fbpx

Nytårskoncert i Lillebæltshallerne

Lørdag den 22. januar 2022 kl. 15.00 åbner Middelfart Kommunes Fritidsafdeling dørene for en storslået koncert i Lillebæltshallernes alsidige og rummelige rammer. Denne koncert markerer Nytårskoncertens 25 års jubilæums koncert og det bliver en flot koncert med et storslået orkester samt dygtige solister, som vi kender det.

På scenen kan du opleve ikke mindre end 60 musikere fra Odense Politiorkester, der ledes an af dirigent Per Silfverberg Hyttel. Med sig på scenen har de Kor a la Carte, der er Odense Politiorkesters faste kor. Sidst, men ikke mindst kan du opleve 70 lokale sangere fra Det store Nytårskor samt tre dygtige solister: 

  • Ann-Mette Elten, der slog igennem tilbage i 1986 med klassikeren ‘Hjem til Århus’. Ann-Mette har en storslået stemme, et fremragende samspil med orkesteret og en fantastisk tilstedeværelse på scenen. Derfor er hun den perfekte jubilæumssolist til denne særlige koncert. 
  • Søren Skos karriere tog for alvor fart, da han som en del af duoen, Sko/Torp, udgav albummet ‘On a Long Lonely Night’. Sørens store, markante stemme resulterer altid i en medrivende koncertoplevelse. 
  • Mikkel Schrøder er en alsidig kunstner, der både brænder igennem på scenen som skuespiller, entertainer. revystjerne og TV-vært. Med Mikkel på scenen er du garanteret god underholdning, højt humør og gode grin. 

Koncerten finder sted i Lillebæltshallernes hal A, mens der i hal B er der garderobe samt barområde, hvor du kan købe øl, vand og vin.

Du kan læse mere om koncerten og købe din billet hos Nembillet