fbpx

Firmafest

Skab sammenhold og fælles minder i vores alsidige rammer

N

BOOK MØDELOKALE

j

BOOK HAL

BOOK LOKALE TIL FIRMAFEST

RING TIL OS

Firmafest i Middelfart

“Hvordan skaber man de bedste rammer for en firmafest og hvor finder man nok plads?” tænker du måske. Og her kan vi hjælpe dig godt på vej! Uanset om I er 30, 200 eller 1.000 medarbejdere, kan vores rummelige sportshaller danne rammerne for jeres firmafest i Middelfart samt sjove aktiviteter både indendørs og udendørs.

Her på siden har vi samlet inspiration til jeres næste firmafest samt informationer om vores faciliteter. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil kigge forbi til et uforpligtende møde, er du meget velkommen til at kontakte os på mail info@LSOK.dk eller tlf. 6441 2966. Du er velkommen til at tjekke vores bookingsystem og tjekke om vores haller eller festlokaler er ledige.

Vores firmafest faciliteter

 

 

Lillebælt Sport og Kultur består af fire centre i Middelfart Kommune. Er jeres fest vokset fra jeres egne lokaler eller vil I samle hele afdelingen eller virksomheden til fest? Så kan I med fordel holde jeres fest i ét af vores idrætscentre. Både Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter har plads til op mod 1000 spisende gæster i samme hal og her er rig mulighed for at have flere områder eller aktiviteter i hallen. 

Afhængigt af hvor mange deltagere, vi kan byde velkommen på dagen, kan I kombinere firmafesten med sjove aktiviteter. Hvis I er mellem 10 og 50 deltagere, er der også mulighed for at kombinere aktiviteter på tværs af vores centre — I kan fx tage til Aqua Fitness eller over at bowle.

Uanset hvor jeres gæster kommer fra, er det nemt at mødes i Middelfart, der ligger midt i Danmark. Vores centre ligger under 5 km fra E20 motorvejen og Lillebæltshallerne ligger dejligt centralt med kun 1,4 km til Middelfart St. Middelfart huser gode overnatningsmuligheder til de kolleger, der har langt hjem og vi hjælper gerne med at formidle en kontakt til vores samarbejdspartnere.

Lillebæltshallerne, Middelfart

Lillebæltshallerne er vores største center og her lægger vi hus til sport, spændende events samt selskaber, kurser og konferencer. Med tre sammenhængende haller på i alt 3.030 m², 480 gratis parkeringspladser og gode udendørsarealer har Lillebæltshallerne plads til op mod 2400 deltagere samt et væld af sjove aktiviteter. 

Lillebælt Bowling, Middelfart

Lillebælt Bowling er vores bowlingcenter, der er udstyret med en restaurant, et selskabslokale med plads til 70 gæster, 10 bowlingbaner samt airhockey, pool mm. Her danner vi rammerne for både konfirmationer, firmajulefrokoster, møder mm. og der er rig mulighed for at kombinere jeres arrangement med sjov bowling.

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Strib Fritids- og Aktivitetscenter er et lyst og moderne center i Strib. Med to rummelige idrætshaller, et stort festlokale, en lys og rummelig café samt store udendørsarealer har centeret plads til mange deltagere og sjove aktiviteter. Her er det muligt at kombinere festen med fx Aqua Fitness i Strib Svømmehal, som ligger 2,4 km fra centeret.

Festmenu

Både vores sportshaller og bowlingcenter er udstyret med professionelle køkkener og dygtigt personale, der sørger for at alle gæster får en dejlig oplevelse og lækker mad — uanset om I er 30 eller 1.000, der spiser med. Vi sammensætter selvfølgelig menu og drikkevarer efter jeres arrangement og ønsker. Menuen fastlægges i fællesskab, så I kender prisen på forhånd, mens drikkevarer afregnes efter forbrug. Her er et par forslag, som I kan lade jer inspirere af. Derudover tilbyder vores bowlingcenter, Lillebælt Bowling, en klassisk julefrokost buffet med alle traditionelle, danske retter, der hører til.

Reception

Firmafest Middelfart

Efter aftale, sammensætter vi en lækker buffet med udvalgte specialiteter, der passer til jeres arrangement og gæster.

Da menuen sammensættes efter det enkelte arrangement, har vi ikke faste priser. 

Dagsmøde

Firmafest Fyn

Med vores dagsmøde menu får I friskbagt morgenbrød, formiddagsfrugt, en lækker frokostmenu samt eftermiddagskaffe og -kage.

 

Middagsbuffet

Firmafest Middelfart

Vi sammensætter en lækker tre retters menu med sæsonens friske råvarer og kvalitetskød. 

Prisen aftales med udgangspunkt i jeres menu.

Inspiration til jeres næste firmafest

 

 

Der er mange gode anledninger til at invitere hele virksomheden eller afdelingen til firmafest. Hvis I har fået en god idé eller gerne vil se vores faciliteter, er I velkomne til at kontakte os og booke en uforpligtende møde på mail info@LSOK.dk eller tlf. 6441 2966.

Tag familien med. Der er også rig mulighed for at jeres ansatte kan tage deres familier med. Afhængigt af vejret kan I bruge en hal eller rykke udendørs og invitere store som små gæster til at spille bold eller deltage i sjove lege og aktiviteter.

Sport og fitness. Der bliver udfoldet mange typer sport i vores centre — alt fra badminton, volley, squash, billard, kegler, håndbold og skydning til eSport — så I kan gøre jeres firmafest helt unik med sjove aktiviteter. Derudover er Strib og Middelfart Motionscenter en del af Lillebælt Sport og Kultur, så I kan også kombinere festen med fitness og holdtræning. Hvis I holder til i Middelfart, kan I med fordel tilbyde jeres medarbejdere fitness med vores firmaaftale.

Klassisk julefrokost med buffet og bowling. Book din julefrokost i Lillebæltshallerne, Strib Fritids- og Aktivitetscenter eller Lillebælt Bowling. Vi tilbyder en lækker julefrokost med alt det, julehjertet begærer af traditionelle, danske juleretter. Ønsker I 1 times bowling, lejer I lokalet i Lillebælt Bowling.

Storslået eller uformel firmafest

Hvis I gerne vil fejre en speciel anledning, kan I invitere hele virksomheden eller hele afdelingen til en hyggelig fest og sjov fest. I vores rummelige haller er der rig mulighed for at kombinere festmenuen med sjove aktiviteter — fx livemusik og dansegulv, casinoaften, quiz og lege mm.

Sommerfest og udendørs­aktiviteter

I sommerhalvåret er det oplagt at rykke festen ud i det (forhåbentlige) gode sommervejr. Her kan vi stille grillen op og servere mad med striber, lækre sommer salater samt kølige drinks i lange baner på vores terasse. Det er også muligt at tilføje sjove udendørsaktiviteter — kongespil, stafetløb, boldspil — til dagens program. 

Aktiv medarbejderdag med teambuilding

Hvis I gerne vil ryste jeres ansatte sammen med sjove aktiviteter, er I kommet til det helt rette sted. Der er rig mulighed for at udføre forskellige lege og udfordringer i vores rummelige haller. Og hvis I gerne vil give jeres ansatte sved på panden, kan I tilføje sport og fitness til dagens program — fx zumba, Jumping Fitness eller en klassisk MBL (Mave-Baller-Lår) træning.

Vil du høre mere?

Det med småt

Priserne på vores firmafestmenu inkluderer den valgte menu samt lokaleleje, AV-udstyr samt opstilling, oprydning og opvask. Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Klik på –ikonet nedenfor og læs mere om vores betingelser for ændringer, aflysning samt fakturering.

Læs vores betingelser for firmafester her

Ændring

  • Antallet af kuverter kan ændres uden omkostning senest 7 dage før afholdelse af jeres arrangement.
  • Ved reduktion i antal senere end 7 dage før afholdelse betales 50% af kuvertprisen.
  • Ved reduktion i antal senere end 3 dage før afholdelse betales fuld pris for kuverterne.

Aflysning

I kan aflyse jeres arrangement på mail CAFE@LSOK.DK eller på tlf. 6441 2966.

  • Ved aflysning indtil 4 uger før afholdelse betales der ikke for arrangementet — evt. depositum undtaget.
  • Ved aflysning senere end 4 uger før afholdelse betales 50% af arrangementsprisen
  • Ved aflysning senere end 1 uge før afholdelse betales 75% af arrangementsprisen
  • Ved aflysning senere end 3 dage før afholdelse betales fuld pris for arrangementet

Fakturering

Arrangementet faktureres samlet efter afholdelse med en betalingsfrist på netto 8 dage. Ved manglende eller forsinket betaling pålægges rykkergebyr.

Der tages forbehold for prisjustering samt trykfejl.