fbpx

BOOST – 8 ugers vægttabsforløb

Boost din hverdag nemmere, sundere og lettere

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Få en sundere hverdag med vores Boost forløb

Kom godt ind i det nye år med BOOST! 

Mangler du motivation eller skal du bruge et lille skub mod en sundere livsstil, hvor motion er er en sjov og naturlig del af din hverdag? Vil du gerne være den bedste udgave af dig selv og blive glad, når du ser dig selv i spejlet?

På Boost holdet handler det ikke kun om centimeter, men også om at have det godt! Der opstår et stærkt træningsfællesskab, hvor I har det sjovt og støtter hinanden mod jeres individuelle mål.

Holdet er udarbejdet til dig, der ønsker at komme i bedre form under fantastiske omstændigheder med sjov og varieret træning, sammenhold og holdånd.

Forløbet varer 8 uger og der er plads til 12 deltagere. Vi hopper i træningstøjet og mødes til træning 12 gange, hvor vi byder på sjov og udfordrende holdtræning. Derudover mødes vi til madlavning 4 gange, hvor du lærer at lave sunde og nemme hverdagsretter.

Er Boost forløbet noget for mig?

Med Boost får du

  • Tydelige og holdbare resultater
  • Et overskueligt og skræddersyet træningsprogram
  • Et stærkt fællesskab (max 12 deltagere), hvor I støtter hinanden mod jeres individuelle mål
  • Redskaber til at holde motivationen – også efter forløbet er slut
  • Træning er ikke længere en sur tjans, men en sjov del af hverdagen
  • Gode tips til sund og nem mad

Hvordan foregår Boost?

FÆLLES TRÆNING OG FÆLLESSKAB. Du træner sammen med hele holdet to gange om ugen — primært i Middelfart Motionscenter. Gennem den fælles træning, lærer deltagerne hinanden at kende og de støtter og hjælper hinanden til at nå deres individuelle mål. På Boost-holdet bliver du en del af et fællesskab og et sammenhold, hvor I støtter hinanden når motivationen er nede — og fejrer de små sejre, når det går godt!

PERSONLIGT TRÆNINGSPROGRAM. Vores instruktører er med jer hele vejen. I starten vil de udarbejde et personligt træningsprogram i samarbejde med dig, så det passer til dine behov og ønsker. Derefter vil vores instruktører være tilstede til alle fælles træningerne og de deltager også på de forskellige hold, som I kommer til at prøve.

Gratis og uforpligtende infomøde

Inden vores næste BOOST forløb starter afholder vi et gratis og uforpligtende infomøde i Lillebæltshallernes café. Her vil du få mulighed for at møde vores instruktør og få svar på alle dine spørgsmål, så du kan afklare om BOOST er det rette forløb for dig.

Pris og tilmelding

Det næste BOOST hold starter mandag den 18. januar. Udover træning, fællesskab og et personligt træningsprogram, indeholder forløbet også 4 madlavningsaftener, hvor I lærer at lave sund og nem hverdagsmad. 

Som medlem af Strib og Middelfart Motionscenter koster Boost forløbet 1.495,- da du fortsat skal betale for dit abonnement (og dine medlemsfordele) hver måned.

Hvis du ikke er medlem i Strib og Middelfart Motionscenter er prisen kr. 1.995,- Når du tilmelder dig til Boost, kan du frit deltage på vores fitness hold i forløbets 8 uger.

Fitness og vægttabsforløb i Middelfart

På Boost holdet smager du på forskellige former for træning — fx Jumping!

Fitness og vægttabsforløb i Middelfart

Find den motionsform der gør dig glad og motiverer dig!

Uanset om dit mål er et vedvarende vægttab, mere overskud og energi i hverdagen eller at skabe bedre vaner for dig selv og din familie — så kan vores Boost hold uden tvivl hjælpe dig rigtig godt på vej!