fbpx

VI TILBYDER

Her kan du læse om vores tilbud samt forløb.

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Tilbud og forløb hos Strib og Middelfart Motionscenter

Her kan du se alle de tilbud og forløb, som vi tilbyder vores medlemmer og ikke-medlemmer. Hvis du overvejer at blive medlem, så kan du se vores medlemsfordele HER.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 og mail fitness@LSOK.dk 

Boost dit vægttab på 8 uger

BOOST træningsforløb

Et 8 ugers træningsforløb. Har du brug for et boost for at komme i gang med en sundere livsstil? På Boost holdet bliver du en del af et fællesskab med de 11 andre deltagere, hvor I støttes til at nå jeres individuelle mål. Holdet mødes 2 gange om ugen til fælles holdtræning, hvor I smager på forskellige typer træning.

Personlig træning i Middelfart

PERSONLIG TRÆNING

Som medlem får du en instruktørtime og et personligt træningsprogram, så du kan komme godt i gang. Vi tilbyder også et forløb ved vores instruktør, hvor du kan få ekstra støtte, motivation og vejledning, når du har brug for det. Med en personlig træner er du sikret effektiv træning.
Lær at svømme som voksen og slip vandskrækken

SVØMMEUNDERVISNING FOR VOKSNE

Er du vandskræk? Eller bliver du utryg, når du skal holde vejret under vand? Dette hold kan hjælpe dig med at blive tryg i og under vandet. Vi starter på den lave ende med vejrtrækningsøvelser, så du trygt og langsomt finder glæden ved at svømme.
Personlig svømmeundervisning i Middelfart

PERSONLIG SVØMMEUNDERVISNING

Vil du gerne forbedre dine svømmefærdigheder, lære en ny svømmeart eller tilegne dig nye svømmeteknikker? Så skal du prøve personlig svømmeundervisning.

Medlemspris: ½ time koster 115 kr. | 10 gange koster 1.035 kr.

Ikke-medlemspris: ½ time koster 155 kr. | 10 gange koster 1.395 kr.

Tidspunkter aftales med instruktøren. Skriv til os på svommehal@LSOK.dk og hør mere.

Spil tennis i Middelfart

TENNIS

I samarbejde med Strib Tennisklub tilbyder vi at medlemmer af Strib & Middelfart Motionscenter kan tilkøbe tennis for 200 kr. pr. måned. Du vælger selv hvilke sommermåneder, du vil spille.
Så ta´ din tennisketcher med til Strib. Vil du vide mere så spørg os i centrene eller ring til os!

Læs mere om Strib Tennisklub

Strib Fysioterapi i Middelfart - få rabat på din behandling

FYSIOTERAPI

I samarbejde med Strib Fysioterapi tilbyder vi, at medlemmer af Strib & Middelfart Motionscenter kan spare 20% på alle behandlinger. Der er behandlingstider hver torsdag kl. 08-17 i Strib Svømmehal.

Læs mere om Strib Fysioterapi