fbpx

Firmafest

Skab sammenhold og fælles minder i vores alsidige rammer

N

BOOK MØDELOKALE

j

BOOK HAL

BOOK LOKALE TIL FIRMAFEST

RING TIL OS

Firmafest i Middelfart

Efter Corona-nedlukning og mange måneder med hjemmearbejde er der stor lyst til at mødes med sine kolleger igen og nyde sjove aktiviteter og en bid mad. Men “hvordan skaber man de bedste rammer for en firmafest og hvor finder man nok plads?” tænker du måske. Og her kan vi hjælpe jer godt på vej! Uanset om I er 30, 200 eller 1.000 medarbejdere, kan vores rummelige sportshaller danne rammerne for jeres firmafest i Middelfart samt sjove aktiviteter både indendørs og udendørs.

Her på siden har vi samlet inspiration til jeres næste firmafest samt informationer om vores faciliteter. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil kigge forbi til et uforpligtende møde, er du meget velkommen til at kontakte os på mail info@LSOK.dk eller tlf. 6441 2966. Du er velkommen til at tjekke vores bookingsystem og tjekke om vores haller eller festlokaler er ledige.

Vores firmafest faciliteter

 

 

Lillebælt Sport og Kultur består af fire centre i Middelfart Kommune. Afhængigt af hvor mange deltagere, vi kan byde velkommen på dagen, kan I kombinere firmafesten med sjove aktiviteter. Hvis I ikke er så mange, er også mulighed for at kombinere aktiviteter på tværs af vores centre — I kan fx tage til Aqua Fitness eller bowle.

Uanset hvor jeres gæster kommer fra, er det nemt at mødes i Middelfart, der ligger midt i Danmark. Vores centre ligger under 5 km fra E20 motorvejen og Lillebæltshallerne ligger dejligt centralt med kun 1,4 km til Middelfart St.

Lillebæltshallerne, Middelfart

Lillebæltshallerne er vores største center og her lægger vi hus til sport, spændende events samt selskaber, kurser og konferencer. Med tre sammenhængende haller på i alt 3.030 m², 480 gratis parkeringspladser og gode udendørsarealer har Lillebæltshallerne plads til op mod 2400 deltagere samt et væld af sjove aktiviteter. 

King Pin Bowl & Diner, Middelfart

King Pin Bowl & Diner er vores bowlingcenter, der er udstyret med en restaurant, en selskabslokale med plads til 70 gæster, 10 bowlingbaner samt airhockey, pool mm. Dermed er centeret oplagt til mindre fester — eller i kombination med aktiviteter og spisning i Lillebæltshallerne, som ligger på den anden side af gaden.

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Strib Fritids- og Aktivitetscenter er et lyst og moderne center i Strib. Med to rummelige idrætshaller, et stort festlokale, en lys og rummelig café samt store udendørsarealer har centeret plads til mange deltagere og sjove aktiviteter. Her er det muligt at kombinere festen med fx Aqua Fitness i Strib Svømmehal, som ligger 2,4 km fra centeret.

Festmenu

Både vores sportshaller og bowlingcenter er udstyret med professionelle køkkener og dygtigt personale, der sørger for at alle gæster får en dejlig oplevelse og lækker mad — uanset om I er 30 eller 1.000, der spiser med. Vi sammensætter selvfølgelig menu og drikkevarer efter jeres arrangement og ønsker. Menuen fastlægges i fællesskab, så I kender prisen på forhånd, mens drikkevarer afregnes efter forbrug. Her er et par forslag, som I kan lade jer inspirere af. 

Reception

Firmafest Middelfart

Efter aftale, sammensætter vi en lækker buffet med udvalgte specialiteter, der passer til jeres arrangement og gæster. 

Pris: 195 kr. pr. person (ved min. 20 deltagere)

Dagsmøde

Firmafest Fyn

Med vores dagsmøde menu får I morgenmad, frokostbuffet (inkl. 1 drikkevare) samt kaffe, kage og frugt.

Pris: 365 kr. pr. person (ved min. 20 deltagere)

Middagsbuffet

Firmafest Middelfart

Vi sammensætter en lækker buffet med 1 forret, 2 slags kød, 1 slags kartofler og sauce, 2 salater, brød samt 1 dessert.

Pris: 335 kr. pr. person (ved min. 20 deltagere)

Inspiration til jeres næste firmafest

 

 

Der er mange gode anledninger til at invitere hele virksomheden eller afdelingen til firmafest. Hvis I gerne vil samles i festligt lag oftere end den årlige julefrokost, har vi samlet et par forslag nedenfor. Hvis I har fået en god idé eller gerne vil se vores faciliteter, er I velkomne til at kontakte os og booke en uforpligtende møde på mail info@LSOK.dk eller tlf. 6441 2966.

Tag familien med. Der er også rig mulighed for at jeres ansatte kan tage deres familier med. Afhængigt af vejret kan I bruge en hal eller rykke udendørs og invitere store som små gæster til at spille bold eller deltage i sjove lege og aktiviteter.

Sport og fitness. Der bliver udfoldet mange typer sport i vores centre — alt fra badminton, volley, squash, billard, kegler, håndbold og skydning til eSport — så I kan gøre jeres firmafest helt unik med sjove aktiviteter. Derudover er Strib og Middelfart Motionscenter en del af Lillebælt Sport og Kultur, så I kan også kombinere festen med fitness og holdtræning. Hvis I holder til i Middelfart, kan I med fordel tilbyde jeres medarbejdere fitness med vores firmaaftale.

Storslået eller uformel firmafest

Hvis I gerne vil fejre at virksomheden er kommet ud på den anden side af Corona-nedlukning og hjemmearbejde, kan I invitere hele virksomheden eller hele afdelingen til en hyggelig fest og sjov fest. I vores rummelige haller er der rig mulighed for at kombinere festmenuen med sjove aktiviteter — fx livemusik og dansegulv, casinoaften, quiz og lege mm.

Sommerfest og udendørs­aktiviteter

I sommerhalvåret er det oplagt at rykke festen ud i det (forhåbentlige) gode sommervejr. Her kan vi stille grillen op og servere mad med striber, lækre sommer salater samt kølige drinks i lange baner på vores terasse. Det er også muligt at tilføje sjove udendørsaktiviteter — kongespil, stafetløb, boldspil — til dagens program. 

Aktiv medarbejderdag med teambuilding

Hvis I gerne vil ryste jeres ansatte sammen med sjove aktiviteter, er I kommet til det helt rette sted. Der er rig mulighed for at udføre forskellige lege og udfordringer i vores rummelige haller. Og hvis I gerne vil give jeres ansatte sved på panden, kan I tilføje sport og fitness til dagens program — fx zumba, Jumping Fitness eller en klassisk MBL (Mave-Baller-Lår) træning.