fbpx

HOLDTRÆNING

Holdtræning i Middelfart og Strib – se vores udvalg og find dit næste hold!

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Holdtræning i Middelfart og Strib

Her kan du læse om vores forskellige typer holdtræning i Middelfart og Strib. Husk at tilmelde dig holdet for at sikre dig en plads. Og hvis du bliver forhindret, så meld afbud senest 2 timer inden holdstart, så en anden kan få glæde af din plads. Bemærk at det koster 50 kr. i gebyr at udeblive fra holdet. 

Læs mere om betingelser for det enkelte hold, ved at trykke på TILMELD DIG HER på det enkelte hold eller se vores ugeplan og find det hold, der passer bedst ind i din kalender.

 Strib og Middelfart Motionscenter tilbyder

Holdtræning i Strib Motionscenter - prøv Aqua Fitness

Aqua Fitness

Aqua fitness er særlig egnet til dig med ømme eller svage led. Det er nænsom, men effektiv styrke- og kredsløbstræning i Strib Svømmehals store bassin.

Body Bike

Cykling uden bakker, modvind og regn! Dette hold forbedrer konditionen, styrker hjertemuskulaturen og kredsløbet. Holdet tilpasses deltagernes niveau.

Cirkel med step

Dette hold kombinerer styrke- og konditionstræning og sikrer at alle dine muskelgrupper trænes. Alle er velkomne på holdet uanset niveau.
Cirkeltræning hold

Cirkeltræning

Styrketræning for hele kroppen. Øvelser og brug af redskaber varierer — fx kettlebells, håndvægte, gymbold osv. Alle kan deltage. Husk indendørssko. 

Deep Water Puls

Puls træning med løb i den dybe ende af bassinet. Primært cardiotræning med enkelte styrkeøvelser. Iført bælte får man den bedste effekt af træningen. 

Babysvømning

Lær teknikker til at håndtere dit barn i vandet. Lær hvordan du kan bruge vandet til at give dit barn massage. Babyen får en god oplevelse og bliver tryg i vandet.

Holdtræning i Strib og Middelfart Motionscenter

Funktionel træning

Styrke- og konditionstræning af hele kroppen. Der indgår træning med fx håndvægte, kettlebells og slynger. Holdet tilpasses deltagerne. Husk indendørssko.

Jumping®

Sjov og anderledes pulstræning på små trampoliner. Jumping er skånsomt og styrker din kernemuskulatur, core, balance og koordination. 

Bliv strammet op og træn mave, baller og lår

Jumping® Fusion

En blanding af jumping, styrketræning og intervaltræning — vi vil både jumpe, stompe og balancere. Husk indendørssko, vandflaske og håndklæde. 

Bliv strammet op og træn mave, baller og lår

Jumping® MBL

En blanding af jumping og MBL. Her laver vi både jumping og træning for mave, baller og lår. 

Bliv strammet op og træn mave, baller og lår

MBL – Mave, baller, lår

Styrketræning med din egen kropsvægt, hvor mave, baller og lår trænes. Øvelserne foregår på måtter og der kan indgå redskaber samt balanceøvelser. 

Pilates i Middelfart og Strib

Pilates

Pilates er en rolig træningsform, der giver balance og styrker rygmuskulaturen. Regelmæssig træning giver en sund kropsholdning, styrke og velvære.

Pump

Styrketræning af kroppens muskel-grupper: skuldre og arme, mave, ryg og ben. Træningen foregår med vægte og til høj musik for at øge motivationen!

Pump/ bike

Holdet er et mix af Pump og Body Bike. Der veksles mellem styrketræning i form af Pump øvelser samt konditionstræning fra Body Bike.

Træn ryg, arme og mave

RAM – Ryg, Arme, Mave

Styrketræning af hele kroppen. Øvelserne udføres i slynger og der er fokus på kontrol og styrkelse af core. Både effektiv og nænsom træning hvor alle kan deltage.

Step holdtræning

Step

Cardiotræning på stepbænke med koreografi i forskellige blokke. Tempoet er skruet op så du forbedrer din koordination og får sved på panden. 

Yoga i Strib og Middelfart

Yoga

Yoga giver en unik kropsbevidsthed, så man kan reagere på kroppens signaler. Yoga er afstressende, styrkende og smidiggørende samt regenererende.

Zumba i Strib og Middelfart

Zumba

Zumba er latinamerikanske bevægelser og rytmer, hvor du får pulsen op, forbrænder kalorier og får en effektiv træning – alt sammen med smil på læben.

Zumba og step holdtræning

Zumba-step

Her kombineres en halv times zumba dans med en halv times zumba på stepbænke. Dette giver ekstra variation og glæde til en ellers dejlig træningsform.

Forårs zumba

Dans sommeren ind til forårs zumba. Det er zumba med et lille twist af nyere trin i dansen. Du får god træning, imens du har det super sjovt. Alle kan være med. 

Saunagus

Saunagus er afslappende aromaterapi med saltpeeling, saunaens varme og brusebadets kulde! Som medlem kan du deltage for kun 35 kr. (du sparer 20 kr.).

Triatlon

Triatlon er for dig som gerne vil kunne gennemføre et mini triatlon. Træningen foregår i 1 ½ time. Det er en halv time løb, en halv time bike og en halv time svømning i 8 uger. Løbe delen er udendørs, Bike er indendørs og svømme delen er i Strib Svømmehal.
Hold øje med hjemmesiden for at se, hvornår næste forløb starter. 

Mor/barn træning

Træningsøvelser hvor dit barn kan være med, og hvor du kan udføre øvelserne i samarbejde med dit barn. Bækkenbunden, ryggen og lænden er muskelgrupper som bliver styrket, for at du kan få din gamle krop tilbage og samtidig reducere eller undgå smerter.
Hold øje med hjemmesiden for at se, hvornår næste forløb starter. 

Ro spinning

Ro spinning er en motionsform som giver sved på panden. Træningen styrker både ben, baller, ryg og arme dermed får du bevæget hele kroppen. Din kondition får også et rigtig godt boost. Ro spinning er for alle.

Stram op

Stram både din kondition og styrke op på dette hold, hvor hele kroppen trænes. Fokus vil ligge på de store muskler og på core træning. Der vil blive brugt elastikker, vægtstænger og egen kropsvægt.
Alle uanset niveau kan være med.

Forældre/barn svømmehold

For børn mellem 1-3 år og deres forældre. Gennem leg kan dit barn blive tryg ved at færdes i vandet. Der vil blive øvet i at flyde på maven og på ryggen, samt at bruge ben og arme til at få fremdrift. Vi øver også at hoppe i vandet fra kanten

Personlig træning i Middelfart

Fitness forløb senior 60+

Seniorer 60+ kan deltage i et 4-ugers træningsforløb. Forløbet er til dig, der gerne vil i gang med at træne og være aktiv.
Holdtræningen består af funktionel træning, hvor du forbedrer din kondition, koordination, balance og meget mere. Tilmelding til: fit@lsok.dk eller 64412961.
Bemærk, at holdet først starter op d. 10 januar 2023.

Holdtræning i Middelfart og Strib

Holdtræning er en central del af fitness i vores øjne. Vores dygtige instruktører guider dig igennem de forskellige bevægelser og øvelser – alt imens de sørger for god stemning og motiverende, energisk og effektiv træning. Vi tilbyder mange former for holdtræning, så du er sikret varieret træning, hvor dine muskler og led aktiveres og bruges på forskellige måder. Vi stræber efter at tilbyde forskelligartede hold, så alle kan finde mindst ét hold, de kan få gavn og glæde af.

Har du forslag eller ønsker til andre holdtilbud – så skriv til os på fitness@LSOK.dk