fbpx

Covid-19

Her kan du læse mere om retningslinjerne i vores centre

BLIV SPONSOR

EVENTKALENDER

v

KONTAKT

ORGANISATION

Covid-19 retningslinjer

Lillebælt Sport og Kultur består af fire centre i Middelfart Kommune. Vi lægger lokaler og haller til en masse forskellige aktiviteter og gode oplevelser. Vær med til at stoppe smittekæden! Hent Smitte|Stop appen i App Store eller Google Play og gør en forskel ♥

Retningslinjer

Her pr. 1. september 2021 er mange af de krav og restriktioner, vi som samfund har levet med pga. COVID-19, blevet ophævet. Det betyder at kravet om afstand samt Coronapas ikke længere er gældende.

Selvom alle de formelle krav er løftet, må du gerne vise hensyn over for andre, når du færdes i vores centre. Dermed kan alle trygt tage i svømmehallen, fitness centeret, bowlingcenteret og idrætshallen.

Vi glæder os til at se dig ♥

Vi stræber efter at alle trygt kan besøge vores centre. Derfor har vi indført forskellige tiltag for at sikre god afstand og god hygiejne.

  • Vores centre er udstyret med håndsprit samt skilte, der minder vores besøgende om den gode adfærd
  • Vi har øget rengøringen af hyppige kontaktpunkter.

Men vi kan ikke gøre det hele selv — derfor er det vigtigt at alle besøgende tager deres del af ansvaret og sørger for at følge retningslinjerne: hold afstand, husk den gode hygiejne og brug håndsprit samt bliv hjemme, hvis du har symptomer. Hvis du er i risikogruppen for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, beder vi dig om at udvise stor forsigtighed i vores centre.

Opdateret: onsdag den 01/09-2021

Er du smittet med COVID-19?

Følg myndighedernes retningslinjer for selvisolation og hensyn til andre – læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Registrér dig som smittet i Smitte|Stop appen.

Hvis du har opholdt dig i ét af vores centre, mens du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail info@LSOK.dk, så vi kan informere Styrelsen for Patientsikkerhed og følge deres anvisninger.

SKRIV TIL OS

Kontakt

Du er velkommen til at ringe til os på på tlf. 6441 2966 eller udfylde vores kontaktformular.