fbpx

Food markeD i Middelfart – med økologiske og lokale varer!

Hvem elsker ikke god mad?

God mad kræver gode ingredienser — samt viden om hvordan man tilbereder dem bedst muligt, naturligvis.

Lokalt og økologisk madmarked

Til det første Food Marked i Lillebæltshallernes historie, kan du møde lokale leverandører og producenter og lære meget mere om hvad den danske muld kan tilbyde. Du kan tale med andre, der også er passionerede omkring mad og gode fødevarer, og høre mere om deres historie og produktion. Du kan samtidigt få gode tips og tricks til at finde de gode råvarer og tilberede dem helt perfekt. Du får lov til at smage på et væld af forskellige produkter, finde ny inspiration og købe nye varer med hjem, så du kan imponere dine middagsgæster.

Til markedet får du mulighed for at støtte lokale producenter ved at købe nogle kvalitetsvarer med hjem — og du kan købe med god samvittighed. Det er nemlig sundt for både dig, din økonomi samt miljøet at købe økologiske og lokale varer, når de er i sæson.

Praktiske oplysninger:

Markedet finder sted søndag den 15. august kl. 10.00-16.00 i Lillebæltshallerne, som du finder på Færøvej 74-76, 5500 Middelfart. Vi har 480 gratis parkeringspladser.

Entrébillet: Det koster 50,- for voksne der er 15 år og op. Børn under 15 kommer gratis ind.

Dette fantastiske Food Market er arrangeret af TB Markeder. Du kan læse mere om Food Market på Facebook – her kan du også tilmelde dig, hvis du gerne vil deltage som producent til markedet. 

Food market i Middelfart

Tal med lokale producenter og lær mere om de gode, danske råvarer

Økologisk foodmarket på Fyn

Køb lækre råvarer med hjem og imponér dine middagsgæster!