fbpx

Julefrokost på Fyn

Hold årets julefrokost hos Lillebælt Sport og Kultur på Fyn!

N

BOOK MØDELOKALE

j

BOOK HAL

BOOK LOKALE TIL FIRMAFEST

RING TIL OS

Firmajulefrokost på Fyn

Med de nye afstandskrav kan det være svært at samle firmaet eller afdelingen til en tryg julefrokost i egne rammer. Hvis det kniber med kvadratmeterne, så kan I trygt holde årets julefrokost hos os. Vi råder over tre store festlokaler samt fem endnu større sportshaller, så vi har god plads til jeres fest. Og med vores gode beliggenhed i Middelfart, er det nemt at mødes til årets julefrokost på Fyn.

Kort om vores faciliteter

 • Sted: Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter i Middelfart Kommune.
 • Kapacitet: vi har rigeligt med plads til 50 gæster i vores festlokaler, mens vores sportshaller nemt kan rumme 500 siddende deltagere med den nødvendige afstand. 
 • Pris: Ved bestilling af mad, er lokaleleje, borddækning, servering samt afrydning inkluderet i prisen. Drikkevarer afregnes efter forbrug. Vores klassiske juleplatte med både varme og kolde retter koster 139 kr. pr. person. Julemenuen kan også serveres som buffet til 149 kr. pr. person og kan leveres ud af huset. 
 • Bonus: Hvis vi har en ledig hal, kan I kvit og frit benytte den til aktiviteter, så længer I overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Kontakt os på tlf. 6441 2966 og mail cafe@LSOK.dk og hør mere. Du er velkommen til at tjekke om vores festlokaler er ledige til jeres arrangement.

Julefrokost menu — 139 kr. pr. kuvert

Vi har sammensat en traditionel juleplatte med både lune og kolde retter. Hvis I har en sød tand eller elsker god ost, så kan I tilkøbe dessert for 25 kr. pr. kuvert. Til denne pris er minimumsbestilling på vores juleplatte 15 kuverter og 20 personer på julebuffeten. Vi tilpasser gerne menuen efter jeres ønsker og kan også levere julefrokost ud af huset. Kontakt os og hør mere på tlf. 6441 2966

Julefrokost Fyn

Klassisk juleplatte – 139 KR. PR. PERSON

Marinerede ​sild med hjemmelavet karrysalat. Æg og rejer med rørt citronmayonnaise. Sprødstegt fiskefilet med grov remoulade og citron.

Små, lune frikadeller med rødkål og hjemmelavet agurkesalat. Mørbradbøffer med bløde løg. Stegt andebryst med sprød julesalat med grønkål og appelsin. Friskbagt brød og smør. 

Hvis juleplatten serveres som buffet, koster det 149 kr. pr. person, men så garanterer vi også at der er mad nok (og lidt til).

Firmajulefrokost Fyn

Tilkøb – 25 kr. person

Forsød jeres julefrokost med en traditionel dessert.

Vælg mellem:

 • Risalamande med kirsebærsauce
 • Brie med frisk frugt og syltede valnødder

Hvis I er 15 personer eller derover, så indeholder risalamanden en lille mandelgave.

Vil du høre mere?

Sammen overholder vi COVID-19 retningslinjerne

Hvordan skaber I de bedste forudsætninger for årets julefrokost i disse særlige tider? Her har vi opsummeret de ting, I skal have for øje, når I planlægger årets julefrokost på fine Fyn:

 • Gæsteliste. Hvis I er en større virksomhed, kan I med fordel dele jer op og fejre julefrokosten i mindre selskaber på afdelingsbasis.
 • Invitation. Når I sender invitationen ud til jeres medarbejdere, så husk at understrege at 1) personer med symptomer på COVID-19 bør isolere sig derhjemme indtil de har været symptomfri i 48 timer og 2) personer, der er i risikogruppen, er velkomne til at deltage, men de bør udvise ekstra opmærksomhed.
 • Bordopstilling. Det er en fordel at personer, der omgås til dagligt, sidder ved samme bord. Der skal være god afstand mellem både deltagere og borde. I kan med fordel lave en bordplan og sende den til os inden festen.
 • Festlege og aktiviteter. Her kan I være kreative og lede efter aktiviteter, der respekterer kravene om afstand og kontaktreduktion. I kan fx lave en quiz, hvor gæsterne hver især skal besvare spørgsmål om fx jul eller virksomheden (undgå at folk bliver nødt til at hviske og rykke tæt sammen for at svare på spørgsmålene).

Vi sørger for at der er rigeligt med håndsprit i lokalet og at mundbind bliver udleveret ved indgangen. Samtidigt sørger vi for skilte, foranstaltninger og anvisninger, der sikrer den gode håndhygiejne og den nødvendige afstand.

Menuen serveres enten portionsanrettet på en indbydende platte eller på en COVID-19 venlig buffet, hvor de forskellige retter serveres på spyd, i bambusbåde eller glasskåle. Dermed kan man tage de retter, man ønsker, uden at røre ved de samme redskaber

Vask hænder ofte eller brug håndsprit

Host og nys i dit ærme

Begræns den fysiske kontakt

Vær opmærksom på rengøring

Hold minimum 1 meter afstand

Festlokaler på Fyn

Vi ligger centralt placeret i Danmark i Middelfart, og med kun 5 km til E20 sikrer vi nem adgang til vores flotte festlokaler og haller. I har mulighed for at holde jeres fest i Strib Fritids- og Aktivitetscenter eller i Lillebæltshallerne. Begge vores lokationer har flere muligheder indenfor opsætning og rumdeling og har gode parkeringsforhold.
Så uanset hvor i landet I kommer fra, er det let at mødes hos Lillebælt Sport og Kultur. Middelfart huser også gode overnatningsmuligheder til de kolleger, der har langt hjem og vi hjælper gerne med at formidle en kontakt til vores samarbejdspartnere.

Julefrokost ud af huset

Hvis I ønsker at holde festen i firmaet, kan vi også levere julefrokosten som mad ud af huset.

Uanset størrelsen af selskabet og hvilken menu og aktiviteter, som I vælger, vil vi gøre vores bedste for at jeres firmajulefrokost bliver en dejlig og uforglemmelig aften. 

Klassisk julefrokost

Hold firmajulefrokosten hos os og skab en fantastisk fest, som I vil snakke om i årevis!

Firmajulefrokost i Middelfart

Vores sportshaller har rigeligt plads til 500 siddende deltagere – samt en scene.

Det med småt

Prisen på vores julefrokostmenu inkluderer en lækker juleplatte (alternativt som buffet for 10 kr. ekstra pr. kuvert) samt lokaleleje, AV-udstyr samt opstilling, oprydning og opvask. Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Klik på –ikonet nedenfor og læs mere om vores betingelser for ændringer, aflysning samt fakturering.

Læs vores betingelser for firmafester her

Ændring

 • Antallet af kuverter kan ændres uden omkostning senest 7 dage før afholdelse af jeres arrangement.
 • Ved reduktion i antal senere end 7 dage før afholdelse betales 50% af kuvertprisen.
 • Ved reduktion i antal senere end 3 dage før afholdelse betales fuld pris for kuverterne.

Aflysning

I kan aflyse jeres arrangement på mail CAFE@LSOK.DK eller på tlf. 6441 2966.

 • Ved aflysning indtil 4 uger før afholdelse betales der ikke for arrangementet — evt. depositum undtaget.
 • Ved aflysning senere end 4 uger før afholdelse betales 50% af arrangementsprisen
 • Ved aflysning senere end 1 uge før afholdelse betales 75% af arrangementsprisen
 • Ved aflysning senere end 3 dage før afholdelse betales fuld pris for arrangementet

Fakturering

Arrangementet faktureres samlet efter afholdelse med en betalingsfrist på netto 8 dage. Ved manglende eller forsinket betaling pålægges rykkergebyr.

Der tages forbehold for prisjustering samt trykfejl.