fbpx

Festlokaler

Med lækker festmenu og plads til sjove festlege og aktiviteter.

Læs mere om vores lokaler

Festlokaler i Middelfart med højt til loftet

Hold festen hos os og lad os sammen skabe en uforglemmelig dag.

Både Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter er udstyret med professionelle køkkener, der kan håndtere alle former for arrangementer. Vi arbejder både hyggeligt og hurtigt – uanset om der skal serveres mad for 850 mennesker til en generalforsamling eller 30 mennesker til konfirmation, så sørger vi for at I får en fantatisk festoplevelse – og dejlig mad, naturligvis.

Vores erfarne køkkenpersonale sørger for at sammensætte en menu efter jeres ønsker, så I kan få den fest I drømmer om. Samtidigt giver vores fleksible lokaler jer nogle helt unikke muligheder, da vores rummelige lokaler og haller har plads til både spiseområde, dansegulv, scene og bar samt plads til sjove aktiviteter. 

Selskabslokaler med plads til leg og sportslige aktiviteter 

BONUS! Hvis der er ledigt, kan I kvit og frit benytte en sportshal til leg og sjove aktiviteter for festens mindste gæster. Dermed kan de voksne med god samvittighed nyde hinandens selskab over et glas vin i vores hyggelige selskabslokaler. Eller I kan invitere hele selskabet med i hallen til sjove lege og konkurrencer, der sætter gang i festen og sikrer at jeres fest ikke bliver glemt lige foreløbigt!

Særlige anledninger

 

 

Konfirmation

 

 

Konfirmationsfest

Hold en klassisk konfirmationsfest i vores rammer. Vi hjælper jer med at sammensætte en menu, som både festens midtpunkt og gæsterne vil holde af. Samtidigt kan I kvit og frit benytte en sportshal til sjove aktiviteter, hvis der er ledigt. 

 

 

Barnedåb

 

 

Barnedåbsfest

Når det er tid til at fejre jeres familieforøgelse, står vi klar til at hjælpe jer, så I får lige den fest, I drømmer om. Vi hjælper jer med at sammensætte en lækker brunch- eller frokostmenu og giver jer god plads til leg og sjov for de yngste gæster. 

 

 

Bryllup

 

 

Bryllupsfest

Sig ja til hinanden og til en fantastisk fest, som I kan gøre helt jeres egen. Vi hjælper jer med at sammensætte en fantastisk  menu og vi har god plads til både spiseområde, dansegulv og bar samt sjove festlege og aktiviteter.

 

 

Fødselsdag

 

 

Fødselsdagsfest

Vil du gøre noget særligt ud af din fødselsdag i år? Så kan vi hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer! Vores alsidige og rummelige lokaler har både plads til mange festgæster, en scene til liveband, et stort dansegulv, et casinoområde eller det, du drømmer om. 

Vores lokaler og haller sætter årligt rammerne for et hav af festlige begivenheder: barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage, jubilæer mm.. Uanset anledningen, så hjælper vi jer med at få et fantastisk arrangement.

Vi tilbyder

Lillebæltshallerne fest

Vores priser inkluderer…

Når du holder en fest hos os, er lokaleleje, borddækning, oprydning og opvask inkluderet i den pris, I betaler for festmenuen. Drikkevarer afregnes efter forbrug. Vi sørger for at stille klar og dække bord og så er I velkomne til at kigge forbi og tilføje bordkort, menuer og pynt, så festen bliver helt unik og personlig. 

Strib Fritids- og Aktivitetscenter fest

Hjælp til planlægning

Vi ved at det kan være en mundfuld at planlægge en fest. Uanset hvilken fest du holder, tager vi os altid tid til en kop kaffe og et uforpligtende, personligt møde. Vi hjælper jer med at sammensætte en menu og vælge drikkevarer, som passer til jeres smag og budget. Vi giver også tips til bordplaner osv.

Hvis du har spørgsmål, gerne vil vide mere eller er klar til at booke din næste fest, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail cafe@LSOK.dk