fbpx

Kom og oplev Cirkus Trapez i Middelfart og nyd internationale kunstnere og artister i særklasse! I er garanteret en uforglemmelig og fascinerende cirkusoplevelse, som både små og store børn samt forældre og bedsteforældre vil blive underholdt af.

Kom til cirkus i Middelfart

Isabella Enoch præsenterer Cirkus Trapez Efterårscirkus 2021

I oktober måned drager Cirkus Trapez ud til danske haller med deres helt nye familieforestilling. Forestillingen vil have fokus på den helt særlige nostalgi og eventyrlighed, man finder i cirkusverdenen. At drive et cirkus og underholde folk er uden tvivl hårdt arbejde, men der opstår magi og et helt særligt sammenhold, når mange nationaliteter mødes for at skabe autentisk og medrivende underholdning. Når musikken spiller og showet går i gang, glemmer man som artist det hårde arbejde og lade sig rive med af den gode stemning, så man kan præstere sit bedste.

I de mange sæsoner, hvor Cirkus Trapez har været på landevejene, har de høstet store roser for deres hyggelige og familievenlige forestillinger, der er i øjenhøjde med publikum. Der er nemlig plads til alle både udenfor og indenfor manegen. Denne tradition vil de føre videre med deres nye efterårsforestilling, så I kan godt glæde jer!

Oplev dygtige artister fra nært og fjernt

Til efterårsforestillingen kan I både opleve akrobatik med Duo Metodieva samt den unge slangepige Yana, der begge kommer fra Bulgarien. I kommer også til at møde elegante Nynne Hulsig Samuelsen i trapezen og Lasse Hasager, der jonglerer med lidt af hvert. Oplev desuden Hula Hoop, Cubeact, Magi samt Bernhard Kaselowskys flotte dyreshow med geder og heste.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en magisk forestilling.

Praktiske oplysninger:

Showet varer 1 time og der er forestilling lørdag den 30. oktober kl. 15.00 og søndag den 31. oktober kl. 11.00 og igen kl. 15.00.

Billetpriserne ligger mellem 135 kr. og 160 kr. (inkl. gebyr) afhængigt af om I vil have en bænkplads eller stoleplads. Køb billetter til hele familien på billetten.dk

Showet finder sted i Lillebæltshallerne, Færøvej 74-76, 5500 Middelfart

Arrangør: Cirkus Trapez

OPLEV DET FLOTTE SHOW