fbpx

Massage i Middelfart

Massage kan lindre dine idrætsskader og smerter

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Massage i Strib hos vores dygtige idrætsskadeterapeut

Massage er ikke kun dejligt afslappende – det kan også afhjælpe og lindre dine idrætsskader. Selv små skader kan skabe begrænsninger i din hverdag og de kan især være til gene, når du skal træne. Ved at sætte ind og behandle skaden hurtigt, er rehabiliteringsperioden kortere og samtidigt forhindrer du at din krop belastes yderligere, at skaden forværres eller at smerter og gener spreder sig.

Hvis du døjer med smerter og gener fra en idrætsskade, kan du med fordel booke en tid til massage. Vores massør, Henrik, er uddannet idrætsskadeterapeut, så han er godt klædt på til at afhjælpe og lindre dine skader. Som idrætsskadeterapeut er Henrik godt klædt på til at sammensætte et behandlings- og træningsforløb, der passer til dig og som kan afhjælpe de mest udbredte idrætsskader, fx problemer eller skader i: ryg/nakke, skulder/albue, hofte/bækken, knæ eller ankel.

Praktiske oplysninger:

  • PRIS. 30 minutters massage koster 295 kr. Der er sat 45 min. af til hver massagetid, for at sikre at der er god tid til oprydning, omklædning og afspritning. Både medlemmer og ikke-medlemmer af Strib og Middelfart Motionscenter er meget velkomne til at booke en tid.
  • HVORNÅR. Du kan booke en tid tirsdage kl. 13.30-19.15 og onsdage kl. 10.00-16.00. Booking foregår via linket — bemærk at du først kan se vores ledige tider, når du er logget ind. Du kan hurtigt og nemt oprette en profil i vores system og booke din første tid.
  • HVOR. Vi tilbyder massage i vores lokale i Strib Svømme- og Motionscenter, Øster Allé 4, 5500 Middelfart. Du finder lokalet lige ved hovedindgangen og til højre.
  • HUSK. Du skal medbringe to badehåndklæder, som du skal bruge til at dække dig med og lægge på samt tørre kroppen af for at fjerne evt. massageolie.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os pr. mail fitness@LSOK.dk eller tlf. 6441 2966.

Book massage

Typiske idrætsskader

Som uddannet idrætsskadeterapeut er Henrik godt klædt på til at sammensætte et behandlings- og træningsforløb, der passer til dig og som kan afhjælpe de mest udbredte idrætsskader, fx problemer eller skader ved:

  • Ryg/nakke
  • Skulder/albue
  • Hofte/bækken
  • Knæ
  • Ankel
Massage Middelfart

Tips til at forebygge skader

Det er ingen hemmelighed at træning er sundt og gør din krop stærkere! Når du træner, nedbrydes dit væv en lille smule, da du har udfordret dine muskler, sener og knogler. Efter træningen begynder din krop at genopbygge dit væv – men hvis du ikke lader din krop hvile, vil du over tid nedbryde vævet frem for at opbygge det.

For at sikre at du får maksimal effekt af din træning, er det vigtigt at du husker restitution, god søvn samt en sund og varieret kost. Hvis du har smerter eller din krop føles øm, tung og træt, så tilpas din træning derefter eller spring en gang over.

Det er vigtigt at du lytter til din krops signaler og tager den med ro – især når du begynder at træne for første gang. Derfor anbefaler vi at alle vores medlemmer booker en gratis instruktørtime. Her vil vores instruktør introducere dig til vores maskiner, så du bruger dem rigtigt og undgår skader. Samtidigt får du et personligt træningsprogram, så du kan få mest gavn af din træning.

Du behøver ikke købe en masse dyrt udstyr for at komme godt i gang med din træning, men du kommer rigtigt langt med et par indendørs træningssko i en god kvalitet, da det også er med til at forhindre skader.

Massage er dejligt afslappende og det rene wellness. Men det kan også hjælpe dig med at lindre og afhjælpe dine smerter i muskler og led. Book din tid og kom hurtigt ovenpå igen.