fbpx

DAGSBILLET

Oprethold din træning – også selvom du er langvejs hjemmefra

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Træning i Middelfart og Strib

Forretning eller fornøjelse? Uanset formålet med dit besøg i Middelfart, kan en dagsbillet til Strib og Middelfart Motionscenter hjælpe dig med at holde dit træningsprogram og din sunde livsstil — også selvom du er langvejs hjemmefra.

KORT OG GODT OM VORES DAGSBILLET!

HVAD. En dagsbillet giver dig adgang til vores motionsmaskiner, træningsudstyr, omklædnings- og badefaciliteter.

HVORNÅR. Dagsbilletten, og den kode du får tilsendt pr. mail, gælder kun dén dag, du køber billetten. Husk derfor at tjekke vores åbningstider før du bestiller.

PRIS.  Dagsbilletten koster 60 kr. og du kan købe din billet her.

HVOR.
Strib Motionscenter:
Øster Allé 4, 5500 Middelfart
Middelfart Motionscenter: Færøvej 74-76, 5500 Middelfart.

Køb din dagsbillet

Ved at klikke på linket åbner en ny fane. Her indtaster du navn, e-mail og antal. Derefter kan du lægge i indkøbskurven og følge betalingsflowet gennem DIBS. Når betalingen er gennemført, modtager du en bekræftelsesmail, der også indeholder en kode til vores døre. Dagsbilletten gælder den dag, du køber billettten. Du er velkommen til at tjekke vores åbningstider først.

Prøv også holdtræning! Og spar penge med et klippekort

Hvis du er i Middelfart eller Strib ofte eller i en længere periode, så kan du spare penge med et klippekort. Og hvis du gerne vil peppe din træning op, så kan du tilmelde dig vores fitness hold — vi tilbyder både klassiske hold som body bike, styrketræning, step og pilates samt nyere hold som aqua fitness, deep water puls, jumping fitness og zumba. 

Dagsbillet til fitness og holdtræning i Middelfart

Prøv vores holdtræning!

Har du svært ved at finde motivationen til at træne alene? Så prøv ét af vores mange holdtilbud. Holdene varierer i intensitet og sværhedsgrad, så alle kan finde hold, som de holder af. Vi tilbyder alt fra fitness kickboxing, zumba, step, jumping og aqua fitness til rehabilitering (et genoptræningshold) og meget andet.

Dagsbillet til fitness i Strib og Middelfart Motionscenter

Spar penge med et klippekort!

Er du ofte på besøg i Middelfart? Så kan du overveje at købe et klippekort til holdtræning eller et klippekort til individuel træning. Begge klippekort koster 500 kr. og har 10 klip. Klik på linket og køb dit klippekort nu (kræver at du tilkøber en nøglebrik, der giver adgang til vores centre.)