fbpx

BOOST – 8 ugers vægttabsforløb

Boost din hverdag nemmere, sundere og lettere

KØB ABONNEMENT

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Få en sundere hverdag med vores Boost forløb

Mangler du motivation eller skal du bruge et lille skub mod en sundere livsstil, hvor motion er er en sjov og naturlig del af din hverdag? Vil du gerne have mere energi og overskud? Vil du gerne være den bedste udgave af dig selv og blive glad, når du ser dig selv i spejlet? På Boost holdet handler det ikke kun om centimeter, men også om at have det godt! Holdet er udarbejdet til dig, der ønsker at komme i bedre form under fantastiske omstændigheder med sjov og varieret træning, godt sammenhold og god holdånd.

BOOST er ét af vores populære forløb i Strib og Middelfart Motionscenter. Forløbet varer 8 uger hvor de 12 deltagere mødes til fællestræning to gange om ugen. Der opstår et stærkt fællesskab, hvor deltagerne har det sjovt som de prøver forskellige former for træning og de støtter hinanden mod deres individuelle mål.

Er Boost forløbet noget for mig?

Med Boost får du

  • Tydelige og holdbare resultater
  • Et overskueligt og skræddersyet træningsprogram
  • Et stærkt fællesskab (max 12 deltagere), hvor I støtter hinanden mod jeres individuelle mål
  • Redskaber til at holde motivationen – også efter forløbet er slut
  • Træning er ikke længere en sur tjans, men en sjov del af hverdagen

I denne video kan du møde vores to instruktører, Michel og Max, der følger jer gennem hele BOOST-forløbet.

Hvordan foregår Boost?

FÆLLES TRÆNING OG FÆLLESSKAB. Du træner sammen med hele holdet to gange om ugen (denne træning foregår primært i Middelfart Motionscenter). Gennem den fælles træning, lærer deltagerne hinanden at kende og de støtter og hjælper hinanden til at nå deres individuelle mål — både under og efter Boost-forløbet. På Boost-holdet bliver du en del af et fællesskab og en sammenhold, hvor I støtter hinanden når motivationen er nede — og fejrer de små sejre, når det går godt!

PERSONLIGT TRÆNINGSPROGRAM. Vores instruktører er med jer hele vejen. I starten vil de udarbejde et personligt træningsprogram i samarbejde med dig, så det passer til dine behov og ønsker. Derefter vil vores instruktører være tilstede til alle fælles træningerne og de deltager også på de forskellige hold, som I kommer til at prøve.

Gratis og uforpligtende infomøde

Et par uger inden vores næste BOOST forløb starter i foråret 2021, holder vi et gratis og uforpligtende infomøde. Her vil du få mulighed for at møde vores instruktører på holdet og få svar på alle dine spørgsmål, så du kan afklare om BOOSt er det rette forløb for dig. 

Pris og tilmelding

Vi har startet et BOOST forløb den 19. oktober 2020. Det næste Boost forløb starter til foråret i 2021. Vi opdaterer denne side, når detaljerne for det næste forløb er på plads. 

Som medlem af Strib og Middelfart Motionscenter koster Boost forløbet 995,- da du fortsat skal betale for dit abonnement (og dine medlemsfordele) hver måned.

Hvis du ikke er medlem i Strib og Middelfart Motionscenter er prisen kr. 1495,- Når du tilmelder dig til Boost, kan du frit deltage på vores fitness hold i vores motionscentre samt i Strib Svømmehal.

Tilmelding til Boost

Fitness og vægttabsforløb i Middelfart

På Boost holdet smager du på forskellige former for træning — fx Jumping!

Fitness og vægttabsforløb i Middelfart

Find den motionsform der gør dig glad og motiverer dig!

Uanset om dit mål er et vedvarende vægttab, mere overskud og energi i hverdagen eller at skabe bedre vaner for dig selv og din familie — så kan vores Boost hold uden tvivl hjælpe dig rigtig godt på vej!