fbpx

Covid-19

Her kan du læse mere om retningslinjerne i vores centre

BLIV SPONSOR

EVENTKALENDER

v

KONTAKT

ORGANISATION

Covid-19 retningslinjer

Lillebælt Sport og Kultur består af fire centre i Middelfart Kommune. Vi lægger lokaler og haller til en masse forskellige aktiviteter og gode oplevelser. Vær med til at stoppe smittekæden! Hent Smitte|Stop appen i App Store eller Google Play og gør en forskel ♥

Retningslinjer

Pr. 12. november 2021 er coronapasset igen blevet indført for at begrænse smittespredningen. Det betyder, at der hos os skal vises coronapas ved svømmehallen, cafeen og i bowlingcenteret.  Ved visse indendørs arrangementer med over 200 personer er coronapas også et krav.

Vi beder dig fortsat om, at du gerne må vise hensyn overfor andre, når du færdes i vores centre. Dermed kan alle trygt tage i svømmehallen, fitness centeret, bowlingcenteret og idrætshallen.

Vi glæder os til at se dig ♥

Vi stræber efter at alle trygt kan besøge vores centre. Derfor har vi indført forskellige tiltag for at sikre god afstand og god hygiejne.

  • Vores centre er udstyret med håndsprit samt skilte, der minder vores besøgende om den gode adfærd
  • Vi har øget rengøringen af hyppige kontaktpunkter.

Men vi kan ikke gøre det hele selv — derfor er det vigtigt at alle besøgende tager deres del af ansvaret og sørger for at følge retningslinjerne: hold afstand, husk den gode hygiejne og brug håndsprit samt bliv hjemme, hvis du har symptomer. Hvis du er i risikogruppen for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, beder vi dig om at udvise stor forsigtighed i vores centre.

Opdateret: Fredag den 12/11-2021

Er du smittet med COVID-19?

Følg myndighedernes retningslinjer for selvisolation og hensyn til andre – læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Registrér dig som smittet i Smitte|Stop appen.

Hvis du har opholdt dig i ét af vores centre, mens du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail info@LSOK.dk, så vi kan informere Styrelsen for Patientsikkerhed og følge deres anvisninger.

SKRIV TIL OS

Kontakt

Du er velkommen til at ringe til os på på tlf. 6441 2966 eller udfylde vores kontaktformular.