fbpx

Koncerter

Vi danner rammerne for store koncertoplevelser

N

BOOK MØDELOKALE

j

BOOK HAL

BOOK LOKALE TIL FIRMAFEST

RING TIL OS

Hold din koncert hos Lillebælt Sport og Kultur

Hvert år huser Lillebælt Sport og Kultur spændende events herunder flere koncerter. Vi afholder blandt andet Nytårskoncerter og halkoncerter. Disse trækker både danske og internationale navne til. Vi har blandt andet huset den australsk-irske sanger Johnny Logan, vokalgruppen Boney M og vores egne danske Amin Jensen og Anette Heick — og mange flere.

Med vores store erfaring for afholdelse af koncerter, hjælper vi med at forvandle vores idrætshaller til et smukt spillested. Hallerne pyntes med blomster, tilskuerrækker, scenografi og danner rammen for den perfekte koncertoplevelse — både for arrangør og publikum. Vores store opvisningshal, Hal A, er udstyret med moderne LED-lamper, som kan styres enkeltvis, og du kan derfor skabe en lyssætning efter dine behov.
Er du interesseret i at afholde en koncert hos os, så kontakt os på tlf. 6441 2966 og aftal et uforpligtende møde.

Halspecifikationer

Lillebæltshallerne er sammenhængende med over 3000 m2 og er derfor oplagte som venue for netop din koncert. Med tre sammenstødende haller øges muligheden for en endnu bedre koncertoplevelse. Hal A giver god og rummelig plads til, at koncertgæsterne kan nyde musikken, imens hal B fungerer som barområde, hvor tilskuerne kan få slukket tørsten. Skal det være endnu mere praktisk og anvendeligt, opføres garderoben i hal C, så gæsterne får den ultimative koncertoplevelse.

Herunder kan du se specifikationer for hallerne:

Koncertlokaler i Middelfart

Hal A

 • 1200 m2
 • 470 faste siddepladser
 • 2400 deltagere uden opstilling
 • 1400 deltagere ved biografopstilling
 • 1000 spisende deltagere
Koncertsal på Fyn

Hal B

 • 750 m2
 • 1500 deltagere uden opstilling
 • 850 deltagere ved biografopstilling
 • 550 spisende deltagere
Lokaler til koncert på Fyn

Hal C

 • 1100 m2
 • Integreret scene
 • 2275 deltagere uden opstilling
 • 1000 deltagere i biografopstilling
 • 900 spisende deltagere

Lillebælt Sport og Kultur hjælper med

 • Dygtigt køkkenpersonale, der kan servere lækker mad for de optrædende, dit personale og evt. frivillige. Derudover kan vi sælge drikkevarer, snacks og natmad til koncertgæsterne
 • Omklædningsrum til de optrædende
 • Mulighed for VIP-billetter til en lækker middag i vores cafélokaler
 • Markedsføring af din koncert på vores platforme og i vores centre

Med direkte adgang mellem de sammenstødende haller er det oplagt at lave et separat barområde.

Vi tilbyder mulighed for VIP billetter, så publikum kan nyde en lækker middag i forbindelse med koncerten.

Med et stort publikum, kan det være en fordel at opføre garderobe, så gæsterne får den bedste oplevelse.

Nytårskoncerten 2020

De store oplevelser

I januar 2020 blev den 24. nytårskoncert i Lillebæltshallerne afholdt. Lillebæltshallerne blev endnu engang forvandlet til et smukt koncertsted med unikt scenelys, flotte blomsterdekorationer og glade, festklædte publikummer. Store kunstnere som Søs Egelind, Amin Jensen og Anette Heich har gennem tiden gæstet Nytårskoncerterne her i Middelfart. I 2020 kunne publikum nyde lyden fra de gæstesolisterne Morten Sønderby, Sandra Elsfort og Monique Spartalis.

Nytårskoncerten danner rammen for en aften med stort publikum, som kan nyde tre timers storslået, musikalsk underholdning i selskab med solisterne og det hertil talentfulde 60 mands store Odense Politiorkester, samt det store, lokale kor.

En kunde fortæller

★★★★★ (5/5) Preben Hejlesen, koncertarrangør, fortæller:

‘Siden 1996 har Lillebæltshallerne været rammen om den årlige nytårskoncert i Middelfart. Fra Nytåskoncertgruppen har vi gennem alle årene oplevet en utroligt godt samarbejde med Lillebæltshallernes ledelse og medarbejdere. Der har altid været en utrolig positiv tilgang til at opfylde de ønsker og krav, som vi har haft for at arrangementet kan blive en succes.

Nytårskoncerten er et stort arrangement, hvor det er vigtigt, at alle aftaler overholdes, da der på kort tid skal opstilles stor scene og dertil hørende lyd- og lysanlæg. I den forbindelse har vi altid oplevet, at man fra Lillebæltshallernes side er konstruktiv, fleksibel og effektiv i samarbejdet — og det altid med en meget positiv tilgang.

Vi har et arrangement med over 150 på scenen og med et pænt stort tilskuertal. Så der er megen logistik, der skal være i orden. Derfor er det også en glæde at konstatere, at koncerterne altid er blevet afviklet, som det har været planlagt. Alle, der er involveret i arrangementet, lydfolk, solister, musikere og sangere har altid udtrykt stor tilfredshed med den måde de bliver behandlet på ved Nytårskoncerten. Det gør, at publikum mødes af en positiv stemning, så snart de kommer ind i hallen — den bedst tænkelige optakt til en god koncertoplevelse.

Det skal lige tilføjes, at efter at Lillebæltshallerne for få år siden blev renoveret, er den nu blevet et spillested, hvor det er muligt at skabe en lyd, der matcher mange koncerthaller.’

Vil du også holde din koncert hos os?

Hvis du kunne tænke dig at holde din koncert hos os, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde på tlf. 6441 2966