fbpx

HOLDTRÆNING

Holdtræning i Middelfart og Strib – se vores udvalg og find dit næste hold!

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Holdtræning i Middelfart og Strib

Her kan du læse om vores forskellige typer holdtræning i Middelfart og Strib. Husk at tilmelde dig holdet for at sikre dig en plads. Og hvis du bliver forhindret, så meld afbud senest 2 timer inden holdstart, så en anden kan få glæde af din plads. Bemærk at det koster 50 kr. i gebyr at udeblive fra holdet. 

Læs mere om betingelser for det enkelte hold, ved at trykke på TILMELD DIG HER på det enkelte hold eller se vores ugeplan og find det hold, der passer bedst ind i din kalender.

 Strib og Middelfart Motionscenter tilbyder

Holdtræning i Strib Motionscenter - prøv Aqua Fitness

Aqua Fitness

Aqua fitness er særlig egnet til dig med ømme eller svage led. Det er nænsom, men effektiv styrke- og kredsløbstræning i Strib Svømmehals store bassin.

Body Bike

Cykling uden bakker, modvind og regn! Dette hold forbedrer konditionen, styrker hjertemuskulaturen og kredsløbet. Holdet tilpasses deltagernes niveau.

Cirkel med step

Dette hold kombinerer styrke- og konditionstræning og sikrer at alle dine muskelgrupper trænes. Alle er velkomne på holdet uanset niveau.
Cirkeltræning hold

Cirkeltræning

Styrketræning for hele kroppen. Øvelser og brug af redskaber varierer — fx kettlebelt, håndvægte, gymbold osv. Alle kan deltage. Husk indendørssko. 

Deep Water Puls

Puls træning med løb i den dybe ende af bassinet. Primært cardiotræning samt enkelte styrkeøvelser. Med et bælte får man den bedste effekt af træningen. 

Holdtræning

Fitness boksning

Til dig, der leder efter en sjov udfordring! Holdet tager den bedste styrke- og konditionstræning fra boksning – men vi slår på sandsække, ikke hinanden. 

Holdtræning i Strib og Middelfart Motionscenter

Funktionel træning

Styrke- og konditionstræning af hele kroppen. Der indgår træning med fx håndvægte, kettlebell og slynger. Holdet tilpasses deltagerne. Husk indendørssko.

HIT høj-intens-træning

Høj-intens træning i form af styrkeøvelser og konditionstræning, hvor hele kroppen styrkes. Du bliver presset til at yde dit bedste! Husk indendørssko.

Jumping®

Sjov og anderledes pulstræning på små trampoliner. Jumping er skånsomt og styrker din kernemuskulatur, core, balance og koordination. 

Bliv strammet op og træn mave, baller og lår

Jumping® Fusion

En blanding af jumping, styrketræning og intervaltræning — vi vil både jumpe, stompe og balancere. Husk indendørssko, vandflaske og håndklæde. 

Bliv strammet op og træn mave, baller og lår

MBL – Mave, baller, lår

Styrketræning med din egen kropsvægt, hvor mave, baller og lår trænes. Øvelserne foregår på måtter og der kan indgå redskaber samt balanceøvelser. 

Pilates i Middelfart og Strib

Pilates

Pilates er en rolig træningsform, der giver balance og styrker rygmuskulaturen. Regelmæssig træning giver en sund kropsholdning, styrke og velvære.

Pump

Styrketræning af kroppens muskel-grupper: skuldre og arme, mave, ryg og ben. Træningen foregår med vægte og til høj musik for at øge motivationen!

Pump/ bike

Holdet er et mix af Pump og Body Bike. Der veksles mellem styrketræning i form af Pump øvelser samt konditionstræning fra Body Bike.

Træn ryg, arme og mave

RAM – Ryg, Arme, Mave

Styrketræning af hele kroppen. Øvelserne udføres i slynger og der er fokus på kontrol og styrkelse af core. Både effektiv og nænsom træning hvor alle kan deltage.

Step holdtræning

Step

Cardiotræning på stepbænke med koreografi i forskellige blokke. Tempoet er skruet op så du forbedrer din koordination og får sved på panden. 

Yoga i Strib og Middelfart

Yoga

Yoga giver en unik kropsbevidsthed, så man kan reagere på kroppens signaler. Yoga er afstressende, styrkende og smidiggørende samt regenererende.

Zumba i Strib og Middelfart

Zumba

Zumba er latinamerikanske bevægelser og rytmer, hvor du får pulsen op, forbrænder kalorier og får en effektiv træning – alt sammen med smil på læben.

Zumba og step holdtræning

Zumba-step

Her kombineres en halv times zumba dans med en halv times zumba på stepbænke. Dette giver ekstra variation og glæde til en ellers dejlig træningsform.

DANS

Prøv kræfter med forskellige stilarter indenfor Latin Rhythms og Cardio.

Der er gratis prøvetime:
Mandag den 13/12 kl. 18.45
Mandag den 13/12 kl. 19.30
Onsdag den 15/12 kl. 19.00

 

Babysvømning

Lær teknikker til at håndtere dit barn i vandet. Få indblik i hvordan du kan bruge vandet til at give dit barn massage. Babyen får en god oplevelse og bliver tryg i vandet.

Saunagus

Saunagus er afslappende aromaterapi med saltpeeling, saunaens varme og brusebadets kulde! Som medlem kan du deltage for kun 35 kr. (du sparer 20 kr.).

Holdtræning i Middelfart og Strib

Holdtræning er en central del af fitness i vores øjne. Vores dygtige instruktører guider dig igennem de forskellige bevægelser og øvelser – alt imens de sørger for god stemning og motiverende, energisk og effektiv træning. Vi tilbyder mange former for holdtræning, så du er sikret varieret træning, hvor dine muskler og led aktiveres og bruges på forskellige måder. Vi stræber efter at tilbyde forskelligartede hold, så alle kan finde mindst ét hold, de kan få gavn og glæde af.

Har du forslag eller ønsker til andre holdtilbud – så skriv til os på fitness@LSOK.dk