fbpx

Covid-19

Her kan du læse mere om retningslinjerne i vores centre

BLIV SPONSOR

EVENTKALENDER

v

KONTAKT

ORGANISATION

Covid-19 retningslinjer

Lillebælt Sport og Kultur består af fire centre i Middelfart Kommune. Vi lægger lokaler og haller til en masse forskellige aktiviteter og gode oplevelser. Vær med til at stoppe smittekæden! Hent Smitte|Stop appen i App Store eller Google Play og gør en forskel ♥

Retningslinjer

Pr. 1. februar 2022 ses corona ikke længere som en samfudskritisk sygdom og alle corona restriktioner er derfor ophævede. Du kan derfor frit besøge vores centre uden mundbind eller coronapas.

Vi beder dig fortsat om, at du gerne må vise hensyn overfor andre, når du færdes i vores centre. Dermed kan alle trygt tage i svømmehallen, fitness centeret, bowlingcenteret og idrætshallen.

Vi glæder os til at se dig ♥

Opdateret: Onsdag d. 09/02-2022

Er du smittet med COVID-19?

Følg myndighedernes retningslinjer for selvisolation og hensyn til andre – læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Registrér dig som smittet i Smitte|Stop appen.

Hvis du har opholdt dig i ét af vores centre, mens du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail info@LSOK.dk, så vi kan informere Styrelsen for Patientsikkerhed og følge deres anvisninger.

SKRIV TIL OS

Kontakt

Du er velkommen til at ringe til os på på tlf. 6441 2966 eller udfylde vores kontaktformular.