fbpx

FIRMAAFTALE TIL FITNESS

Giv dine ansatte gode vilkår for en aktiv og sund hverdag!

N

BOOK MØDELOKALE

j

BOOK HAL

BOOK LOKALE TIL FIRMAFEST

RING TIL OS

Firmaaftale til fitness

Hjælp dine ansatte mod en sundere hverdag

Motion styrker ikke kun kroppens muskler og led, men bidrager også til øget overskud og glæde i hverdagen. Med en firmaaftale sætter du dagsordenen for en sundere livsstil og du hjælper dine ansatte til at tage det første skridt!

Giv dine ansatte adgang til fitness med unikke medlemsfordele. Vi tilbyder to typer firmaaftaler, egenbetaling og firmabetaling, som koster:

  • Personligt abonnement med egenbetaling: 219 kr. pr. måned
  • Personligt abonnement med firmabetaling: 143,20 kr. excl. moms pr. måned

Her på siden kan du læse mere om fordelene ved at oprette en firmaaftale til fitness hos Strib og Middelfart Motionscenter! Vores unikke medlemsfordele tilbyder varieret træning med både holdtilbud og svømning — og holdtilbud i svømmehallen. Derudover hjælper vi dine ansatte godt i gang med en instruktørtime og et personligt træningsprogram, så de undgår skader og får mest mulig gavn af deres indsats.

Nederst på siden finder du de vilkår, som er gældende for vores firmaaftaler.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til tage en snak med os i centeret, på mail fitness@LSOK.dk eller på tlf. 6441 2966.

MEDLEMSFORDELE

Firmaaftale til fitness uden gebyrer

INGEN OPRETTELSESGEBYR

Der er ingen oprettelsesgebyr – hverken ved firmabetaling eller egenbetaling. Man skal dog købe en personlig nøglebrik eller armbånd til 125 kr., som giver adgang til vores centre.

Firmaaftale til fitness i Strib og Middelfart

FRI TRÆNING I 2 CENTRE

Der er fri træning i begge vores centre i Strib og Middelfart Motionscenter. I Strib kan du også kombinere din træning med en tur i svømmehallen og i saunaen. 

Holdtræning i Middelfart

FRI HOLDTRÆNING

Svært ved at finde motivationen til at træne alene? Prøv vores store udvalg af hold og find netop dét hold, som passer ind i din hverdag. Se alle vores holdtilbud her.

Træningsprogram

1 INSTRUKTØRTIME OG PERSONLIGT TRÆNINGSPROGRAM

Vi hjælper vores medlemmer godt i gang! Book en instruktørtime, bliv introduceret til vores maskiner og kom godt i gang med din træning uden skader. Du får et personligt træningsprogram, så du er godt klædt på til at træne selv. Send en mail til fitness@LSOK.dk og book din tid.

Fitness med svømning

SVØMMEHAL & SAUNA

Kan det friste med en svømmetur? Vores medlemmer får fri adgang til Strib Svømmehal og sauna inden for offentlig åbningstid og kan deltage på vores hold. Svømning og træning i vand er effektiv træning og skånsomt mod muskler og led.

BOWLING

Tag en fridag fra træningen og nyd et par sjove timer med bowling! Som medlem kan du bowle hos Lillebælt Bowling, mandag til torsdag samt søndag – du skal kun betale for skolejen (20 kr. pr. person). Et ikke-medlem skal betale 40 kr. pr. banetime for at spille med på din bane. Bowlingbaner kan ikke bookes på forhånd.

HAL-AKTIVITETER

Hverdage kl. 09.00-15.00 i Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter.
Når hallerne er ledige, kan du frit spille badminton, basket, fodbold mm. Du kan ikke booke hallerne på forhånd. Hvis du tager et ikke-medlem med, skal vedkommende betale 60 kr. pr. time. Du kan leje 1 ketsjer og 1 bold til 25 kr.

Firmaaftale til fitness med sport

SQUASH

Hverdage kl. 09.00-15.00 i Lillebæltshallerne. Hvis banerne er ledige, kan du spille squash, der er en hurtig og intens sport. Banerne skal reserveres samme dag på Lillebæltshallernes kontor, Færøvej 74. Hvis du tager en squash-partner med, der ikke er medlem, betaler vedkommende 60. kr. pr. banetid. Du kan leje 1 ketsjer og 1 bold til 25 kr.

TILBUD – FITNESS FORLØB OG RABAT

Vi tilbyder forskellige fitness forløb samt svømmeundervisning , som kan hjælpe dig til at nå dine mål. Som medlem af vores motionscenter, får man oftest en rabat på disse forløb samt rabat ved udvalgte samarbejdspartnere. Læs mere her→

Vilkår for firmaaftaler

For at verificere ansættelsesforhold, kan Lillebælt Sport og Kultur bede firmaet om en bekræftelse. Firmaet agerer som ambassadør overfor sine ansatte vedrørende muligheden for at tegne et abonnement hos Strib og Middelfart Motionscenter.

Særligt om egenbetaling

Ansatte i firmaet kan tegne et abonnement, så længe de er ansat og aftalen mellem firmaet og Lillebælt Sport og Kultur er gældende. Abonnementet opkræves månedsvis forud via NETS hos den ansatte. Abonnementet kan opsiges med en varsel på løbende måned + 1 måned.

Ansatte skal fremvise seneste lønseddel eller medarbejder ID som dokumentation for at blive oprettet, og vi noterer den ansattes medarbejdernr. som oplysning på brugeren.

Abonnementet opkræves månedsvis forud på indbetalingskort via NETS hos den ansatte, indtil der tilmeldes til Betalingsservice (fast gebyr for papirfaktura).

Afregning af abonnementer er et forhold mellem den ansatte og LSOK.

Personer der allerede har et abonnement hos os, kan henvende sig til LSOK og bede om at abonnementet overflyttes til et medlemskab under denne aftale. Overflytningen sker så snart det nye abonnement kan reguleres ved NETS.

Abonnementet kan opsiges med et varsel på løbende måned + en måned af den ansatte.

Særligt om firmabetaling

Denne aftale kræver minimum 5 ansatte.

Firmaet kan tegne abonnementer for navngivne ansatte, så længe ansættelsen opretholdes og aftalen mellem firmaet og Lillebælt Sport og Kultur er gældende. Navnene på de pågældende ansatte skal sendes til bogholderi@LSOK.dk før oprettelse af brugere kan finde sted.

Abonnementer opkræves samlet månedsvis forud via NETS hos firmaet, indtil betalingen tilmeldes Betalingsservice (gebyr for papirfaktura kr. 10 pr. måned).

Firmaet/foreningen kan opsige abonnementer med en varsel på løbende måned + 1 måned.

Øvrige betingelser

Fremtidige prisændringer kan ske med 60 dages varsel.

For at verificere ansættelsesforholdet/medlemskabet kan LSOK bede firmaet/foreningen, om at bekræfte en ny brugers ansættelse/medlemskab, ligesom LSOK kan udskrive en liste med brugere under aftalen og bede firmaet/foreningen bekræfte/afkræfte den enkelte brugers ansættelsesforhold/medlemsskab.

Firmaet/foreningen er ambassadør overfor sine ansatte/medlemmer omkring muligheden for at tegne et fitnessabonnement i LSOK.

Aftaleperiode

Abonnementer under denne aftale kan tegnes fra tidspunktet for aftalens indgåelse.

Aftalen er fortløbende og løber indtil firmaet eller LSOK opsiger aftalen, dette kan ske med et varsel på løbende måned + en måned.

Se vores generelle medlemsbetingelser ang. indmeldelse, medlemskab og bero her→