fbpx

Messe

Lokaler til messe midt i Middelfart med højt til loftet!

N

BOOK MØDELOKALE

j

BOOK HAL

BOOK LOKALE TIL FIRMAFEST

RING TIL OS

Lokaler til messe i Middelfart

Vi kan ikke løbe fra at vi er en idrætsfacilitet… og det prøver vi skam heller ikke! Vi brænder for idrætten og foreningslivet og er stolte over at skabe rammerne for idrætsudøvere i alle aldre. Vores rummelige haller kan også skabe de perfekte rammer om jeres messe og vi hjælper gerne med planlægningen.

Her på siden kan du læse mere om vores faciliteter og nederst på siden finder du inspiration fra tidligere messer og udstillinger i Lillebælt Sport og Kultur. Du kan se om vores haller er ledige her→

Tre sammenhængende haller

Lillebæltshallerne består af tre sammenhængende haller i samme niveau, hvilket giver plads til udfoldelse. Lillebæltshallerne rummer i alt 3.050 kvm idrætshal, der kan fyldes med alt inden for motorcross og speedway udstyr, håndarbejde, møbelpolstring, boligindretning og livsstil, sundhed eller fiskeriudstyr. Hver hal er afgrænset, så de kan rumme forskellige områder, men samtidigt er det let og naturligt for de besøgende at bevæge sig gennem messen og se alle standene. I kan med fordel placere indgang og garderobe, plads til workshops og foredrag samt et afslappende caféområde i hver sin hal blandt messestandene.

Lillebæltshallerne er også udstyret med et holdlokale, som kan benyttes til workshops og undervisning – eller et lokale til dit personale, hvor de kan opbevare deres ting og tage en pause.

Hvis du kun har behov for en hal, har du også mulighed for at holde din udstilling eller messe i Strib Fritids- og Aktivitetscenter. Dette idrætscenter består af to haller, et rummeligt mødelokale med plads til 100 spisende samt en lys og moderne café.

Herunder kan du se specifikationer for vores haller i Lillebæltshallerne, der flere gange om året bruges som lokale til messe:

Lokale til messe

Hal A

  • 1200 m²
  • Plads til 2400 besøgende
Messecenter

Hal B

  • 750 m²
  • Plads til 1500 besøgende 
lokale til messe

Hal C

  • 1100 m²
  • Plads til 2275 besøgende

Cafélokaler og forplejning

Med et caféområde i hallen, kan de besøgende nyde mad og drikke tæt på messens aktivitet og liv. De besøgende kan også trække sig væk fra messen og nyde en god snak over mad og drikke i vores rolige café. Her sælger vi lækre frokostklassikere, som sandwich og salater samt kaffe, te og et bredt udvalg af kager.

Forkæl dine udstillere og ansatte med en lækker frokostbuffet. Udstillere og messepersonale kan få et adskilt cafélokale med egen indgang—og der er ingen slatne pomfritter i syne; vores dygtige køkkenpersonale laver lækker, sund og nærende mad. Udstillere kan få en tiltrængt pause, nyde vores lækre frokostbuffet og hyggesnakke over en kop kaffe og småkager, så de kan gå tilbage til deres stand med fornyet energi.

Vi hjælper gerne med at sælge madbilletter til dine udstillere. Via et unikt link til vores bookingsystem, kan udstillerne selv bestille og betale online for morgenmad, frokost og evt. aftensmad. Når de ankommer til vores center, kan de hente et armbånd i vores café, som giver dem adgang til udstillercaféen.

Messecenter på Fyn
Lokale til messe
lokale til messe

Hjælp til planlægning og markedsføring

At arrangere en messe eller udstilling kan være en kompliceret proces. Udover at stille vores lokale til messe til rådighed, hjælper vi også gerne forberedelse og afvikling af din messe eller udstilling. Det hele foregår naturligvis i en imødekommende atmosfære, hvor du føler dig velkommen så snart du er trådt ind ad døren. Vi giver gerne en hånd med i planlægningen, så indgang og kasse, garderobe, caféområde osv. placeres mest optimalt og skaber den bedst mulige oplevelse for de besøgende. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen, så du er sikker på at din messe eller udstilling bliver en succes.

Vi giver også gerne en hånd med markedsføringen til at skabe synlighed og interesse for jeres messe. Med plakater, flyers og reklamer på vores infoskærme gør vi vores bedste for at skabe synlighed omkring dit event i vores fire centre. Derudover benytter vi flittigt vores hjemmeside, herunder vores eventkalender, samt Facebook til at markedsføre events i vores haller. Kontakt marketing@LSOK.dk for at høre mere.

Lokale til messe

Inspiration fra vores messecenter

Alt om Håndarbejde messe, 2019

I marts 2019 afholdte Alt Om Håndarbejde deres første messe i Lillebæltshallerne. Fra fredag til søndag, blev vores haller fyldt med flotte farver, materialer og tilbehør til hækling, strik, broderi, syning, patchwork, keramik og smykker.

Henover weekenden, havde vi fornøjelsen af at byde over 4.000 kreative kvinder og mænd velkomne i vores haller. Udover 70 messestande med fantastiske produkter, inspiration og gode tilbud, var der også plads til indgangsområde med garderobe, et stort caféområde, samt workshop- og foredragsområde i vores rummelige haller.

Bolig & Livsstilsmesse, Boligdage.dk

Boligdage.dk er en stor messe, hvor arrangøren, Compass Fairs, har samlet spændende produkter, gode services og inspiration inden for fire farveopdelte temaområder: (1) Boligforbedring, (2) Livsstil og beauty, (3) Mad og delikatesser samt (4) Interiør og design.

I vores tre rummelige haller, er der plads til lidt af hvert. Der er stande med tøj og mode, stande med bløde og indbydende elevationssenge, inspiration til haven med både fliser og haveplanter samt inspiration til garagen, da Opel havde taget 3 af deres nyeste modeller med – dog ingen prøveture i hallen.

Vores køkkenpersonale stod både klar i et caféområde i hallen, hvor der blev langet hotdogs, pølsehorn og drikkevarer over disken, samt i vores café hvor der er plads til at sidde ned og nyde en lækker flæskestegssandwich, smørrebrød samt kaffe og kage.

Scrapbooking Convention

Scrapbooking Convention har holdt til i Lillebæltshallerne i mange år. To gange om året åbnes dørene til Hal C for et væld af kreative mennesker, gode materialer, nye produkter og inspiration samt de flotteste scrapbooks og lykønskningskort. De siddende scrappere er placeret i midten af hallen ved langborde og rundt i kanten af hallen, kan både deltagere og besøgende købe alt de mangler til deres næste kreative projekt. På den integerede scenen i hal C, er der også placeret butikker, så hver kvadratmeter i hallen er fyldt med kreativitet.

Der er workshops i vores holdlokale, som man nemt kan tilgå fra hallen. Når den lille, eller store sult, melder sig, kan deltagerne nyde en lækker frokostbuffet i vores café eller gå ombord i det store kagebord. 

Vil du holde din næste messe eller udstilling hos os?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail info@LSOK.dk og aftale et uforpligtende møde.