fbpx

Covid-19

Her kan du læse mere om de forholdsregler og tiltag, vi har taget på tværs af Lillebælt Sport og Kultur for at begrænse smitterisiko

BLIV SPONSOR

EVENTKALENDER

v

KONTAKT

ORGANISATION

Vores centre er fortsat lukket grundet COVID-19

Som følge af den seneste udmelding om genåbning, forventer vi fortsat at holde helt lukket frem til og med den 21. april. Den nuværende udmelding byder på følgende vigtige datoer: 

 • Fra den 21. april: forventet genåbning af idendørs idræt for børn og unge.
 • Fra den 6. maj:  forventet genåbning med coronapas af kulturfaciliteter, caféer, indendørsidræt for voksne mm.
 • Fra den 21. maj: forventet genåbning af alle indendørs idrætsaktiviteter. 

Hvad betyder nedlukningen for dig?  

 • Strib og Middelfart Motionscenter. Alle abonnementer og medlemskaber sættes i bero, så du ikke skal betale for den periode, der er lukket. De penge, du allerede har indbetalt, bliver stående på din konto og bruges som betaling, når vi åbner igen. Tilsvarende bliver udløbsdato på dit klippekort udvidet med lukkeperioden, så gyldighedsperioden ikke forkortes.
 • Strib Svømmehal. Alle medlemskaber og klippekort er sat på pause, således at gyldighedsperioden bliver forlænget med det antal dage, vi er lukket ned.
 • Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter. Vi holder lukket for al idræt og foreningsliv – med undtagelse af elitesport samt udendørs idræt.
 • King Pin Bowl & Diner. Både bowlingbaner og køkken holder lukket i perioden. Hvis du har et gavekort til vores center med udløb den 12/2020, så bare rolig – det kan også bruges til gode bowlingoplevelser i 2021!

Pas godt på dig selv – og dermed andre – indtil vi ses igen ♥

Opdateret: fredag den 26/03-2021

Covid-19 retningslinjer og tiltag

Lillebælt Sport og Kultur består af fire centre i Middelfart Kommune. Vi lægger lokaler og haller til en masse forskellige aktiviteter og gode oplevelser. Her på siden kan du læse specifikke retningslinjer for følgende områder: sport, svømmehal, fitness samt bowling. 

Hvis du er i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, opfordrer vi dig til at udvise stor forsigtighed ved besøg i vores centre.

Vær med til at stoppe smittekæden! Hent Smitte|Stop appen i App Store eller Google Play og gør en forskel ♥

Er du smittet med COVID-19?

Følg myndighedernes retningslinjer for selvisolation og hensyn til andre – læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Registrér dig som smittet i Smitte|Stop appen.

Hvis du har opholdt dig i ét af vores centre, mens du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail info@LSOK.dk, så vi kan informere Styrelsen for Patientsikkerhed og følge deres anvisninger.

Sport og idræt

Sport og idræt

Idræts- og foreningsliv skal også tage hensyn til det gældende forsamlingsforbud. Den enkelte forening skal have fokus på styring af deltagerantal – herunder opdeling i undergrupper – således at idrætten kan udøves i trygge rammer. Kulturministeriet opfordrer den enkelte forening til at give udvalgte frivillige ansvaret for at forebygge opbygning af tætte forsamlinger.

Hvor det er muligt, skal idrætsudøvere medbringe eget udstyr. Ved fælles udstyr og bolde, skal udstyret rengøres undervejs eller efter brug. Derudover skal der bruges håndsprit før og efter man har dyrket sin idræt.

Der kan gælde undtagelser til forsamlingsforbuddet, hvilket kan findes på Kulturministeriets hjemmeside.

Krav om mundbind gælder også i indendørs idrætsfaciliteter og haller. Det betyder at alle besøgende på 12 år og derover skal bruge mundbind – dette gælder dog ikke, når man udøver sin idrætsaktivitet samt i omklædningen. 

Husk de gode vaner om hyppig håndvask, brug af håndsprit og god afstand. De forskellige idrætsforbund sørger for at udstede retningslinjer for den specifikke sportsgren. Overhold de max begrænsninger, der er for hvert lokale og hold også god afstand i omklædning og bad.

Svømning

Svømning

Husk mundbind, når du besøger vores center. Kravet om mundbind gælder når man kommer og går ind i omklædningen og når man forlader centeret – eller opholder sig i foyeren.

Vi tilrettelægger vores holdtræning efter det gældende forsamlingsforbud, så du trygt kan deltage på vores mange hold. Vær opmærksom på den max begrænsning på 10 personer, der er i hhv. vores omklædning og baderum. Vi beder alle vores besøgende om at vise hensyn og være effektive i omklædningen, så andre kan komme til.

Husk at bruge håndsprit og desinficer nøgle og lås, hvis du benytter skabene i omklædningen.

Fitness

Fitness og holdtræning

Vi tilpasser vores holdtilbud efter det gældende forsamlingsforbud, så du trygt kan deltage på vores mange hold. Der er krav om mundbind, når man kommer og går ind i omklædningen samt når man forlader stedet — eller opholder sig i foyer eller loungeområde.

Vi stræber efter at alle vores medlemmer kan træne trygt i vores centre. Derfor har vi indført forskellige tiltag for at sikre god afstand under træning samt den gode hygiejne.

 • Maskiner er blevet flyttet for at skabe ekstra god afstand
 • Udstyr, der er svært at gøre rent, er blevet fjernet — du er velkommen til at medbringe måtter og bolde hjemmefra
 • Der er håndsprit flere steder samt klude og sprayflasker, der skal bruges til at rengøre maskiner og udstyr før og efter brug
 • Antallet af deltagere på hold er blevet reduceret
 • Skilte er sat op for at minde om den gode adfærd

Men vi kan ikke gøre det hele selv — derfor er det vigtigt at alle medlemmer tager deres del af ansvaret og sørger for at følge retningslinjerne: hold afstand både under træning samt i omklædning, husk den gode håndhygiejne og brug håndsprit samt bliv hjemme, hvis du har symptomer. Vi vil gerne opfordre medlemmer, der træner i Strib Motionscenter, om at klæde om hjemmefra og gerne bade hjemme, så vi kan mindske trykket på omklædningen, hvor der kun må være få personer ad gangen.

Bowling

Bowling og restaurantbesøg

Når du besøger King Pin Bowl & Diner skal du som det første huske at tage mundbind på, når du går ind i vores center og rundt i restauranten. Når I bowler eller har sat jer ned for at nyde en lækker burger eller kødfyldte spareribs, behøver I selvfølgelig ikke have mundbind på. Vi har opsat flere håndsprit dispensere i centeret og har øget rengøringen af bowlingkugler samt andre kontaktpunkter.

Bemærk at vi ikke kan tage imod selskaber på flere personer end dét, forsamlingsforbuddet tillader.

Vi sørger for at der er ekstra god afstand mellem bordene i vores restaurant samt at der er rigeligt med håndsprit tilgængeligt. Men den enkelte skal huske at tage sin del af ansvaret og følge Sundhedsministreriets retningslinjer: bliv hjemme hvis du har symptomer, husk den gode håndhygiejne, husk mundbind, undgå fysisk kontakt og hold god afstand.

SKRIV TIL OS

Kontakt
Du er velkommen til at ringe til os på på tlf. 6441 2966 eller udfylde vores kontaktformular.