fbpx

MØDE- OG KURSUSLOKALER

Vi sætter rammerne for gode, effektive møder med forplejning, der holder dine deltagere knivskarpe hele dagen!

Konference

Med tre rummelige, sammenhængende sportshaller har Lillebæltshallerne plads til selv store konferencer med 2400 deltagere i samme hal. 

Skal du holde et event?

Vi lægger hvert år haller til et væld af arrangementer – alt fra messer, koncerter, udstillinger og opvisninger. 

N

BOOK MØDELOKALE

j

BOOK HAL

BOOK LOKALE TIL FIRMAFEST

RING TIL OS

Møde­forplejning

Lad os sætte rammerne for jeres næste møde eller kursus i Middelfart. Vi har gode, fleksible kursuslokaler og tilbyder lækker og nærende forplejning til gode priser. 

KONFERENCER

Vi har plads til 2400 deltagere i én hal og 1000 spisende. Vores tre haller er sammenhængende, så man kan med fordel placere spisning og selve konferencen i hver sin hal.

Firma­julefrokost

Skab sammenhold og hyggelige oplevelser med en fantastisk julefrokost. Vi byder på klassisk julefrokost med traditionelle, danske retter.

EVENT

Uanset om du planlægger at afholde en messe, koncert, udstilling, opvisning eller noget helt andet, så tilbyder vores sportshaller nogle unikke muligheder! Se billeder fra tidligere arrangementer og læs mere om vores faciliteter. 

Kursus og konference­faciliteter på Fyn

Uanset om I er lokale eller kommer langvejs fra, er det nemt at mødes til kursus, konference og firmafest i Lillebælt Sport og Kultur. Vi er placeret centralt i Danmark i Middelfart med kun 5 km. til E20.

Vores 3 sammenhængende haller gør at vi har plads til mange deltagere. Det giver samtidigt mulighed for at have forskellige aktiviteter i hver sin hal, da deltagerne frit kan bevæge sig rundt på eventområdet. Det er også en mulighed at tilføre motion til jeres event med fitness (fx yoga, jumping og zumba) og sportsaktiviteterer (fx badminton, skydning og fodbold). Der er også rig mulighed for at samle hele virksomheden til en stor fest med masser af plads til sportslige aktiviteter og morsomme indslag.

Møde og kursuslokaler i Middelfart og Strib

Forkæl dine mødedeltagere med rundstykker, frugt, frokostbuffet og eftermiddagskage – og kaffe, glem aldrig kaffen!

Møde, kursus og konference i Middelfart med sport

Tag sport med til mødet! Der er rig mulighed for at kombinere jeres arrangement med sjove sportsaktiviteter for at skabe afbræk i dagens program og som teambuilding. I kan prøve jer af i bowling, squash, fitness, skydning og meget, meget mere.