fbpx

JULEFROKOST MED BOWLING

Hold årets julefrokost for teamet eller hele virksomheden hos os!

N

BOOK BOWLINGBANER

BESTIL TAKE AWAY

RING TIL OS

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Corona-venlig julefrokost i Middelfart

Vi giver jer muligheden for at sætte et punktum for 2020 med en lille, men hyggelig, julefrokost. Dermed kan I støtte lokale virksomheder i Middelfart og se frem mod lysere tider med teamet, afdelingen eller jeres lille virksomhed.

På trods af COVID-19 er juleglæden stadig at finde i både små og store julehjerter, så I skal ikke snydes for at fejre juletiden med jeres tætteste kolleger. King Pin Bowl & Diner sørger for at skabe de bedst mulige rammer for at I kan have en neddæmpet, afslappet og hyggelig julefrokost.

Der er stadig godt gang i bowlingbanerne, så I kan slutte frokosten af med en god omgang bowling – med håndsprit og god afstand – så I kan afgøre hvem, i teamet, afdelingen eller virksomheden, der er bedst på de bonede gulve!

JULEFROKOST MENU | kun 275 kr. pr. person

Julemenu med alt hvad julehjertet begærer af lækre traditionelle danske juleretter samt 1 times sjov bowling. Vi tilbyder en lækker julemenu bestående af traditionelle, danske juleretter til selskaber på max 10 personer. Vi sørger for at maden bliver serveret på jeres bord, så I kan nyde hinandens gode selskab og fylde maven med jeres favoritretter.

Sjov julefrokost

FORRET

​Marinerede sild med æggesalat
Friskpaneret fiskefilet med grov remoulade
Leverpostej med svampe og bacon
Friskbagt brød og smør

Julefrokost Middelfart

HOVEDRET

Kildegaardens rosastegte cuvettesteg
Sprødstegte andelår og julemedister
Brunede kartofler og cremede kartofler med løg
Hjemmelavet rødkål
Grønkålssalat med æble, appelsin og valnødder

Julefrokostmenu

DESSERT

Gode danske oste med syltede nødder
Ris a la mande med kirsebærsauce

Julefrokost med bowling

1 times sjov bowling

Når I har fuldt maven med lækre juleretter, kan I dyste om at være den bedste i teamet, afdelingen eller klubben på de bonede gulve!

Bestil årets julefrokost her!

​Firmajulefrokost for mindre virksomheder

Hos os kan I være en del af en større fest! 

Hvis I har svært ved at få gang i festen i jeres lille virksomhed, kan I med fordel holde julefrokosten hos os. Selvom vi må skære ned på antallet af gæster i restauranten, kan I stadig være en del af den gode stemning og vi sørger for at vores lækre julefrokost menu bliver serveret ved jeres bord. 

Kontakt os på tlf. 6441 2966 eller send en mail til bowling@LSOK.dk og lad os finde en dato for jeres firmajulefrokost.

Julefrokost Middelfart

Julefrokost med bowling

Vi kan hjælpe jer med at få en sjov og traditionsrig firmajulefrokost i King Pin Bowl & Diner i Middelfart. En julefrokost med overdådig julebuffet og sjov bowling, hvor I kan dyste om at være den bedste i teamet eller afdelingen på de bonede gulve. Og måske få håneretten over chefen! Vi har plads til op mod 80 festglade gæster i vores center.

Vi tager alle de nødvendige forbehold – med håndsprit, mundbind og servering ved bordene, så I kan have en tryg og hyggelig julefrokost. Ring til vores centerleder på 6441 2966 og hør mere om vores julefrokost og bestil jeres fest.

Vi ses til en sjov julefrokost i Middelfart, hvor I sammen kan grine og opleve nostalgien med en klassisk julebuffet og bowling – hvem af jer får den højeste score, den første strike og hvem vælter kegler på naboens bane! Det bliver uden tvivl en hyggelig og mindeværdig julefrokost.

For kun 275 kr. pr. person, kan I nyde lækkerierne i den overdådige julefrokost buffet. Med i prisen får I også 1 times bowling (ekskl. skoleje), så I kan finde ud af hvem i virksomheden eller afdelingen, der er bedst på de bonede gulve.

Kontakt os på tlf. 6441 2966 og hør mere.

Andre firmafester

I kan også holde firmaarrangementer og andre firmafester i vores center – fx med en turnering i bowling, pool og airhockey. Læs mere på vores side tilbud eller tag kollegaerne med til hyggelig fredagsbowling – book baner her!