fbpx

HOLDTRÆNING

Holdtræning i Middelfart og Strib – se vores udvalg og find dit næste hold!

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Holdtræning i Middelfart og Strib

Her kan du læse om vores forskellige typer holdtræning i Middelfart og Strib. Husk at tilmelde dig holdet for at sikre dig en plads. Og hvis du bliver forhindret, så meld afbud senest 2 timer inden holdstart, så en anden kan få glæde af din plads. Bemærk at det koster 60 kr. i gebyr at udeblive fra holdet.

Læs mere om betingelser for det enkelte hold, ved at trykke på TILMELD DIG HER på det enkelte hold eller se vores ugeplan og find det hold, der passer bedst ind i din kalender.

 Strib og Middelfart Motionscenter tilbyder

Holdtræning i Strib Motionscenter - prøv Aqua Fitness

Aqua Fitness

Aqua fitness er særlig egnet til dig med ømme eller svage led. Det er nænsom, men effektiv styrke- og kredsløbstræning i Strib Svømmehals store bassin.

Body Bike

Cykling uden bakker, modvind og regn! Dette hold forbedrer konditionen, styrker hjertemuskulaturen og kredsløbet. Holdet tilpasses deltagernes niveau.

Cirkel med step

Dette hold kombinerer styrke- og konditionstræning og sikrer at alle dine muskelgrupper trænes. Alle er velkomne på holdet uanset niveau.
Cirkeltræning hold

Cirkeltræning

Styrketræning for hele kroppen. Øvelser og brug af redskaber varierer — fx kettlebells, håndvægte, gymbold osv. Alle kan deltage. Husk indendørssko. 

Deep Water Puls

Puls træning med løb i den dybe ende af bassinet. Primært cardiotræning med enkelte styrkeøvelser. Iført bælte får man den bedste effekt af træningen. 

Babysvømning

Lær teknikker til at håndtere dit barn i vandet. Lær hvordan du kan bruge vandet til at give dit barn massage. Babyen får en god oplevelse og bliver tryg i vandet.

Holdtræning i Strib og Middelfart Motionscenter

Funktionel træning

Styrke- og konditionstræning af hele kroppen. Der indgår træning med fx håndvægte, kettlebells og slynger. Holdet tilpasses deltagerne. Husk indendørssko.

Jumping®

Sjov og anderledes pulstræning på små trampoliner. Jumping er skånsomt og styrker din kernemuskulatur, core, balance og koordination. 

Bliv strammet op og træn mave, baller og lår

Jumping® Fusion

En blanding af jumping, styrketræning og intervaltræning — vi vil både jumpe, stompe og balancere. Husk indendørssko, vandflaske og håndklæde. 

Bliv strammet op og træn mave, baller og lår

Jumping® MBL

En blanding af jumping og MBL. Her laver vi både jumping og træning for mave, baller og lår. 

Bliv strammet op og træn mave, baller og lår

Pump og Jumping

Der veksles mellem pump og jumping, så det er en kombination af styrke- og cardio træning

Bliv strammet op og træn mave, baller og lår

MBL – Mave, baller, lår

Styrketræning med din egen kropsvægt, hvor mave, baller og lår trænes. Øvelserne foregår på måtter og der kan indgå redskaber samt balanceøvelser. 

Pump

Styrketræning af kroppens muskel-grupper: skuldre og arme, mave, ryg og ben. Træningen foregår med vægte og til høj musik for at øge motivationen!

Massage

Massage er dejligt afslappende og det rene wellness. Men det kan også hjælpe dig med at lindre og afhjælpe dine smerter i muskler og led.

Træn ryg, arme og mave

Slyngetræning

Styrketræning af hele kroppen. Øvelserne udføres i slynger og der er fokus på kontrol og styrkelse af core. Både effektiv og nænsom træning hvor alle kan deltage.

Step holdtræning

Step

Cardiotræning på stepbænke med koreografi i forskellige blokke. Tempoet er skruet op så du forbedrer din koordination og får sved på panden. 

Yoga i Strib og Middelfart

Yoga

Yoga giver en unik kropsbevidsthed, så man kan reagere på kroppens signaler. Yoga er afstressende, styrkende og smidiggørende samt regenererende.

Zumba i Strib og Middelfart

Zumba

Zumba er latinamerikanske bevægelser og rytmer, hvor du får pulsen op, forbrænder kalorier og får en effektiv træning – alt sammen med smil på læben.

Mor/baby træning

Træningsøvelser hvor dit barn kan være med, og hvor du kan udføre øvelserne i samarbejde med dit barn. Bækkenbunden, ryggen og lænden er muskelgrupper som bliver styrket, for at du kan få din gamle krop tilbage og samtidig reducere eller undgå smerter

Voksen svømmeundervisning

Ønsker du hjælp til at overvinde frygten, og finde glæde ved at svømme eller færdes i det våde element? Målet for undervisningen er, at du finder glæden ved at være i vandet – også når hovedet kommer under vand.

Saunagus

Saunagus er afslappende aromaterapi med saltpeeling, saunaens varme og brusebadets kulde.

SDS træning

Body SDS træning er et unikt dansk træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker. Alle kan være med, da træningen er lavet, så du selv bestemmer belastningen og dermed modererer øvelserne efter din krops grænser og behov.

Ro spinning

Ro spinning er en motionsform som giver sved på panden. Træningen styrker både ben, baller, ryg og arme dermed får du bevæget hele kroppen. Din kondition får også et rigtig godt boost. Ro spinning er for alle.

Dans

Kan du lide at danse, svede og have det sjovt til god musik? Du behøver ikke at lave trinene korrekt. Formålet er at have det sjovt i fællesskab. 

Stram op

Stram både din kondition og styrke op på dette hold, hvor hele kroppen trænes. Fokus vil ligge på de store muskler og på core træning. Der vil blive brugt elastikker, vægtstænger og egen kropsvægt.
Alle uanset niveau kan være med.

Flow Yoga

Holdet fokuserer på konstante bevægelser i takt med åndedrættet. Der vil være gentagelser af forskellige øvelser, så du oplever at komme i flow. Det betyder også, at du bevæger kroppen godt igennem, så du forbedrer konditionen, styrke og mobilitet. 

Pilates i Middelfart og Strib

Pilates

Pilates er en rolig træningsform, der giver balance og styrker rygmuskulaturen. Regelmæssig træning giver en sund kropsholdning, styrke og velvære.

Core/puls

På core/puls kombinerer vi fordelene ved at træne coremusklerne samtidig med, at vi får pulsen mere op bagefter. Det er et hold, hvor du bruger en masse energi og får maksimalt udbytte af træningen. Uanset hvilket niveau du er på, er der plads til dig på holdet.

Bindevævsmassage

Er du en af dem, der bøvler med smerter, gamle eller nye skader, stress eller ønsker du at forebygge skader og gøre noget godt for dig selv, så kom og vær med til bindevævsmassage med bolde.

Holdtræning i Middelfart og Strib

Holdtræning er en central del af fitness i vores øjne. Vores dygtige instruktører guider dig igennem de forskellige bevægelser og øvelser – alt imens de sørger for god stemning og motiverende, energisk og effektiv træning. Vi tilbyder mange former for holdtræning, så du er sikret varieret træning, hvor dine muskler og led aktiveres og bruges på forskellige måder. Vi stræber efter at tilbyde forskelligartede hold, så alle kan finde mindst ét hold, de kan få gavn og glæde af.

Har du forslag eller ønsker til andre holdtilbud – så skriv til os på fitness@LSOK.dk