fbpx

BOOST – 8 ugers vægttabsforløb

Boost din hverdag nemmere, sundere og lettere

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Få hjælp til dit vægttab med vores Boost forløb

Bliv sundere og stærkere som en del af et træningsfællesskab! 

Mangler du motivation eller skal du bruge et kickstart mod en sundere livsstil, hvor motion er en sjov og naturlig del af din hverdag? Vil du gerne være den bedste udgave af dig selv og have mere energi i hverdagen? Så er BOOST holdet måske noget for dig!

Med BOOST har vi tilrettelagt et 8 ugers forløb, hvor du kommer i form under fantastiske omstændigheder. Her er der fokus på fællesskab og at have det sjovt. Vi hopper i træningstøjet og mødes til sjov og udfordrende holdtræning 12 gange. Gennem forløbet opstår der et stærkt træningsfællesskab, hvor I har det sjovt og støtter hinanden mod jeres individuelle mål.

Derudover inviterer vores instruktører jer med i køkkenet til 4 madlavningsaftener, hvor fælles madlavning og spisning er på programmet. Da kosten udgør en central del af ethvert vægttab, får du inspiration og sunde, nemme opskrifter, du kan tilberede derhjemme i en travl hverdag.

Vi har BOOST forløb flere gange om året. Vi opdaterer på denne side samt på facebook m.m., når vi starter et nyt forløb.

Er Boost forløbet noget for mig?

Med Boost får du:

  • 12 gange fælles træning, hvor du bliver udfordret og smager på nye træningsformer
  • 4 gange fælles madlavning og spisning
  • 8 opskrifter samt gode tips til sund og nem mad
  • Et overskueligt og skræddersyet træningsprogram, så du kan fortsætte den gode udvikling efter forløbet er slut
  • Et stærkt fællesskab (max 12 deltagere), hvor I støtter hinanden mod jeres individuelle mål
  • Redskaber til at holde motivationen – også efter forløbet er slut 
  • Tydelige og holdbare resultater

Hvordan foregår Boost?

FÆLLES TRÆNING OG FÆLLESSKAB. Holdet mødes til fælles holdtræning 12 gange, der primært foregår i Middelfart Motionscenter. Gennem den fælles træning, lærer du og de andre deltagere hinanden at kende, så I kan støtte hinanden mod jeres individuelle mål. 

PERSONLIGT TRÆNINGSPROGRAM. Vores instruktører er med jer hele vejen, så du får gode råd og sikrer at du udfører de forskellige øvelser korrekt. i samarbejde med dig, udvikler vi et personligt træningsprogram til dig, der passer til dine mål og ønsker. Dermed kan du fortsætte den gode udvikling og vedligeholde din træning selv efter forløbet er slut.

FÆLLES MADLAVNING OG INSPIRATION TIL NEM OG SUND MAD. Vores instruktører trækker i forklædet og inviterer jer med i køkkenet, så I får smag for at tilberede nem og sund mad og bliver inspireret til at fortsætte i vante rammer.

Fitness og vægttabsforløb i Middelfart

På Boost holdet smager du på forskellige former for træning, så du kan finde den motionsform, der motiverer dig

Fitness og vægttabsforløb i Middelfart

Få inspiration til sund kost og 8 nemme opskrifter

Uanset om dit mål er et vedvarende vægttab, mere overskud og energi i hverdagen eller at skabe bedre vaner for dig selv og din familie — så kan vores Boost hold uden tvivl hjælpe dig rigtig godt på vej!