fbpx

MEDLEMSKAB

Se hvorfor du skal dyrke fitness hos os! 

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Fitness i Middelfart og Strib

Her på siden kan du læse mere om vores medlemsfordele og –betingelser. 

GRATIS PRØVETIME. Få en fornemmelse for vores fitnessfaciliteter og træningsmiljø – helt gratis! Tjek vores bemandingstider og bliv registreret til en gratis prøvetime hos vores personale. Her får du udleveret et kort, som du skal vise ved evt. kontrol.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til tage en snak med os – i centeret, på mail fitness@LSOK.dk eller på tlf. 6441 2966.

Medlemsfordele

Fitness i Middelfart med unikke medlemsfordele! Da Strib og Middelfart Motionscenter er en del af Lillebælt Sport og Kultur (LSOK), kan vi tilbyde følgende medlemsfordele. 

Fitness Middelfart

INGEN OPRETTELSESGEBYR

Som nyt medlem er der ingen oprettelsesgebyr, når du melder dig ind. Du skal dog købe en nøglebrik til 125 kr. for at kunne komme ind i og træne i vores centre.

Fitness Strib

FRI TRÆNING I 2 CENTRE

Du kan frit dyrke fitness i Middelfart og Strib. I Strib Motionscenter kan du i forbindelse med træning gå en tur i svømmehallen eller nyde en afslappende tur i saunaen. 

Fitness Middelfart

FRI HOLDTRÆNING 

Du har fri holdtræning i vores to centre, så du kan finde lige dét hold, der passer ind i din hverdag. Vi tilbyder bl.a. jumping, zumba, aqua fitness, step, funktionel træning og meget andet.

Strib og Middelfart Motionscenter

1 INSTRUKTØRTIME OG PERSONLIGT TRÆNINGSPROGRAM

Som nyt medlem tilbyder vi dig 1 instruktørtime, hvor du får lagt dit helt eget personlige træningsprogram. Det sikrer, at du får mest effekt af din træning og du bliver samtidigt introduceret til vores træningsudstyr. Book din time på fitness@LSOK.dk

Fitness og svømmehal

SVØMMEHAL & SAUNA

Du får fri adgang til Strib Svømmehal og sauna inden for offentlig åbningstid samt adgang til vores holdtilbud i svømmehallen. At du kan træne i vand, giver dig mulighed for at aflaste kroppens led, samtidig med at du får ny inspiration til din almindelige træning. Du kan slutte din svømmetur af med en afslappende tur i saunaen.

Fitness med unikke medlemsfordele fx bowling

BOWLING

Medlemmer kan bowle i vores bowlingcenter, Lillebælt Bowling, søndag til torsdag. Leje af bowlingsko (20 kr. pr. par) er ikke inkluderet i medlemskabet. Det koster 40 kr. pr. banetime for et ikke-medlem at spille med. Bowlingbaner kan ikke bookes på forhånd, men du er velkommen til at ringe på 6441 2966 og høre om der er ledigt.

TILBUD – FITNESS FORLØB OG RABAT

Vi tilbyder forskellige fitness forløb samt svømmeundervisning , som kan hjælpe dig til at nå dine mål. Som medlem af vores motionscenter, kan du ofte få en rabat på disse forløb samt rabat ved udvalgte samarbejdspartnere. Læs mere her→

Bliv medlem nu

MEDLEMSBETINGELSER

Det er altid en god idé at læse det med småt og her kan du læse vores gældende medlemsbetingelser.

INDMELDELSE:

Medbring gerne sygesikringskort, da det gør indmeldelsen hurtigere.

Ved indmeldelse betales 1. rate samt en nøglebrik/armbånd.

Hvis du er under 18 skal du tage en forælder/værge med for at blive oprettet som medlem. Her skal din forælder/værge udfylde og underskrive en fuldmagt, da denne person skal acceptere ansvaret for at abonnementet bliver betalt. Vi kan nemlig ikke indgå betalingsaftaler med personer, der ikke er myndige. Bemærk at fuldmagten slettes ved evt. udmeldelse, så hvis du senere hen ønsker at blive medlem igen, skal din forælder/værge igen dukke fysisk op og underskrive en ny fuldmagt.

Vi anbefaler at du tilmelder til Betalingsservice, da fakturering via NETS ellers sker via papirfaktura, hvilket koster et fast gebyr.

Kampagner. I forbindelse med kampagner, tilbyder vi i perioder nye medlemmer en fordelagtig opstartspris.
Du er nyt medlem, når:

  1. Du ikke har haft medlemskab hos os før
  2. Du ikke har haft et aktivt abonnement hos os i de seneste seks måneder

Er du i tvivl om din medlemsstatus, er du meget velkommen til at kontakte os på fitness@LSOK.dk eller på tlf. 6441 2966.

Medlemskab:

Nøglebrikken/armbåndet er dit personlige eje og må kun benyttes af dig, i forbindelse med dit medlemskab. Vi laver løbende kontrol i vores motionscentre, bl.a. via videoovervågning. Udlåner du din nøglebrik/armbånd med aktivt abonnement til andre, pålægges du et kontrolgebyr på 500 kr. Den vil blive inddraget, og kan udleveres til dig, når gebyret er betalt. 

Du skal bruge din nøglebrik/armbånd til at registrere din ankomst hver gang du træner – også selvom døren er åben. 

Uden aktivt medlemskab, er det ikke tilladt at opholde sig i motionscentret.

Lukketider og alarm i Middelfart- og Strib motionscentre. Din træning skal være færdig og du skal forlade centrene til vores lukketid. Kort tid efter lukketid tilsluttes vores alarm automatisk. Det er derfor vigtigt, at du forlader centrene til tiden! I tilfælde af at alarmen går i gang, grundet dette ikke overholdes, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 250,-.

Prisændringer kan ske med 60 dages varsel.

Hvis du har tilmeldt dig ét af vores holdtilbud, bedes du afmelde senest 2 timer inden holdstart, så en anden kan få glæde af din plads. Ved udeblivelse til et hold, opkræves du 60 kr. i gebyr.  

Bero:

Du kan oprette bero med omgående virkning mod et gebyr på 125 kr. Ved oprettelse angives start- og slutdato, og abonnementet starter automatisk op igen, når beroet er slut.
Et bero kan maksimalt vare 6 måneder. Medlemskaber i bero kan ikke opsiges.

Tilgodehavende:

Købte klippekort og andre tilgodehavender, der ikke er anvendt efter 2 år, udløber.  

Opsigelse:

Fristen for opsigelse af abonnementer er løbende måned plus 1 måned.

Du kan melde dig ud via dit login, over telefonen på tlf. 6441 2966 eller via mail til fitness@LSOK.dk hvor du oplyser navn samt medlemsnummer eller adresse. Bemærk at du ikke kan opsige dit familieabonnement eller studieabonnement online, men skal kontakte os pr. mail, telefon eller ved personlig henvendelse.

Vi er selvfølgelig kede af at miste dig som medlem! Vi vil meget gerne høre hvorfor du melder dig ud, så vi hele tiden kan forbedre vores center for vores medlemmer.

Anti Doping Danmark:

Som medlem af vores motionscentre underlægges du Anti Doping Danmarks regler:

Som medlem hos Strib & Middelfart Motionscenter kan du blive udpeget til dopingkontrol af konsulenter fra Anti Doping Danmark (ADD). Dette indebærer at du skal afgive en urinprøve inden du forlader Strib & Middelfart Motionscentre. Prøven kan ikke afgives på et senere tidspunkt. Undlader du at gennemføre kontrollen, eller testes du positiv, får du en dopingsag. Sanktionen er normalt udelukkelse i mindst 2 år fra Strib & Middelfart Motionscente og fra alle andre centre, som har en samarbejdsaftale med ADD eller DFHO samt fra al træning/ledergerning under DIF, DGI og Firmaidrætten. Sanktionen omfatter desuden 4 års udelukkelse fra al konkurrence under DIF, der er omfattet af DIF og ADD’s Nationale Antidopingregler. Din sanktion vil være registreret i Dopingregistret, indtil den udløber.

Se også Anti Doping Danmarks medlemsbetingelser her.