fbpx

VI TILBYDER

Her kan du læse om vores tilbud samt forløb.

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Tilbud og forløb hos Strib og Middelfart Motionscenter

Her kan du se alle de tilbud og forløb, som vi tilbyder vores medlemmer og ikke-medlemmer. Hvis du overvejer at blive medlem, så kan du se vores medlemsfordele HER.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 og mail fitness@LSOK.dk 

Massage i Strib

Massage

Vi tilbyder massage i Strib Svømme- og Motionscenter! Vores massør, Henrik, er uddannet idrætsskadeterapeut, så han er godt klædt på til at afhjælpe og lindre dine skader. 30 minutters massage koster 295 kr. og kan bookes online.  

Personlig træning i Middelfart

PERSONLIG TRÆNING

Som medlem får du en instruktørtime og et personligt træningsprogram, så du kan komme godt i gang. Vi tilbyder også et forløb ved vores instruktør, hvor du kan få ekstra støtte, motivation og vejledning, når du har brug for det. Med en personlig træner er du sikret effektiv træning, så du kan nå dine mål.

Vægttabsforløb

BOOST træningsforløb

Et 8 ugers træningsforløb. Har du brug for et boost for at komme i gang med en sundere livsstil? På Boost holdet bliver du en del af et fællesskab med de 11 andre deltagere, hvor I støttes til at nå jeres individuelle mål. Holdet mødes 2 gange om ugen til fælles holdtræning, hvor I smager på forskellige typer træning.

Svømmeundervisning for voksne

SVØMMEUNDERVISNING FOR VOKSNE

Ønsker du at forbedre din svømmeteknik? Eller lider du af vandskræk og vil du gerne lære at svømme? Uanset hvilket niveau du er på, kan vores 8 ugers forløb hjælpe dig med at blive en endnu dygtigere svømmer. Der er max seks deltagere pr. instruktør og undervisningen tilrettelægges, så alle får noget ud af det. 

Fysioterapi i Strib

FYSIOTERAPI

I samarbejde med Strib Fysioterapi tilbyder vi, at medlemmer af Strib & Middelfart Motionscenter kan spare 20% på alle behandlinger. Der er behandlingstider hver mandag, onsdag og fredag kl. 08.00-17.00 i Strib Svømme- og Motionscenter.

Læs mere om Strib Fysioterapi

Personlig svømmeundervisning i Middelfart

PERSONLIG SVØMMEUNDERVISNING

Vil du gerne forbedre dine svømmefærdigheder, lære en ny svømmeart eller tilegne dig nye svømmeteknikker? Så skal du prøve personlig svømmeundervisning.

Medlemspris: ½ time koster 115 kr.

Ikke-medlemspris: ½ time koster 155 kr.

Tidspunkter aftales med instruktøren. Skriv til os på svommehal@LSOK.dk og hør mere.