fbpx

Bryllupsfest

Få et fantastisk bryllup i Middelfart med mulighed for sjove aktiviteter

Se vores menu

N

BOOK SELSKABSLOKALE

SEND EN MAIL

v

RING TIL OS

Bryllup i Middelfart og Strib

Et bryllup er en af de mest betydningsfulde og mindeværdige begivenheder i ens liv. Desværre har bryllupper også et ry for at være en bekostelig affære, hvis man ønsker at imponere sine gæster med en storslået og formel fest. Hos Lillebælt Sport og Kultur kan I fejre jeres kærlighed og holde en vidunderlig fest for venner og familie, der ikke spænder økonomisk ben for jeres drømme om en fælles fremtid.

Vores hyggelige selskabslokaler kan skabe de perfekte rammer om et uhøjetideligt bryllup i Middelfart, hvor I kan kombinere en traditionel fest med sjove aktiviteter i én af vores idrætshaller. Hvis én af vores haller er ledige, kan I kvit og frit benytte den til selskabslege, sportsaktiviteter, dans eller et frirum, hvor festens yngste gæster (og barnlige sjæle) kan lege og spille bold.

Her på siden finder du et menuforslag og prisoverslag på et bryllup med 50 gæster, så du kan få en idé om hvad vi kan tilbyde. Vi imødekommer meget gerne jeres ønsker og hjælper med at sammensætte en menu, som matcher jeres budget og drømme.

Bryllupsfest i Middelfart og Strib — hvad skal du vide om fester hos os:

 • Sted: Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter
 • Kapacitet: vi har plads til 10-110 gæster i vores festlokaler. DU kan se om vores lokaler er ledige i vores bookingsystem→
 • Pris: lokaleleje, borddækning, servering samt afrydning er inkluderet i prisen på festmenuen, mens drikkevarer afregnes efter forbrug. Her på siden kan du finde et menuforslag og priseksempel på et bryllup med 50 gæster.
 • Bonus: Hvis vi har en ledig hal, kan I kvit og frit benytte den til sjove festlege og aktiviteter.

Bryllupsmenu og priser

Lokaleleje, opsætning af borde og stole, borddækning med service, lys, blomster og servietter, servering samt oprydning og opvask er inkluderet i prisen på festmenuen. Isvand er også inkluderet, mens øl, sodavand og vin afregnes efter forbrug.

Som inspiration, har vi sammensamt en tre retters menu med både velkomstdrink og natmad. Vi imødekommer gerne jeres ønsker og sammensætter en lækker menu efter jeres smag og budget.

Velkomstdrink

Byd dine gæster velkommen med mousserende vin til de voksne og slushice til de små.
Pris: 35,- pr. voksen og 15,- pr. barn

Tre-retters menu 

Bagt laks på grøntsagsbund med dressing, rejer og asparges

Rosastegt kalvecuvette fra Kildegaarden med hvidløg og rosmarin. Helstegt, marineret svinekam. Små krydderkartofler på spyd. Bearnaisesauce. Sommerlig melonsalat med hasselnødflager samt ta’-selv salatbar.
Friskbagt brød med smør.

Cheesecake pyntet med frisk frugt

Pris: 335,- pr. voksen og 167,- pr. barn

Bryllup Middelfart

Natmad 

Med en klassiker som frikadeller med kold kartoffelsalat til natmad, er du sikker på at dine gæster går glade og mætte fra festen.
Pris: 65,- pr. voksen og 32,- pr. barn

Hvad koster en bryllupsfest?

Her kan du se et priseksempel på en bryllupsfest med 50 gæster — heraf 40 voksne samt 10 børn, der spiser med til halv pris. Udover festmenuen, så husk at denne pris også inkluderer lokaleleje, borddækning med service, servietter, lys og simple blomster samt personale. I kan tilkøbe større blomsterdekorationer til 175,- pr. stk.

Drikkevarer afregnes efter forbug. Siden I kender jeres gæster bedre end vi gør, kan I estimere hvor mange penge, I skal sætte af til sodavand, vin, øl og kaffe.

Priseksempel på bryllupsfest med 50 gæster, heraf 40 voksne og 10 børn

Velkomstdrink:
40 voksne á 35,– + 10 børn á 15,- = 1.550,-

Tre retters menu:
40 voksne á 335,- + 10 børn á 167,- = 15.070,-

Natmad:
40 voksne á 65,- + 10 børn á 32,- = 2.920,-

Total, ekskl. drikkevarer: 19.540,-

Prisliste | drikkevarer og tilkøb

Drikkevarer afregnes efter forbrug:

 • Sodavand | 25,-
 • Flaskeøl | 25,
 • Vinflaske (rød/hvid) | 180,-
 • Vinflaske, mini (rød/hvid/rosé) | 65,
 • Kande med kaffe eller te | 45,

Tilkøb til kaffen (pris pr. person):

 • Chokolade og småkager | 30,-
 • Frugtfade | 25,-

Selskabslokaler

Vi har gode selskabslokaler til bryllup i Middelfart og Strib. Vores lokaler er fleksible og kan tilpasses efter størrelsen på selskabet. Vi har plads til selskaber mellem 10 og max 110 gæster, hvis der også skal være plads til buffetten og et gavebord. I er velkomne til at kigge forbi lokalet dagen inden, efter aftale, og pynte op. Du kan se billeder fra lokalerne og læse mere under SELSKABSLOKALER.

+110 GÆSTER. Hvis I har inviteret rigtig mange gæster, er det også muligt at holde bryllupsfesten i én af vores idrætshaller. Her har vi plads til op mod 900 gæster i samme hal og det er muligt at placere dansegulv og barområde i en tilstødende hal. Hvis I er 200-500 gæster, er det også muligt at placere både spiseområde, drinksbar og køleskab, dansegulv samt evt. scene til livemusik i hallen. For at skabe en særlig feststemning, er det muligt at hænge hvide stofbaner op i loftet, da det er med til at løfte sportshallen til et festlokale og give en fantastisk feststemning.

FRI LEG OG SPORTSAKTIVITETER. Det er også muligt at bruge idrætshallen til sjove sportsaktiviteter eller selskabslege. Hvis vi har en ledig hal, kan I kvit og frit benytte den. Hvis vejret er godt, kan festens yngste gæster også trygt lege på vores grønne arealer.

Bryllupsfest Middelfart

Hvis I er kreative eller gerne vil spare lidt penge, kan I tilføje et personligt touch med hjemmelavet bordpynt, menukort og bordkort

Bryllupsfest Strib

Hvide stofbaner er med til skabe et flot lysfald og en god stemning i Hal C, der også er indrettet med en scene, som kan bruges til evt. live musik

Vi gør vores bedste for at jeres bryllup i Middelfart bliver en helt speciel dag. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil se vores selskabslokaler, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail cafe@LSOK.dk