fbpx

Flot gymnastikopvisning i Middelfart

Traditionen tro inviterer MG&BK Gymnastik til forårsopvisning for at markere afslutningen på sæsonen.

Opvisningen er en festdag uden lige, hvor de dygtige hold stiller frem for at vise venner og familie, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Både små som store gymnaster stiller op med deres hold og viser det bedste og nyeste inden for gymnastik, spring og dans. Der synges fællessang for at sætte stemningen – og måske bliver du så bidt af det stærke fællesskab, gymnastikken og den gode stemning, at du selv optræder næste sæson! Hvem ved?

Alle er velkomne til at kigge forbi og nyde det flotte show – forældre, søskende, bedsteforældre, naboer, skolekammerater og dig, som bare elsker gymnastik, dans og spring.

Der er mulighed for at købe mad, snacks og drikke i Lillebæltshallernes café både til publikum og udøvere, så alle kan holde energiniveauet oppe under hele opvisningen.

Praktiske oplysninger

Opvisningen finder sted lørdag den 5. marts kl. 9.30-12.30 i Lillebæltshallerne, Hal A. Dørene åbnes en halv time før.

For at overvære det flotte show, skal du købe et program i indgangen. Det koster 30 kr. for voksne (over 15 år) og er gratis for børn. Med din entrébillet i hånden, kan du nyde et flot show OG du er med til at støtte sporten og den lokale forening.

Lillebæltshallerne er udstyret med over 400 gratis parkeringspladser, så det et super nemt at kigge forbi til opvisningen. Centeret er også udstyret med handikapparkering, rampe og elevator, så selv personer i kørestol og gangbesværede har mulighed for at opleve showet.