fbpx

Stævner og ophold

Opvisninger, stævner, træningslejre, kampe og LAN-parties

N

BOOK MØDELOKALE

j

BOOK HAL

BOOK LOKALE TIL FIRMAFEST

RING TIL OS

Stævner, træningslejre og ophold i Middelfart

Lad Lillebælt Sport og Kultur skabe rammerne for dit næste stævne, træningslejr eller ophold. Vi har stor erfaring med både sportslige og kulturelle arrangementer, så vi hjælper gerne til med planlægning og afvikling.

Lillebæltshallerne i Middelfart

Lillebæltshallernes opvisningshal, Hal A, er udstyret med 470 siddepladser. Her kan stolte forældre, bedsteforældre og venner samt andre interesserede nyde flotte gymnastikopvisninger, spændende håndboldkampe og nervepirrende volleykampe. Lillebæltshallernes café ligger ved indgangen til hallen, så her kan både deltagere og publikum købe forfriskninger og lækker mad. Med fleksible og gode cafélokaler, er det muligt at servere frokost for deltagere og trænere i den ene ende af caféen med særskilt indgang.

Vores idrætshaller er sammenhængende, så det er nemt at bruge Hal B og C til opvarmning, træning og afslapning for de deltagende. Det er nemt at finde vej til Lillebæltshallerne og vi har en stor parkeringsplads med over 400 pladser.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et tilbud, er du velkommen til at kontakte os på mail info@LSOK.dk eller tlf. 6441 2966.

Stævne i Middelfart

Hal A

Hal A er en opvisningshal på 1200 m² med 470 faste tilskuerpladser på tribunen. 

SE SPECIFIKATIONER

Hal A er moderne, lys og venlig og har en god akustik. Ovenlysvinduerne giver et naturligt lys og der er mulighed for mørklægning. Hver LED lampe i hallen kan styres enkeltvis, så lyset kan tilpasses til dit arrangement.

Gulvet er taraflex sportsgulv med stødabsorberende undergulv, som giver de mest optimale betingelser for idrætsudøvere.

​I Hal A er der plads til 6 badmintonbaner, 1 volleyball langbane, 4 volleyball baner, 1 håndboldbane eller 3 minihåndboldbaner. Der er mulighed for at stille bander op, så hallen kan bruges til indendørs fodbold. 

Idrætshal i Middelfart til træningslejr

Hal B

Hal B er 750 m² og ligger i forbindelse med hal A og hal C.

SE SPECIFIKATIONER

Hal B er en mindre hal med absorberende trægulv på strøkonstruktion.

​Hal B er særligt velegnet som gymnastiksal, da den er udstyret med fastmonteret gymnastikredskaber som bomme, ringe, tov mm. Hal B kan udgøre 2 basketballbaner, 5 badmintonbaner, 3 volleyballbaner, 1 håndboldbane (18 x 36 m) eller 3 mini håndboldbaner. Desuden kan der spilles indendørs fodbold med bander, indendørs tennis mm. 

Sport ophold på Fyn

Hal C

Hal C er 1100 m² og er indrettet med en integreret scene. 

SE SPECIFIKATIONER

Hal C er venligt indrettet med god akustik. Gulvet er et fladelastisk trægulv med stødabsorbering indbygget i konstruktionen, hvilket giver de bedste betingelser for at idrætsudøvere.

​Hallen er meget anvendelig til indendørs sportsaktiviteter som volleyball, badminton, fodbold, bordtennis, gymnastik mv. Her er der plads til 2 basketballbaner, 6 badmintonbaner, 1 volleyball langbane, 4 volleyballbaner eller 1 håndboldbane. Desuden giver hallen mulighed for at opstille bander til indendørs fodbold. 

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Strib Frtids- og Aktivitetscenter har en opvisningshal med plads til 170 tilskuere med mulighed for at sætte flere stole frem. Hallen ligger i forbindelse med caféområdet og det store glasparti gør det muligt at hente mad, snacks og drikkevarer i pausen uden at gå glip af kampen. Dette center er også udstyret med en idrætshal samt et holdlokale, som kan benyttes til opvarmning og afslapning for deltagerne. Strib Fritids- og Aktivitetscenter har 200 parkeringspladser, så her er det også let for deltagere og besøgende at komme til og fra.

Idrætshal i Middelfart

Hal 1

Hal 1 er en opvisningshal på 1012 m² med 130 faste tilskuerpladser på tribunen.

SE SPECIFIKATIONER

Hallen er moderne, lys og venlig med stødabsorberende trægulv, som giver de optimale betingelser for idrætsudøvere.

Ved større stævner og opvisninger kan antallet af siddepladser på tribunen fordobles, så der i alt er 260 siddepladser. Derudover er det muligt at stille ekstra stolepladser op rundt om banen. 

Hal 1 er meget anvendelig til mange forskellige indendørs sportsaktiviteter. Der er plads 5 badmintonbaner, 1 håndboldbane, 3 minihåndboldbaner, 3 volleyballbaner mv. Der er også mulighed for indendørs fodbold med bander, gymnastik, cross fit, bordtennis og mange andre forskellige sportsgrene.

Sportshaller i Strib

Hal 2

Hal 2 er 990 m² og ligger ved siden af holdlokalet

SE SPECIFIKATIONER

Hal 2 er meget anvendelig til det samme som hal 1, men her er der også mulighed for at spille basketball på tre baner, samt at spille volley på en langbane. 

Idrætsstævne

Holdlokale

Holdlokalet er 195 m² med spejl og ribber samt mulighed for at dele lokalet op.

Ved længerevarende stævner, træningslejre og andre ophold, er der mulighed for at benytte hallerne til overnatning mod en mindre betaling, som går til rengøringsudgifter. Derudover byder Middelfart på mange hoteller og muligheder for overnatning. Vores køkkenpersonale står gerne for morgenmad, frokost og aftensmad, så deltagerne kan yde deres bedste. Vi står også gerne for salg af mad, snacks og drikkevarer, som hører en god publikumsoplevelse til.

Markedsføring af dit event

Vi hjælper gerne med at markedsføre dit arrangement, hvis du ønsker det. Med plakater, flyers og infoskærm reklamer, skaber vi synlighed i vores centre over for vores mange daglige besøgende. Derudover bruger vi vores online kanaler, vores hjemmesides eventkalender samt sociale medier, for at brede budskabet om dit arrangement. Send dit materiale – billeder, beskrivelse af arrangementet, A3 plakater, infoskærmsreklamer, mm. – til marketing@LSOK.dk

Ift. billetsalg, understøtter vores bookingsystem salg af unummerede billetter, hvor kunden nemt og sikkert kan købe billetter inden dit arrangement. De modtager en kvittering på mail, som de kan fremvise ved indgangen. Kontakt os på tlf. 6441 2966 for at høre mere.

Inspiration

Her kan du se nogle af de spændende stævner og ophold, som der afholdes i Lillebælt Sport og Kultur. Disse forskellige arrangementer er med til at illustrere vores alsidige rammer og kan forhåbentligt inspirere dig. Vi hjælper dig også godt på vej med vores store erfaring med afholdelse af events.

GTR24h – Endurance eRacing World Championship

Der var eSport i verdensklasse, da GTR24h inviterede til LAN party den 26. til 28. oktober 2018 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter. 40 kampklare hold mødte op i centeret og dystede om at vinde titlen, trofæet og æren ved at kalde sig de bedste og mest udholdende på en af de bedste race tracks.

MIDLAN LANPARTY/NETPARTY

MIDLAN 2018 var et hyggeligt LAN med mange lokale deltagere. Vi fornemmede straks den hyggelige og venskabelige stemning. Der var god opbakning til de de forskellige konkurrencer i både CS:GO, Rocket League og CounterStrike – og der var fede præmier til de heldige vindere. Vores café sørgede for mad og drikke, så alle kunne holde energiniveauet og spændingen oppe. Gamerne kunne overnatte i den tilstødende hal og snuppe et hurtigt bad i vores omklædningsrum.

Gymnastikopvisninger

Lillebæltshallerne er stolte over at lægge haller til hele 4 gymnastikopvisninger henover marts og april 2020. Gymnastikopvisninger er en fantastisk mulighed for at se det nyeste inden for gymnastik, spring og dans, når både nye og rutinerede viser familie og venner, hvad de har lært og hvad det er, de brænder for. Hal B og C kan bruges til opvarmning og vores café ligger lige ved siden af vores opvisningshal, så både publikum og udøvere kan hente forfriskninger og holde energiniveauet oppe!

Adventure.dk | Reunionfest

Denne store fest afholdes af et rejsebureau, Adventure.dk, for de unge mennesker, der har været ude og rejse med bureauet. Og det går ikke stille for sig, når de inviterer til genforeningsfest! Henover weekenden, er der en kæmpe fest i vores haller, som både sætter vores lydanlæg og personale på højtryk. Genforeningsfesten fylder alle vores haller – der er spisning i hal C og hal B, barområde i hal B og koncertsal i hal A. Når festen ebber ud langt ude på natten, finder folk sig til rette i deres telt og sovepose på vores store græsareal.