fbpx

(Foto: © Morten Rygaard)

Hr. Skæg kommer til Middelfart den 12. december og har brug for hjælp fra de klogeste hoveder i Middelfart og omegn, så han kan få opfyldt sit største juleønske!

Hr. Skæg laver et eventyrligt juleshow med sjove og uforglemmelige julesange. Igennem showet fortæller Hr. Skæg en god og fangende fortælling, som fanger både store og små.

Hr. Skæg og hans makker, Vinter, tager hul på julens glæder og de mange forventninger, der hører med. I kan se frem til et eventyrligt juleshow med uforglemmelige sange og en sjov – og lærerig – fortælling. Hr. Skæg sørger altid for at inddrage publikum, så både store og små får en god oplevelse og lærer noget nyt.

Vi håber at vi ses til et flow juleshow, så vi kan opfylde Hr. Skægs juleønske og ønske hinanden en glædelig jul! Køb jeres billetter – samt drikkevarer og snacks – inden der bliver udsolgt. 

Praktiske oplysninger

Der er show lørdag den 12. december 2020 kl. 13.00 og kl. 16.00. Showet varer omkring 1 time og børn (og barnlige sjæle) i alle aldre er velkomne.

Billet. En billet koster 125 kr. (ekskl. gebyr)
Billet inkl. drikkevarer og snacks. Undgå kø og bestil det hele på forhånd. For kun 35 kr. ekstra pr. person, kan I få kildevand eller juice, frugt, pølsehorn og slikposer. (Inkl. en lille surprise, som kan indløses til en god oplevelse for hele familien i vores bowlingcenter, King Pin Bowl & Diner)

Husk mundbind (til alle på 12 år og derover) samt godt julehumør! I må selvfølgelig tage mundbindet af, når I sætter jer i hallen. 

Ved spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail info@LSOK.dk

Oplev det flotte Juleshow

Hvem er Hr. Skæg?

Alle børn kender uden tvivl Hr. Skæg! Han har på underholdende og legende vis lært børn om tal og bogstaver i mange år på DR Ramasjang.

Hr. Skæg er kendt fra DRs børnekanal Ramasjang, hvor han de seneste 10 år har lavet underholdende – og lærerigt – fjernsyn for børn. Hr. Skæg har med sit finurlige univers gjort det både sjovt og spændende at lære om bogstaver, tal og sprog.

Covid-19 forholdsregler

Til Hr. Skægs store juleshow kan I glemme alt om COVID-19 – for vi har taget alle forbehold og har sikret sikre og trygge rammer for showet.

  • Antallet af tilgængelige billetter er reduceret til max 500 pr. show.
  • Billetsystemet sørger for at skabe 1 meters afstand mellem jer og den næste familie.
  • For at undgå kødannelse, tilbyder vi at I kan købe en samlet pakke med drikkevarer og slik samtidigt med at I bestiller billetterne. 
  • Efter det første show kl. 13.00 er slut, går vi i gang med at spritte af og gøre klar til showet kl. 16.00.

Find vej til Lillebæltshallerne

Du finder os på Færøvej 74-76, 5500 Middelfart. Vi har 400 gratis parkeringspladser lige ved hallen. Her er også parkeringspladser til handikappede samt en rampe, så alle kan komme ind og se det flotte show. 

Juleshow i Lillebæltshallerne