fbpx

Covid-19

Her kan du læse mere om de forholdsregler og tiltag, vi har taget på tværs af Lillebælt Sport og Kultur for at begrænse smitterisiko

BLIV SPONSOR

EVENTKALENDER

v

KONTAKT

ORGANISATION

Covid-19 retningslinjer og tiltag

Lillebælt Sport og Kultur består af fire centre i Middelfart Kommune. Vi lægger lokaler og haller til en masse forskellige aktiviteter og gode oplevelser. Her på siden kan du læse specifikke retningslinjer for følgende områder: sport, svømmehal, fitness, bowling samt møder, kurser og selskaber.

Hvis du er i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, opfordrer vi dig til at udvise stor forsigtighed ved besøg i vores centre.

Pr. 26/10 gælder nye restriktioner herunder et forsamlingsforbud på max 10 personer. Fra torsdag den 29/10 er der nye krav om brug af mundbind. Baseret på retningslinjerne fra Kulturministeriet, udstedt den 24. oktober 2020, har vi uddybet restriktionerne for de forskellige aktiviteter nedenfor. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail info@LSOK.dk

Vær med til at stoppe smittekæden! Hent Smitte|Stop appen i App Store eller Google Play og gør en forskel ♥

Opdateret: fredag den 30/10-2020

Er du smittet med COVID-19?

Følg myndighedernes retningslinjer for selvisolation og hensyn til andre – læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Registrér dig som smittet i Smitte|Stop appen.

Hvis du har opholdt dig i ét af vores centre, mens du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail info@LSOK.dk, så vi kan informere Styrelsen for Patientsikkerhed og følge deres anvisninger.

Sport og idræt

Sport og idræt

Fra mandag den 26/10 gælder et forsamlingsforbud på 10 personer. Dette påvirker også idræts- og foreningsaktiviteter og man må max samles 10 personer. Det er derfor vigtigt, at den enkelte forening fokuserer på styring af deltagerantal – herunder opdeling i undergrupper – således at idræts- og foreningsliv kan fortsætte i trygge rammer. Kulturministeriet opfordrer den enkelte forening til at give udvalgte frivillige ansvaret for at forebygge opbygning af tætte forsamlinger. 

Hvor det er muligt, skal idrætsudøvere medbringe eget udstyr. Ved fælles udstyr og bolde, skal udstyret rengøres undervejs eller efter brug. Derudover skal der bruges håndsprit før og efter man har dyrket sin idræt. 

Der gælder følgende undtagelser til forsamlingsforbuddet:

 • Idræts- og foreningsaktiviteter der er målrettet børn og unge under 21 år. Her er loftet på max 50 personer, hvilket inkluderer evt. ansvarlige personer over 21 år, fx trænere, der er nødvendige for at afholde aktiviteten på forsvarlig vis.
 • Professionelle idrætsudøvere er ikke omfattet af loftet på max 10 personer. Kulturministeriet uddyber: herunder ligaer med professionelle atleter samt individuelle atleter på højt internationalt niveau, som hovedsageligt lever af indtægter fra deres idræt, eller som er indplaceret i en af Team Danmarks atletkategorier eller figurerer i en OL/PL-bruttogruppe.
 • Ved siddende tilskuere, der sidder på faste pladser rettet mod banen, må man max være 500 personer. Man skal holde den nødvendige afstand og skal holde et sæde tomt til den næste tilskuer.

Fra torsdag den 29/10 er der et krav om mundbind i indendørs idrætsfaciliteter og haller. Kravet gælder alle besøgende, tilskuere samt deltagere/udøvere, når de ikke udøver deres idræt. Man skal ikke have mundbind på, når man udøver sin idrætsaktivitet og når man klæder om.

Husk de gode vaner om hyppig håndvask, brug af håndsprit og god afstand. De forskellige idrætsforbund sørger for at udstede retningslinjer for den specifikke sportsgren. Overhold de max begrænsninger, der er for hvert lokale og hold også god afstand i omklædning og bad.

Svømning

Svømning

Når du besøger Strib Svømme- og Motionscenter, skal du være opmærksom på at der fra torsdag den 29/10 er indført krav om mundbind for alle besøgende på 12 år og derover. Kravet om mundbind gælder når man kommer og går ind i omklædningen og når man forlader centeret – eller opholder sig i foyeren. 

Forsamlingsforbuddet på 10 personer medvirker at vi har ændret på vores holdplan:

 • Babysvømning. Vi har begrænset antallet af ledige pladser til 9 voksne deltagere. Hold rettet mod børn er undtaget forsamlingsforbuddet og i dette tilfælde skal én forælder være med, for at vi kan afvikle holdet forsvarligt. Derfor kan vi være mere end 10 mennesker på dette hold. 
 • Aqua Fitness. For at imødekomme efterspørgslen på dette hold, har vi valgt at lave kortere hold af 20 minutters varighed for max 10 deltagere ad gangen. For at så mange interesserede som muligt kan deltage, frabeder vi at man tilmelder sig to hold i streg.
 • Deep Water Puls. Vi har reduceret antallet af deltagere til 10.

Uanset om du skal deltage på et hold eller bare vil svømme et par baner, skal du være opmærksom på at der er en max begrænsning på 10 personer i hhv. vores omklædning og baderum. Vi beder alle vores besøgende om at vise hensyn og være effektive i omklædningen, så andre kan komme til. 

Husk at bruge håndsprit og desinficer nøgle og lås, hvis du benytter skabene i omklædningen.

Fitness

Fitness og holdtræning

Grundet forsamlingsforbuddet har vi reduceret antallet af ledige pladser på vores hold til max 9. For at imødekomme ventelisten på Body Bike har vi tilføjet hold onsdag og fredag kl. 07.00 uden instruktør, hvor programmet vil køre på en projektor.

Fra torsdag den 29/10 skal du huske mundbind (dette gælder for alle på 12 år og derover). Kravet om mundbind gælder når man kommer og går ind i omklædningen, og når man forlader stedet — eller opholder sig i foyer eller loungeområde.

Vi stræber efter at alle vores medlemmer kan træne trygt i vores centre. Derfor har vi indført forskellige tiltag for at sikre god afstand under træning samt den gode hygiejne.

 • Maskiner er blevet flyttet for at skabe ekstra god afstand
 • Udstyr, der er svært at gøre rent, er blevet fjernet — du er velkommen til at medbringe måtter og bolde hjemmefra
 • Der er håndsprit flere steder samt klude og sprayflasker, der skal bruges til at rengøre maskiner og udstyr før og efter brug
 • Antallet af deltagere på hold er blevet reduceret
 • Skilte er sat op for at minde om den gode adfærd

Men vi kan ikke gøre det hele selv — derfor er det vigtigt at alle medlemmer tager deres del af ansvaret og sørger for at følge retningslinjerne: hold afstand både under træning samt i omklædning, husk den gode håndhygiejne og brug håndsprit samt bliv hjemme, hvis du har symptomer. Vi vil gerne opfordre medlemmer, der træner i Strib Motionscenter, om at klæde om hjemmefra og gerne bade hjemme, så vi kan mindske trykket på omklædningen, hvor der kun må være få personer ad gangen. 

Bowling

Bowling og restaurantbesøg

Når du besøger King Pin Bowl & Diner skal du som det første huske at tage mundbind på, når du går ind i vores center og rundt i restauranten. Når I bowler eller har sat jer ned for at nyde en lækker burger eller kødfyldte spareribs, behøver I selvfølgelig ikke have mundbind på. Vi har opsat flere håndsprit dispensere i centeret og har øget rengøringen af bowlingkugler samt andre kontaktpunkter.

Forsamlingsforbuddet er reduceret til 10 personer. Dette betyder at vi ikke kan tage i mod selskaber på over 10 personer i vores restaurant.

Vi sørger for at der er ekstra god afstand mellem bordene i vores restaurant samt at der er rigeligt med håndsprit tilgængeligt. Men den enkelte skal huske at tage sin del af ansvaret og følge Sundhedsministreriets retningslinjer: bliv hjemme hvis du har symptomer, husk den gode håndhygiejne, husk mundbind, undgå fysisk kontakt og hold god afstand.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i King Pin Bowl & Diner ♥

Møder, kurser og selskaber

Møder, kurser og selskaber

Fester (private og personalefester). Selvom forsamlingsforbuddet ikke gælder almindelig ophold og færden på en arbejdsplads, er arrangementer såsom personalefester og fællesmøder ikke undtaget forsamlingsforbuddet på max 10 personer. Derudover gør vi opmærksom på at Kulturministeriet anbefaler at aflyse arrangementer, der primært har et socialt formål.

Konferencer. Det er tilladt at afholde konferencer med op mod 500 deltagere, hvis man overholder følgende retningslinjer. Deltagerne skal sidde ned på faste pladser i retning mod en scene eller oplægsholder fx i biografopstilling eller skolebordsopstilling. Man må ikke forlade sin faste plads for at spise i et andet lokale eller lave gruppearbejde, men maden må gerne blive serveret ved den faste plads. Generelt må man kun forlade mødelokalet kortvarigt for fx at hente forplejning eller besøg toilettet. 

Vi danner gerne rammerne for jeres arrangement, hvis I overholder forsamlingsforbuddet. I er selvfølgelig også velkomne til at kontakte os ang. arrangementer der ligger længere ude i fremtiden. Hvis du gerne vil vide mere om vores faciliteter, kan du se vores mødepakker og læse mere om vores kursuslokaler.

Vores køkkenpersonale vil til enhver tid sørge for at servering af mad følger alle retningslinjer, så jeres deltagere kan nyde lækker mad. Maden kan serveres portionsanrettet eller i en Corona-venlig buffet, hvor alle retter serveres i små skåle, på bambusfad eller på spyd. Dermed undgår I at berøre de samme tænger, salatskeer mm.

SKRIV TIL OS

Kontakt
Du er velkommen til at ringe til os på på tlf. 6441 2966 eller udfylde vores kontaktformular.