fbpx

Alt om Håndarbejde-messen i Middelfart

Oplev det bedste inden for håndarbejde den 18-20. marts 2022 i Lillebæltshallerne.

Alt Om Håndarbejde-messen vender tilbage til Lillebæltshallerne i foråret 2022!

Vi lagde haller til Alt Om Håndarbejde-messen for første gang i 2019, hvor vi kunne byde over 4.000 kreative mænd og kvinder indenfor i vores tre rummelige haller henover weekenden. På messens mange stande, kunne de besøgende dykke ned i farverige stoffer, garner i alle tænkelige kvaliteter og farver, perler, knapper, symaskiner, sytråd, strikkepinde, hæklenåle samt andet tilbehør og meget andet i vores haller.

Alt om Håndarbejde-messen holder åbent:

  • Fredag: 10-17
  • Lørdag: 10-17
  • Søndag: 10-16

Skal du med til årets messe?

Hvad er Alt Om Håndarbejde-messen?

Alt Om Håndarbejde-messen er en fantastisk, kreativ og inspirerende weekend, hvor du kan finde alt om strik, hækling, broderi, syning, patchwork, keramik og smykker! De forskellige udstillere har taget det bedste med inden for deres felt, så du har mulighed for at finde inspiration, gode tilbud samt en masse fantastiske materialer og tilbehør til din hobby. På messen kunne de besøgende snuse rundt i godt 70 messestande, så der var masser at se på!

Der var også mulighed for at lære noget nyt! Alt Om Håndarbejde havde arrangeret gratis foredrag og kurser, hvor de tilmeldte havde mulighed for at lære om bl.a. syning, mønstertilretning, strik, hækling og læder. Du kommer ikke kun hjem med garn, tilbehør og stof – du har mulighed for at lære noget nyt på messens workshops samt inspiration til mønstre, farvesammensætninger og teknikker på de mange messestande. 

Her kan du se billeder fra messen i 2019.

Hvordan er det at besøge Alt Om Håndarbejde-messen i Lillebæltshallerne?

Vi kan ikke tage æren for messestandene og udstillerne – det er Alt Om Håndarbejde, der arrangerer messen og sørger for at der overhovedet er en messe. Lillebælt Sport og Kultur arbejder hårdt for at skabe de bedste rammer for både arrangører, udstillere samt de besøgende. Vi er overbeviste om at vores faciliteter indbyder til en god messeoplevelse!

Tre rummelige, sammenhængende haller. Lillebæltshallerne er udstyret med tre sammenhængende haller, så det er let at komme rundt og se alle messestandene. Med tre haller er der, udover en masse messestande, plads til indgang og garderobe i Hal C, caféområde i Hal B samt foredrag- og workshopområde i Hal A.

Oplad dine batterier med mad og drikke. Vores dedikerede køkkenpersonale er vant til at løbe stærkt til store arrangementer! De arbejder hårdt for at man kan købe mad og drikke til messen, så ingen blive brødflove. Der bliver serveret sandwiches, croissanter og smørrebrød til de sultne samt kage, muffins og tærter til de lækkersultne. Med et caféområdet placeret i Hal B, har vi sikret at du kan nyde mad og drikke tæt på messens liv – dermed kan du hurtigt vende tilbage til messen. Hvis man har set hele messen, eller bare ønsker at trække sig lidt væk, har du også mulighed for at slappe af med drikkevarer, snacks og lækker mad i vores fredelige cafélokaler.

​Hvordan kommer jeg til — og rundt på — messen?

Lillebæltshallerne ligger under 4 km væk fra E20, så det er let at komme til Alt Om Håndarbejde-messen i Middelfart – uanset om du er lokal eller kommer langvejs fra. Vi har en stor parkeringsplads og det er gratis at parkere. Hvis du er med tog, kan du gå de 1,5 km. fra Middelfart Station til Lillebæltshallerne eller tjekke rejseplanen om der kører busser.

​På messens hjemmeside kan du finde de udstillere, der deltager på messen, samt information om billetter og billetpriser. Her kan du også se planen over messestandene, så du kan lægge en slagplan for dit besøg.

​Vi bestræber os på at det også skal være let for kørestolsbrugere at besøge vores haller. Derfor har vi handicapparkeringspladser tæt på hallen samt ramper og elevator, så personer der er gangbesværede eller sidder i kørestol også har adgang. Derudover har ledsagere til handicappede gratis adgang til messen ved fremvisning af ledsagerkort.