fbpx

Aktiviteter

Færøvej 76, 5500 Middelfart

Aktiviteter

GoSail

Vores formål er at skabe gode oplevelser, der styrker evnen til kommunikation og samarbejde, så de individuelle kompetencer udvikles til gavn for fællesskabet.
Vi skaber unikke oplevelser, hvor bådene fungerer som et flydende kommunikationslaboratorium. Med udfordringer, konkurrencer og konstruktive evalueringer udvikles deltagernes individuelle og fælles kompetencer. Vi sørger for, at alle får nogle uforglemmelige AHA-oplevelser med høj energi, smil på læben, stærkere relationer og ny læring, der kan kan bruges på land i det daglige virke.

Slot Car Racing

Vil I udfordre kollegaer i firmaet, venner eller familie, herreklubben, holde pigeaften, fejre fødselsdag,
starte julefrokosten eller polterabend, så få en sjov oplevelse med miniracebiler på vores indendørs bane.
Få pulsen op uden fare og risiko for at komme til skade, mærke suset af bilernes Fart og slappe af i vores hyggehjørne i pauserne mellem heats.

Det hele styres af erfarne løbsledere, computeren holder styr på alle deltaljer, Omgange og stilling i løbet, samt slutresultat. Biler og håndspeedere er klargjort til racet. Der kan arrangeres både holdløb og alle mod alle.

Teambuilding

Teambuilding Racet fungerer som et intens battle, hvor de enkelte teams skal dyste i en række opgaver, der skal løses i fællesskab.
Da det altid er vigtigt, at teambuilding og læring sker i et trygt og sikkert miljø, hjælper vi jer gerne med at udvikle et program der tager udgangspunkt i teamets temperament, sammensætning og jeres ønsker.
I vil opleve nye sider af jer selv og hinanden i en ramme, hvor konkurrencen og det sociale element er i højsæde. 
Vi kan garantere, at når jeres forløb er færdigt, har alle deltagerne haft en succesoplevelse.

Escape Game

Prøv et live adventure Escape Game i omgivelserne omkring Lillebælt Sport og Kultur,  eller rundt i Middelfart bymidte. Er I vilde med spænding, koder, gåder og samarbejde, så læs endelig videre.
Turen i Middelfart bymidte er ca. 2 km. I har 2 timer til at redde Marsvinene. Alle arrangementerne gennemføres under kyndig introduktion og vejledning af vores veluddannede game mastere.
Middelfart Escape Game kan gennemføres fra 2 personer – max. 4 personer på hvert hold. Det er muligt at flere hold konkurrerer imod hinanden samtidigt.

Træklatring

Danmark er fuld af skove og træer, der gør træklatring til en oplagt mulighed for at opleve naturen på en ny måde.  Træklatring giver mulighed for at træne hele kroppen på en sjov måde. 
Ens sanser bliver instinktivt skærpet fordi, man er i en uvant verden. Man ser og oplever træet fra en ny vinkel, man får et sug i maven, når toppen er nået og man mærker træet svejre i vinden. Træklatring foregår hele året. Følelsen, man om sommeren får, når man sidder i trækronen indpakket af grønne blade med fugle ved deres reder er en anden oplevelse, end den man får en frostklar vinterdag, hvor udsigten ud over skoven er mageløs.

Bowling

Lillebælt Bowling tilbyder virksomheder mulighed for teambuilding og netværkspleje i en afslappet og underholdende atmosfære. Bowling er den perfekte aktivitet for kollegaer at styrke samarbejdet og konkurrenceånden, mens de nyder en sjov og fysisk aktivitet. Det er en fremragende måde for medarbejdere at koble af fra arbejdets stress og skabe stærkere bånd indbyrdes. Med moderne faciliteter og en imødekommende atmosfære er Lillebælt Bowling det ideelle sted for virksomhedsarrangementer, hvor medarbejdere kan samles og opleve glæden ved fællesskab og sportslig udfoldelse.

Fodbold-/Minigolf

Fodbold og Minigolf tilbyder en unik kombination af sport og sjov, designet til at styrke samarbejde og kammeratskab i virksomheder. Ved at kombinere det dynamiske holdspil fra fodbold med den taktiske præcision i minigolf, skabes en alsidig oplevelse, der både udfordrer og underholder. Dette tværsnit af aktiviteter sikrer, at alle medarbejdere kan finde noget, de nyder, uanset deres sportslige præference eller færdighedsniveau. Det er en ideel løsning for virksomheder, der søger at fremme teamånd og innovation gennem sjove og engagerende teambuilding-aktiviteter. 

LSOK

Book Event

Begrænset udbud // Lav en forespørgsel i dag

$