fbpx

JULEFROKOST MED BOWLING

Få en fantastisk julefrokost i Middelfart! 

N

BOOK BOWLINGBANER

BESTIL TAKE AWAY

RING TIL OS

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Julefrokost i Middelfart

​Skal I igen i år have en sjov julefrokost i firmaet, afdelingen eller teamet? Hold den klassiske julefrokost med bowling og lækker julebuffet hos os. Sammen sørger vi for en julefrokost, der tager kegler! Dyst mod kollegerne og få håneretten over chefen på de bonede gulve!

Vi samler flere selskaber, så selv den lille virksomhed kan få en fantastisk julefrokost med lækker julemad, sjov bowling og glædelig feststemning. 

JULEFROKOST MENU | kun 275 kr. pr. person

Julebuffet med alt hvad julehjertet begærer af lækre traditionelle danske juleretter. Vores lækre julefrokost menu består af juleklassikere serveret i en buffet, så du kan nøjes med at spise dine favoritter og let og elegant springe de andre retter over. Og du kan spise både brownies og risalamande til dessert, hvis du har plads til flere julelækkerier.

Sjov julefrokost

FORRET

​Marinerede sild med æggesalat
Stegte sild med løg og æbler
Friskpaneret fiskefilet med grov remoulade
Bagt laks med fennikel og dild
Tærte med rosenkål, svampe og nødder
Leverpostej med svampe og bacon
Friskbagt brød og smør

Julefrokost Middelfart

HOVEDRET

Juleskinke med lækker glasering
Kildegaarden cuvette
Sprødstegte andelår og julemedister
Brunede kartofler og cremede kartofler med løg
Hjemmelavet rødkål og blommechutney
Grønkålssalat med æble, appelsin og valnødder
Friskbagt brød og smør

Julefrokostmenu

DESSERT

Gode danske oste med syltede nødder
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brownies med kanelcreme

Julefrokost med bowling

1 times sjov bowling

Når I har nydt godt af vores overdådige julefrokost buffet, kan I dyste om at være den bedste i teamet, afdelingen eller virksomheden på de bonede gulve!

Bestil årets julefrokost her!

​Firmajulefrokost for mindre virksomheder

Hos os kan I være en del af en større fest! 
Har I svært ved at få gang i festen i jeres mindre virksomhed? Så ta’ dine kolleger eller medarbejdere med til os! Vi samler flere små selskaber og skaber en kæmpe fest til den bedste julefrokost i Middelfart! Der er ingen minimumsbestilling, så selv 3-mands virksomheden kan være med og kan få en festlig julefrokost.

Kontakt os på tlf. 6441 2966 eller send en mail til bowling@LSOK.dk og lad os finde en dato for jeres firmajulefrokost.

Julefrokost Middelfart

Julefrokost med bowling

Vi kan hjælpe jer med at få en sjov og traditionsrig firmajulefrokost i King Pin Bowl & Diner i Middelfart. En julefrokost med overdådig julebuffet og sjov bowling, hvor I kan dyste om at være den bedste i teamet eller afdelingen på de bonede gulve. Og måske få håneretten over chefen! Vi har plads til op mod 120 festglade gæster i vores center, så her kan I samle hele afdelingen, virksomheden eller invitere samarbejdspartnere med.

Vi ses til en sjov julefrokost i Middelfart, hvor I sammen kan grine og opleve nostalgien med en klassisk julebuffet og bowling – hvem af jer får den højeste score, den første strike og hvem vælter kegler på naboens bane! Det bliver uden tvivl en hyggelig og mindeværdig julefrokost.

For kun 275 kr. pr. person, kan I nyde lækkerierne i den overdådige julefrokost buffet. Med 4 slags fisk, 4 slags kød, 8 forskellige slags tilbehør og 3 desserter er der noget for enhver smag. Med i prisen får I også 1 times bowling (ekskl. skoleje), så I kan finde ud af hvem i virksomheden eller afdelingen, der er bedst på de bonede gulve.

Kontakt os på tlf. 6441 2966 og hør mere.

Andre firmafester

I kan også holde firmaarrangementer og andre firmafester i vores center – fx med en turnering i bowling, pool og airhockey. Læs mere på vores side tilbud eller tag kollegaerne med til hyggelig fredagsbowling – book baner her!