fbpx

Stort loppemarked i Middelfart!

Lørdag den 16. oktober huser Lillebæltshallerne et stort loppemarked i Middelfart!

Start efterårsferien med at sælge ud af gemmerne! Et loppemarked er et oplagt sted at komme af med børnetøj og legetøj, dine børn er vokset fra samt ting og sager, du ikke bruger mere. Samtidigt kan I hygge jer med at sælge ting sammen og planlægge hvad pengene skal bruges på.

Find de ting, du mangler!

Et loppemarked er en god mulighed for at købe brugt tøj, møbler samt brugs- og pyntegenstande, som du kan give nyt liv. Ved store livsbegivenheder — flytte hjemmefra, flytte til en ny by, at få en lille ny — kan et loppemarked være en god start, da det er en økonomisk måde at skaffe ting på. Det er samtidigt hyggeligt at gå og kigge efter gode loppefund!

Hvis I står overfor en familieforøgelse, kan det være en god idé at kigge forbi et loppemarked. Her er mange forældre, der sælger brugt (og måske ubrugt) børnetøj, legetøj og møbler. Dermed kan I gøre skaffe de ting, I mangler, uden at bruge en formue.

Åbningstid: markedet har åbent kl. 10.00-16.00
Entrébillet: det koster 30 kr. for personer på 15 år og op. Børn under 15 år kommer gratis ind.

Tøm loftet og sælg ud af gemmerne!

I stedet for at børneværelserne, garagen, loftet, garderoben og kælder er fyldt med ting, der bare fylder, så giv det et nyt liv — og tjen en lille skilling. De penge, I tjener på at sælge jeres ting, kan I bruge på fælles oplevelser for hele familien.

Et alm. bord koster 200 kr., mens et hjørnebord koster 225 kr. Du kan booke bordet via arrangørens Facebook begivenhed. Arrangøren, TB Markeder, sørger for massiv lokal markedsføring for at tiltrække flest mulige potentielle købere til dine ting og sager.

Vi glæder os til at se jer i Lillebæltshallerne!

Lillebæltshallerne skaber rammerne for arrangementet og sikre at retningslinjerne for COVID-19 overholdes, så I kan have en hyggelig og tryg loppeoplevelse. Vi har 480 parkeringspladser, så du kan sagtens tage bilen med og tømme — eller fylde — bagagerummet.

Vores café sælger kaffe og kage, sodavand, snacks, sandwich mm. — så du ikke går sulten fra markedet.

Loppemarked i Middelfart

Sælg de ting, der fylder bagerst i skabet og oppe på loftet.

Middelfart loppemarked 2020

Find de ting du mangler til en særlig god pris