fbpx

Fest med tre retters menu | 350 kr.

Lad os hjælpe dig med at sammensætte en perfekt festmenu!

Selskabslokaler

Uanset anledningen, kan du holde din næste fest hos os. Vores fleksible lokaler og dygtige køkkenpersonale sikrer en fantastisk fest. 

Fri leg i vores haller!

Hvis vores haller er ledige, kan du og dine gæster frit bruge en hal til sjove sportsaktiviteter og fri leg – både for børn og voksne. 

Se vores menu

N

BOOK SELSKABSLOKALE

SEND EN MAIL

v

RING TIL OS

Hold din fest hos os!

Vi har erfaring med både små som store fester. Vi har plads til alt mellem 10 og 1000 gæster i samme festlokale. Vores fleksible selskabslokaler og rummelige sportshaller giver dig nogle unikke muligheder! 

ANLEDNING

Vores lokaler og haller sætter årligt rammerne for et hav af fester: barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage, jubilæer samt det sidste farvel – mindesammenkomsten. Uanset anledningen, så hjælper vi jer med at få et fantastisk arrangement.

Konfirmation

Her er der plads til at sætte jeres eget præg! Vores neutrale og fleksible lokaler kan pyntes som I ønsker det og menuen kan tilpasses efter hovedpersonens ønsker. Hvis du gerne vil holde konfirmation i vores rammer, så husk at reservere lokale i god tid.

MENU

Vi vil gerne skade de bedst mulige rammer for din fest. Derfor sammensætter vi i fællesskab en festmenu, der som både du og dine gæster vil elske. 

Fester i Middelfart og Strib

Både Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter er udstyret med professionelle køkkener, der kan håndtere alle former for arrangementer. Vi arbejder både hyggeligt og hurtigt – uanset om der skal serveres mad for 850 mennesker til en generalforsamling eller 30 mennesker til konfirmation, så sørger vores køkkenpersonale for at de besøgende får en god oplevelse – og dejlig mad, naturligvis.

Selskabslokaler med plads til leg og sportslige aktiviteter 

Hos os får I en unik mulighed for at sikre, at der kommer gang i festen! Hvis vi har en ledig hal, er I velkomne til at benytte den kvit og frit til leg og sjove aktiviteter for de mindste. Dermed kan de voksne med god samvittighed nyde hinandens selskab over et glas vin i vores hyggelige selskabslokaler. I kan også bruge hallerne til sjove aktiviteter for hele selskabet.

Lillebæltshallerne fest

Vores priser inkluderer…

Når du holder en fest hos os, er lokaleleje, borddækning, oprydning og opvask inkluderet i den pris, I betaler for festmenuen. Vi pynter bordet med service, servietter, duge, blomster og stearinlys – og I kan tilkøbe borddekorationer eller medbringe bordpynt for at gøre det mere personligt.

Strib Fritids- og Aktivitetscenter fest

Hjælp til planlægning

Vi ved at det kan være en mundfuld at planlægge en fest. Uanset hvilken fest du holder, tager vi os altid tid til en kop kaffe og et uforpligtende, personligt møde. Vi hjælper jer med at sammensætte en menu og vælge drikkevarer, som passer til jeres smag og budget. Vi giver også tips til bordplaner osv.

Hvis du har spørgsmål, gerne vil vide mere eller er klar til at booke din næste fest, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail cafe@LSOK.dk