fbpx

ANLEDNING

Uanset anledningen, sætter vi rammerne for en fantastisk fest!

Fester hos Lillebælt Sport og Kultur

Her kan du se et udvalg af de anledninger, som du kan fejre hos os. Under hver type anledning, kan du se menuforslag og priser samt små tips til planlægning.

Hvorfor skal I holde jeres næste fest i Lillebælt Sport og Kultur?

Når I bestiller festmenuen hos os, er omkostninger til lokale og klargøring inkluderet: lokaleleje, opstilling med servietter, blomster og lys samt servering, oprydning og opvask. Vores køkkenleder mødes med jer, så I i fællesskab kan sammensætte en fantastisk festmenu og udvælge drikkevarer. Uanset om det er en konfirmation eller en 60 års fødselsdag, sørger vi for at både festens midtpunkt og gæsterne får en fantastisk fest.

BONUS! Hvis én af vores sportshaller er ledige, kan I frit benytte den til fri leg, sportsaktiviteter eller sjove aktiviteter. Dermed kan festens yngste gæster lege i hallen, mens de voksne kan nyde hinandens selskab i festlokalet. I kan også inddrage hallen til sjove aktiviteter, der får hele selskabet op ad stolen — fx stopdans, skud på mål eller rundbold. Der er mange muligheder!

Hold fest hos Lillebælt Sport og Kultur

Barnedåb og navngivningsfest

Vi hjælper jer med at fejre jeres familieforøgelse med en hyggelig fest for familie og venner i vores børnevenlige rammer. Hos os kan I kombinere en rolig fest med aktiviteter for børn og barnlige sjæle i en sportshal helt kvit og frit, hvis der er ledigt. 

Konfirmation fest i Middelfart og Strib

KONFIRMATION

Hold en fantastisk konfirmationsfest i vores fleksible og rummelige rammer! Her er både plads til en fantastisk fest med god mad, sjove aktiviteter og fri leg i en sportshal samt det beskedne budget. Lad os hjælpe med planlægningen og giv dit barn en uforglemmelig dag! 

Mindesammenkomst i Middelfart og Strib

MINDESAMMENKOMST

En mindesammenkomst er det sidste farvel til én, der er gået bort. Familie, venner og bekendte samles i uformelle rammer til taler og en let bid mad for at mindes den afdøde efter besøget i kirken. Vi sørger for mad og drikke til gæsterne samt alt det praktiske, så I kan fokusere på at være der for hinanden.

Fødselsdagsfest og store festlokaler

FØDSELSDAG

Når du vil gøre noget ekstra ud af din fødselsdag, så kan vi hjælpe dig med at gøre festen til noget helt særligt. Vores fleksible lokaler og rummelige haller giver dig nogle unikke muligheder! Vi har både plads til live musik, dansegulv og op mod 1.000 gæster!

Billige festlokaler til bryllup på Fyn

BRYLLUP OG BRYLLUPSDAGE

Sig ja til hinanden — og til en fantastisk fest! Jeres valg af lokaler siger meget om jer som par. En fest hos os viser at I er aktive, uformelle og sætter pris på en god fest, der ikke sprænger budgettet. Her er plads til både traditioner og sjove (sports) aktiviteter! Vi sammensætter menuen efter jeres ønsker.

Selskabslokaler til reception og jubilæumsfest

RECEPTION

En reception er en festlig højtidelighed, der især egner sig til at fejre jubilæer. Receptioner er oftest uformelle i form af et åbent hus arrangement. Gæsterne kan hilse på festens midtpunkt og hyggesnakke med de andre gæster, mens de nyder en kølig drink samt lækre appetizers.

LÆS MERE OG SE PRIS

Menuen til receptioner er kendetegnet af små, fingernemme lækkerbiskner, da maden ofte nydes stående.

Efter aftale sammensætter vi en buffet med diverse specialiteter, som passer både til dit arrangement og dine gæster. 

Pris pr. person: 195 kr. (ved minimum 20 personer). 

Hvorfor skal du holde din reception hos os?

Vi har plads til fri udfoldelse, hvilket betyder at børn og barnlige sjæle kan løbe rundt, brænde krudt af og lege i vores idrætshaller eller på vores store græsplæne, mens resten af selskabet kan snakke og nyde mad og drikke i vores rolige cafélokaler.

Julefrokost Fyn lokaler

JULEFROKOST

En julefrokost er en fantastisk mulighed for at lære sine kolleger at kende på en ny måde. Vi tilbyder en klassisk julefrokost buffet med traditionelle, danske juleretter. Det er muligt at afholde julefrokosten i forskellige selskabslokaler, så det passer til jeres ønsker. Herunder i Strib Fritids- og Aktivitetscenter, Lillebæltshallerne eller Lillebælt Bowling. Ønsker I lokaler i Lillebælt Bowling, er 1 times bowling inkluderet, så I kan dyste på de bonede gulve.