fbpx

Møde- og kursuspakker

Lad os skabe rammerne for jeres næste møde eller kursus i Middelfart! 

N

BOOK MØDELOKALE

j

BOOK HAL

BOOK LOKALE TIL FIRMAFEST

RING TIL OS

Møde og kursus i Middelfart

Her på siden kan du se den forplejning, vi tilbyder til møde og kursus i Middelfart og Strib, samt vores priser. Vi tilbyder møde- og kursuspakker til gode priser — uanset om I skal holde et møde for jeres team med 10 deltagere eller I har inviteret hele koncernen på 2400 personer til konference, så kan vi danne gode rammer og sørge for forplejningen. Vi har stor erfaring med kurser, konferencer og events, som vi bruger til at skabe netop det arrangement, som I ønsker.

Vi er altid åbne over for at tilpasse vores løsninger, så de passer til dit budget og behov. Kontakt os på tlf. 6441 2966 og mail CAFE@LSOK.DK, så vi kan finde den bedste løsning og pris til netop jeres møde. 

Mødelokaler

Ring og hør mere

Dagsmøde (8 timer)

Lad os danne rammerne for jeres næste dagsmøde med alt, hvad der hører sig til. Afhængigt af jeres arrangement og antallet af deltagere, sørger vi for at sammensætte en lækker og indbydende frokost eller buffet.

Priserne gælder ved minimum 10 personer og inkluderer plenumlokale inkl. projektor, lærred, lyd. flipover eller whiteboard og Wi-Fi. Kaffe, te, isvand og frugt er inkluderet, mens alle andre drikkevarer afregnes efter forbrug. Hvis du ønsker et tilbud på jeres næste møde eller kursus, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller sende en mail til cafe@LSOK.dk

Møde- og kursuspakker i Middelfart

Dagsmøde med frokost eller buffet

Kaffe og te, samt et rundstykke m/smør, ost og marmelade

Til frokost serveres en sandwich, en lun ret eller 2 styk. smørrebrød. Der kan også vælges en frokostbuffet. Inkl. 1 sodavand/kildevand, 1 øl eller 1 glas vin.  

Eftermiddagskaffe og te, med brød eller kage. 

Pris pr. person: Buffet/Frokost 399/349 kr. (inkl. moms) ved min. 10 pers.

Tilkøb: efterfølgende middag

I kan tilkøbe en middag i forlængelse af dagsmødet og slutte af med en velsmagende middag med to retter.

Inkl. 1 sodavand/kildevand, 1 øl eller 1 glas vin, efterfulgt af kaffe og te med lidt sødt. 

Tillæg pr. person: 199 kr. (inkl. moms) ved min. 10 pers.

4 timers møder

Til de lidt kortere møder, tilbyder vi to forskellige pakker. Priserne gælder for møder der varer i 4 timer og ved minimum 10 personer. Lokaleleje samt AV udstyr er inkluderet i prisen. Kildevand, sodavand og øl afregnes efter forbrug.

Kontakt os på mail cafe@LSOK.dk eller telefon 6441 2966, hvis du vil have et tilbud på dit næste møde.

Billigt møde i Middelfart

MØDE MED RUNDSTYKKER/SANDWICH

Møde på op til 4 timer. Plenumlokale inkl. projektor, lærred, lyd. flipover ell. whiteboard og Wi-Fi. Kaffe/te, et rundstykke m/smør, ost og marmelade, eller en lækker sandwich inkl. 1 sodavand/kildevand/øl. 

Pris pr. person: 199 kr. (inkl. moms) ved min. 10 pers.

Møde på Fyn

møde med kage og frugt

Møde på op til 4 timer. Plenumlokale inkl. projektor, lærred, lyd. flipover ell. whiteboard og Wi-Fi. Kaffe og te med kage, frugt og isvand.

Pris pr. person: 199 kr. (inkl. moms) ved min. 10 pers.

Møder uden mad

Hvis du vil invitere til et kort møde kun med kaffe og te, så kan vi også klare det. Du kan også leje vores mødelokaler på timebasis uden forplejning. Kontakt os på telefon 6441 2966 eller mail cafe@LSOK.dk for et tilbud på dit næste møde. 

Kaffemøde

Det korte møde (2 timer). Mødelokale med frit Wi-Fi, samt kaffe, te og isvand. 

Pris pr. person: 110 kr. (inkl. moms) ved min. 10 personer

Møder på timebasis

Vi tilbyder lokaler i forskellige størrelser til afholdelse af møder på timebasis uden forplejning (minimumsbetaling: 2 timers lokaleleje). Der er mulighed for at leje projektor og lærred.

Reception

En reception er uformel, festlig måde at fejre bl.a. jubilæer på. Til et åbent hus arrangement serveres små retter, der kan spises stående, samt drikkevarer. Når du holder receptionen hos os, er lokaleleje, opdækning, servering mm. inkluderet i prisen, mens drikkevarer afregnes efter forbrug. Hvis der er ledigt, kan I frit benytte vores haller til aktiviteter (fx til leg, hvis der er børn på gæstelisten) og I kan bruge vores grønne arealer og terrasseområder til at få frisk luft.

Efter aftale sammensætter vi en lækker buffet med udvalgte specialiteter, som passer til jeres arrangement og jeres deltagere. Kontakt os på tlf. 6441 2966 eller mail cafe@LSOK.dk for et uforpligtende tilbud. 

Vil du høre mere?

Det med småt

Vores dagsmøder inkluderer det hele: lokaleleje, AV-udstyr, mad og drikkevarer (kaffe, te og isvand er ad libitum, mens der er 1 sodavand/kildevand pr. deltager) samt opstilling, oprydning og opvask. Minimumsbestillingen er på 10 kuverter.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail cafe@LSOK.dk så vi sammen kan finde den bedste pris til netop jeres møde.

Klik på –ikonet nedenfor og læs mere om vores betingelser for ændringer, aflysning samt fakturering.

Læs vores betingelser for møder og kurser her

Ændring

  • Antallet af kuverter kan ændres uden omkostning senest 7 dage før afholdelse af jeres arrangement.
  • Ved reduktion i antal senere end 7 dage før afholdelse betales 50% af kuvertprisen.
  • Ved reduktion i antal senere end 3 dage før afholdelse betales fuld pris for kuverterne.

Aflysning

I kan aflyse jeres arrangement på mail CAFE@LSOK.DK eller på tlf. 6441 2966.

  • Ved aflysning indtil 4 uger før afholdelse betales der ikke for arrangementet — evt. depositum undtaget.
  • Ved aflysning senere end 4 uger før afholdelse betales 50% af arrangementsprisen
  • Ved aflysning senere end 1 uge før afholdelse betales 75% af arrangementsprisen
  • Ved aflysning senere end 3 dage før afholdelse betales fuld pris for arrangementet

Fakturering

Arrangementet faktureres samlet efter afholdelse med en betalingsfrist på netto 8 dage. Ved manglende eller forsinket betaling pålægges rykkergebyr.

Der tages forbehold for prisjustering samt trykfejl.