fbpx

En strikke- og uld festival for de små

Fiberfolk Strikkefestival er en ny festival, hvor der er fokus på de små garnfarvere og designere – seje kvinder og mænd, der bruger deres aftener på at farve garn i køkkenet, der designer strikke- og hæklemønstre ved siden af deres fuldtidsbeskæftigelse samt dem, der har satset og har taget springet for at kunne leve af deres passion for godt design og smukke materialer.

Unikt garn og smukt design

Når du besøger festivallen, får du en unik mulighed for at møde de ildsjæle, der brænder for garn, strik og hækling. Du får også mulighed for at støtte deres lille iværksætterdrøm ved at købe deres produkter – og selvfølgelig se og røre det smukke, håndfarvede garn. Når man arbejder med håndfarvet garn skaber man helt unikke og smukke stykker beklædning og accessories, da hver nøgle er helt sin egen.

Der er også rig mulighed for at få gode tips til dit næste kreative projekt, uanset om du skal have hjælp til at sammensætte forskellige typer garner, udvælge de farver der passer sammen eller sikre at du køber den rigtige mængde garn til dit næste kreative projekt.

Praktiske oplysninger:

Hvornår? Fiberfolk Wool Festival i Middelfart finder sted lørdag den 6. november 2021 i Lillebæltshallerne.
Dørene åbner kl. 10.00 og du kan gå på opdagelse og købe fantastiske produkter helt frem til kl. 16.00.
Pris? Entrébilletten koster 45 kr. pr. person (gratis for personer under 18).
Hvor? Du finder Lillebæltshallerne på Færøvej 74-76, 5500 Middelfart. Her er 400+ gratis parkeringspladser inkl. handikapparkering samt en kørestolsrampe ved indgangen til hallen.

Hvis du gerne vil have flere informationer om festivallen, kan du besøge Fiberfolks hjemmeside og tilmelde dig deres nyhedsbrev.

Fiberfolk Middelfart 2021

Gå på udkig i de smukke garner og bliv inspireret til at prøve nye teknikker, garntyper og farver

Kreativ messe i Middelfart

Få hjælp til at vælge de helt rigtige farver og den rigtige mængde til dit næste projekt