fbpx

Nytårskoncert i Lillebæltshallerne

I 2022 får vi fornøjelsen af at sætte rammerne for den 25. Nytårskoncert, da showet i 2021 desværre blev aflyst grundt COVID-19! Det bliver en flot jubilæumsforestilling med orkester og dygtige solister som vi kender det.

Koncerten vil leve op til alle forholdsregler, så du trygt kan tage dine venner og familie med. Vores center er udstyret med håndsprit ved alle indgange og samtidigt kan vi åbne dørene til koncertsalen før tid og dermed undgå kø. Derudover er der mulighed for at bestille drikkevarer på forhånd, som man kan afhente i en to-go pose.

Lørdag den 22. januar kl. 15.00 åbner Middelfart Kommunes Fritidsafdeling dørene for en storslået koncert i Lillebæltshallernes alsidige og rummelige rammer. I hal A kan du bl.a. opleve Odense Politiorkester i dirigent Per Silfverberg Hyttels trygge hænder samt et stort, lokalt kor ledet af Louise Hvilborg. Derudover kan du opleve et hav af talentfulde solister, der optræder med gode, gamle numre. Det fantastiske musikalske arrangement ledes an af en oplagt konferencier, der guider dig i gennem en fantastisk koncertoplevelse. I hal B, er der garderobe samt barområde, hvor du kan købe øl, vand og vin.

Billetsalget er på vej.