fbpx

Cirkus Baldoni kommer til Strib! Cirkus Baldoni har rykket deres efterårs shows indenfor i landets sportshaller. Onsdag den 7. oktober kigger de forbi Strib Fritids- og Aktivitetscenter. Denne sæsons forestilling bliver Baldonis bedste og mest powerfulde – derfor hedder forstillingen ‘Power’!

Til det flotte og energifyldte show møder I bl.a. ukrainske Denis Ilchenko, der er en af verdens stærkeste mænd! Denis jonglerer med bildæk og kan løfte over 400 kg! I kan også opleve håndstandsartist Michael Mudrak, der på imponerende vis kan stå på hænder på 10 stablede mursten og som lander på hænderne, når stenene vælter. I den anden ende af skalaen præsenteres elegante Martyn Chabry, der med kvindelig power er uovertruffen i kostumeskift og virtuos på instrumenter.

Der er selvfølgelig også god energi – nemlig humor – på programmet. Cirkus Baldoni løfter sløret for et klovneshow med et musikalsk nummer hvor selveste cirkusdirektøren, Baldoni, spiller for. Køb billetter til familien og nyd showet som en fantastisk opvarmning til skolernes efterårsferie!

Praktiske oplysninger:

Du kan opleve showet onsdag den 7. oktober kl. 17.00 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter. Du finder os på Ny Billeshavevej 1-3, 5500 Middelfart. 

Billetpris: voksen til 200 kr. og barn til 150 kr. (ekskl. evt. gebyrer til billetsystemet)

Cirkus Baldoni i Strib 2020