fbpx

JULEFROKOST I MIDDELFART

Få en fantastisk julefrokost med sjov bowling i Middelfart!

N

BOOK BOWLINGBANER

BESTIL TAKE AWAY

RING TIL OS

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Julefrokost i Middelfart

​Skal I have en sjov julefrokost i firmaet, afdelingen eller teamet? Hold den klassiske julefrokost med venskabelig konkurrence, sjov bowling og en lækker julebuffet hos os. Dyst mod kollegerne og få håneretten over chefen på de bonede gulve!

Vi samler flere selskaber, så selv den lille virksomhed kan få en fantastisk julefrokost med lækker julemad, sjov bowling og glædelig feststemning. Vores bowlingcenter har plads til op mod 90 glade festgæster, så her er også plads til de lidt større selskaber.

Sidder du og skal planlægge en julefrokost med op mod 800 gæster, så har vi god plads i Lillebæltshallerne til netop jeres fest. Uanset om I bliver fem eller 700 gæster, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail bowling@LSOK.dk og høre mere om jeres muligheder. 

JULEFROKOST MENU | 285 kr. pr. person*

*) For kun 285 kr. pr. person (ekskl. skoleje) får I 1 times sjov bowling, venskabelig konkurrence samt adgang til vores lækre julebuffet, der frister med alt hvad julehjertet begærer af traditionelle, danske juleretter.

Drikkevarer afregnes efter forbrug, da det er vores erfaring at det er den bedste og billigste løsning både for jer og for os. Drikkevarer kan faktureres samlet til firmaet eller den enkelte medarbejder kan betale for sin drikkevarer i baren ved bestilling. 

Sjov julefrokost

FORRET

​Marinerede sild med æggesalat
Stegte sild med løg og æbler
Friskpaneret fiskefilet med grov remoulade
Bagt laks med fennikel og dild
Tærte med rosenkål, svampe og nødder
Leverpostej med svampe og bacon
Friskbagt brød og smør

Julefrokost Middelfart

HOVEDRET

Juleskinke med lækker glasering
Kildegaarden cuvette
Sprødstegte andelår og julemedister
Brunede kartofler og cremede kartofler med løg
Hjemmelavet rødkål og blommechutney
Grønkålssalat med æble, appelsin og valnødder
Friskbagt brød og smør

Julefrokostmenu

DESSERT

Gode danske oste med syltede nødder
Risalamande med kirsebærsauce
Brownie med kanelcreme

Julefrokost med bowling

1 times sjov bowling

Når I har taget for jer af retterne i vores overdådige julefrokost buffet, kan I dyste om at være den bedste i teamet, afdelingen eller virksomheden på de bonede gulve!

Bestil årets julefrokost!

​Firmajulefrokost for mindre virksomheder

Hos os kan I være en del af en større fest! 
Har I svært ved at få gang i festen i jeres mindre virksomhed? Så ta’ dine kolleger eller medarbejdere med til os! Vi samler flere små selskaber og skaber en kæmpe fest til den bedste julefrokost i Middelfart! Der er ingen minimumsbestilling, så selv fem-mands virksomheden kan være med og kan få en festlig julefrokost.

Kontakt os på tlf. 6441 2966 eller send en mail til bowling@LSOK.dk og lad os finde en dato for jeres firmajulefrokost.

Julefrokost Middelfart

Julefrokost med bowling

Vi kan hjælpe jer med at få en sjov og traditionsrig firmajulefrokost i King Pin Bowl & Diner i Middelfart. En julefrokost med overdådig julebuffet og sjov bowling, hvor I kan dyste om at være den bedste i teamet eller afdelingen på de bonede gulve. Og måske få håneretten over chefen! Vi har plads til op mod 90 festglade gæster i vores center, så her kan I samle hele afdelingen, virksomheden eller invitere samarbejdspartnere med.

Vi ses til en sjov julefrokost i Middelfart, hvor I sammen kan grine og opleve nostalgien med en klassisk julebuffet og bowling. Hvem af jer får den højeste score, den første strike og hvem tager kegler på naboens bane? Det bliver uden tvivl en hyggelig og mindeværdig julefrokost.

For kun 285 kr. pr. person, kan I nyde lækkerierne i den overdådige julefrokost buffet. Med 4 slags fisk, 4 slags kød, 8 forskellige slags tilbehør og 3 desserter er der noget for enhver smag. Med i prisen får I også 1 times bowling (ekskl. skoleje), så I kan finde ud af hvem i virksomheden eller afdelingen, der er bedst på de bonede gulve.

Kontakt os på tlf. 6441 2966 og hør mere.

Andre firmafester

I kan også holde firmaarrangementer og andre firmafester i vores center – fx med en turnering i bowling, pool og airhockey. Læs mere om vores forskellige Spis og Bowl-tilbud eller book baner og tag kollegerne med til hyggelig fredagsbowling.