fbpx

MINDESAMMENKOMST

Hold ‘det sidste farvel’ i vores rammer

En mindesammenkomst foregår efter begravelsen eller bisættelsen. En mindehøjtidelig, derimod, finder typisk sted i kirken eller over urnen, inden den sættes i jorden.

Mindesammenkomst i Middelfart og Strib

​En mindesammenkomst afholdes i uformelle rammer og giver de efterladte mulighed for at mødes og mindes den afdøde ved taler, musik eller billeder og sige farvel. På trods af sorgen, kan det være givende for de efterladte at mødes, da man får mulighed for at snakke og støtte hinanden samt at gense personer, man har mødt gennem afdøde.

​Vi har mange års erfaring med at afholde mindesammenkomster i vores selskabslokaler. Vi hjælper gerne med at vælge den rette menu og vi sørger for det praktiske før og efter mindesammenkomsten inkl. opdækning, afdækning og oprydning. Dermed kan I fokusere på at støtte hinanden og løse de andre opgaver, som et dødsfald indebærer.

Kort om vores faciliteter:

  • Sted: Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter
  • Kapacitet: vi har plads til 10-110 gæster i vores festlokaler. Ved store selskaber, kan man benytte en hal som selskabslokale og her kan der være op mod 900 spisende i samme hal.
  • Pris: Når I bestiller en menu, er lokaleleje, borddækning, servering samt afrydning inkluderet i prisen, mens drikkevarer afregnes efter forbrug. Se vores priser nedenfor.
  • Bonus: Hvis vi har en ledig hal, kan børn og unge kvit og frit benytte hallen til at lege i.

Menu til mindesammenkomst

  • ​Snitter med pålæg, kringle, småkager, kaffe og te 
  • Boller med smør, æblekage, småkager, kaffe og te 
  • ​Kringle med kaffe og te

Vi kan tilpasse menuen efter jeres ønsker. Kontakt os på tlf. 6441 2966 eller mail cafe@LSOK.dk og hør mere.

Konfirmationsfest i Middelfart og Strib

​Højt til loftet og plads til alle

Alle gæster har let adgang til vores faciliteter, da vi har ramper og elevatorer, så kørestolsbrugere og gangbesværede kan deltage. Vi har også plads til at børn og unge kan bevæge sig i en af vores haller eller få frisk luft på vores græsplæne, mens de voksne kan snakke stille og roligt i festlokalet. Hvis I derimod ønsker at holde mindesammenkomsten for de nærmeste venner og familie i hjemlige rammer, står vi også gerne for mad ud af huset.