fbpx

(Foto: © Morten Rygaard)

Hr. Skæg har åbnet sit helt eget hotel i Middelfart! Her kan man møde mennesker fra hele verden og det er ikke altid lige nemt at forstå dem. Derfor må Hr. Skæg tage musik og sang i brug – og han lærer at engelsk faktisk ikke er så svært, som folk går og tror.
Showet er for børn, deres forældre og bedsteforældre. Hvis du godt kan lide at grine, gyse, synge, danse og blive klogere, så er Hr. Skægs Hotel et show, du ikke må gå glip af. Som altid handler Hr. Skægs show om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende for børn og barnlige sjæle i alle aldre.
For at skabe de bedst mulige rammer om læring, er det vigtigt at sørge for at man har det godt og får succesoplevelser. Det giver nemlig selvtillid og blod på tanden, når man opdager at man kan mere end man tror. I Hr. Skægs Hotel lærer børnene at man godt kan forstå hinanden – også selvom man ikke taler samme sprog.
Sammen med sin gode makker, Vinter, har Hr. Skæg lavet en serie spritnye sprogsange, som selvfølgelig indgår i showet. De handler om simple begreber som ”Good morning” og ”Left and right”, men de har også til formål at udfordre børnene til at sige et fremmedord, selvom det er lidt specielt – som i sangen ”Du kan ikke sige Bonjour”.
Vi glæder os til at byde jer indenfor i Hr. Skægs Hotel!

Praktiske oplysninger

Der er show lørdag den 20. februar 2021* kl. 13.00. Showet varer omkring 1 time og børn (og barnlige sjæle) i alle aldre er velkomne.

(* Hvis du har købt billetter til showet den 16. januar, er dine billetter (og evt. forplejning) automatisk overført til showet den 20. februar – vi glæder os til at se jer!)

Billet. En billet koster 125 kr. (ekskl. gebyr)
Billet inkl. drikkevarer og snacks. Undgå kø og bestil det hele på forhånd. For kun 30 kr. ekstra pr. person, kan I få kildevand eller juice, frugt, pølsehorn og slikposer. (Inkl. en lille surprise, som kan indløses til en god oplevelse for hele familien i vores bowlingcenter, King Pin Bowl & Diner)

Husk mundbind (til alle på 12 år og derover) samt godt humør! I må selvfølgelig tage mundbindet af, når I sætter jer i hallen.

Ved spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail info@LSOK.dk

Oplev det flotte show

Hvem er Hr. Skæg?

Alle børn kender uden tvivl Hr. Skæg! Han har på underholdende og legende vis lært børn om tal og bogstaver i mange år på DR Ramasjang.

Hr. Skæg er kendt fra DRs børnekanal Ramasjang, hvor han de seneste 10 år har lavet underholdende – og lærerigt – fjernsyn for børn. Hr. Skæg har med sit finurlige univers gjort det både sjovt og spændende at lære om bogstaver, tal og sprog.

Covid-19 forholdsregler

Til Hr. Skægs store juleshow kan I glemme alt om COVID-19 – for vi har taget alle forbehold og har sikret sikre og trygge rammer for showet.

  • Antallet af tilgængelige billetter er reduceret til max 500 personer.
  • Billetsystemet sørger for at skabe 1 meters afstand mellem jer og den næste familie.
  • For at undgå kødannelse, tilbyder vi at I kan købe en samlet pakke med drikkevarer og slik samtidigt med at I bestiller billetterne.

Find vej til Lillebæltshallerne

Du finder os på Færøvej 74-76, 5500 Middelfart. Vi har 400 gratis parkeringspladser lige ved hallen. Her er også parkeringspladser til handikappede samt en rampe, så alle kan komme ind og se det flotte show. 

Juleshow i Lillebæltshallerne