fbpx

Gymnastikforeningen Fjeldsted-Harndrup inviterer efterskoler fra Fyn og Jylland til at vise venner, familie og hinanden, hvad de har lært i løbet af deres efterskoleophold. Der er opvisning fredag d. 1. april i Lillebæltshallernes Hal A fra kl. 15-22.

Opvisningerne er en perfekt mulighed for de unge at vise venner og veninder deres fritidsinteresse og passion for gymnastik, dans og spring. Efterskolerne stiller med store hold, og det er flot og imponerende, når de mange unge bevæger sig synkront og i takt til musikken. Stolte familiemedlemmer og venner ser med fra tribunen og nyder både drikkevarer og lækre snacks fra Lillebæltshallernes café.

Med din indgangsbillet i hånden kan du nyde imponerende gymnastik – og glæde dig ved, at du støtter op om denne fantastiske sport, da overskuddet går til foreningerne.

Hvis du er i bil til arrangementet, er Lillebæltshallerne udstyret med 400 gratis parkeringspladser. Derudover er vi også udstyret med handicapparkering, rampe og elevator, så handicappede og gangbesværede også kan opleve de flotte efterskolehold vise deres flotte opvisninger.