fbpx

PERSONLIG TRÆNER

Nå dine trænings- og livsstilsmål med støtte fra en personlig træner.

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Personlig træner i Middelfart

Leder du efter en personlig træner i Middelfart? Som medlem i Strib og Middelfart Motionscenter, får du en instruktørtime og et personligt træningsprogram. Hvis du ønsker yderligere støtte, sparring og motivation, kan du købe timer hos en personlig træner. En personlig træner kan hjælpe dig godt på vej – uanset om du har brug for ekstra støtte og motivation til at komme i gang med din træning eller har brug for det sidste skub til at nå dine mål.

Med en personlig træner ved din side, er du sikret målrettet træning og solid støtte gennem hele dit forløb. Vores dygtige instruktør hjælper dig til at nå dine mål, uanset om du vil træne til en specifik sportsgren, nå træningsmål og/eller livstilsmål eller du ønsker genoptræning efter en skade.

 

 

 

Personlig træner priser

1 time koster 385 kr. Et klippekort med 10 klip koster 3.079 kr.

Hvordan og hvornår: Du bestemmer helt selv hvordan du vil bruge de 10 klip – intensivt over nogle uger eller over en længere periode på flere måneder. Når du har brug for ekstra motivation eller variation i din træning, kan du aftale et møde med din instruktør. Du kan bruge klippekortet i 2 år efter købsdatoen.

Ikke medlem? Bare rolig, både medlemmer og ikke-medlemmer af Strib og Middelfart Motionscenter kan købe personlig træning i vores centre.

Din personlige træner

Michel har studeret Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet. Her har han fået en dybdegående viden omkring kroppen og dens muskler og led. Derfor kan Michel udarbejde et træningsprogram, der tager hensyn til dine skader eller begrænsninger. Michel har siden februar 2019 stået i spidsen for vores forløb, Boost og Svømmeundervisning for voksne, samt flere af vores hold, herunder Rehabilitering, Fitness Kick Boxing samt Styrketræning for seniorer. Udover teoretisk viden, har Michel også erfaring med at motivere et helt hold og sørge for at alle får det maksimale ud af deres træning, så han kan uden tvivl også hjælpe dig til at nå dine mål!

Max er nyuddannet fitnessinstruktør fra Hansenberg, så han har den nyeste viden om fitness, træning og sundhed med i rygsækken. Som uddannet fitnessinstruktør har Max lært vigtigheden af at motivere andre til at blive en stærkere udgave af dem selv. Udover at man skal kunne se og mærke effekterne af sin træning, så skal det føles godt at motionere og man skal se frem til sin næste træning. Max har været tilknyttet som instruktør på flere af vores fitnesshold samt -forløb. Så han er godt klædt på til at hjælpe dig i gang med træningen og motivere dig, så du når dine mål.

Når du har købt én time eller et klippekort, kontakter én af vores instruktører dig, så I kan aftale det første møde.

Spørgsmål?

Du kan mødes med vores personlig træner i Middelfart Motionscenter eller i Strib Motionscenter. Du behøver ikke være medlem for at gøre brug af dette tilbud. Hos os foregår personlig træning med et klippekort, så du får fleksibilitet og selv kan bestemme hvordan dit forløb skal være – intensivt over nogle få uger eller et længere forløb, hvor du mødes med Michel én gang om måneden.

Hvad er personlig træning? Er det noget for mig – kan jeg bruge det i min træning til at opnå mine mål og ønsker? Er det i det hele taget pengene værd? Har du spørgsmål om personlig træning, er du velkommen til at skrive en mail til vores instruktører på fitness@LSOK.dk 

Personlig træner Middelfart

Optimer din træning og undgå skader med professionel hjælp fra vores træner!

Personlig træner Middelfart

Book et møde med vores instruktør, når du har brug for et ekstra skub motivation!

Personligt træningsprogram — bare én af vores mange medlemsfordele

Hos Strib & Middelfart Motionscenter får du som medlem en instruktørtime, hvor vores instruktør udarbejder et personligt træningsprogram til dig ud fra dine behov og ønsker. Dermed får du hjælp til at komme i gang med din træning og du bliver guidet til at bruge og indstille vores maskiner korrekt. Med dit personlige træningsprogram i hånden helt fra start, undgår du at udvikle dårlige vaner, som er svære at rette op på senere. Du er sikret god og effektiv træning, der minimerer risikoen for skader.