold, lokaler og baner

Ny bruger og login - Lillebælt Sport og Kultur

Ny bruger og login

For at tilmelde dig et hold, booke en bane eller forespørge et lokale eller hal, skal du først oprettes som bruger og logge ind i vores system.

Login hos Strib og Middelfart Motionscenter

HOLDTRÆNING

Her kan du se vores udbud af hold i Strib og Middelfart Motionscenter og melde dig til dét hold, der passer bedst til dine ønsker og hverdag. 

Lej en badmintonbane i Middelfart og Strib

PAY & PLAY SPORT

Her kan du booke en badminton-, squash- eller padelbane, eller en sportshal 7 dage frem i tiden i vores to idrætscentre i Middelfart og Strib.

Book lokaler til events i Middelfart

ARRANGEMENTER

Se om vores haller og lokaler er ledige og send en booking forespørgsel. Vi vender tilbage hurtigst muligt., så du kan planlægge dit arrangement​

Book møde- og selskabslokaler i Middelfart

MØDE- & SELSKABSLOKALE

​Her kan du se om vores lokaler er ledige på din foretrukne dato og sende en forespørgsel på en booking. 

Book bowlingbaner i Middelfart

BOWLINGBANER

Her kan du booke bowlingbaner samt de gode tilbud med både mad og bowling, som vi tilbyder i Lillebælt Bowling. 

Booking af lokaler, baner og haller

Du har mulighed for at booke badmintonbaner, padelbaner, squashbaner og haller op mod 7 dage frem i tiden med vores koncept Pay & Play Sport. Ønsker du derimod at bruge vores haller og lokaler til offentlige arrangementer, firmaarrangementer eller private fester, kan du sende en forespørgsel til os. Vi stræber efter at vende tilbage hurtigst muligt, så du kan gå videre med planlægningen.

​Når du følger linket ovenfor, bliver du præsenteret med en liste over vores faciliteter. Her kan du vælge Lillebæltshallerne i Middelfart eller Strib Fritids- og Aktivitetscenter i Strib og se om vi har ledige lokaler/haller på din foretrukne dato. Er der ikke ledigt i Lillebæltshallerne, så opfordrer vi dig til at se om der er ledigt i Strib, hvor vi også har gode lokaler og haller!

Brug for hjælp?​​

Hvis du oplever problemer i vores bookingsystem eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller på mail: