fbpx

FESTMENU

Sammen med dig, kan vi gøre din fest til noget helt specielt!

Festmenu

Vores to sportscentre, Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter, er begge udstyret med professionelle køkkener, der kan håndtere alle former for arrangementer. Vi arbejder både hyggeligt og hurtigt. Uanset om vi skal servere mad for 850 mennesker til en generalforsamling eller 30 mennesker til konfirmation, så sørger vores køkkenpersonale for at alle får en god oplevelse – og dejlig mad, naturligvis.

Vi stræber altid efter at skabe den bedste madoplevelse. Derfor benytter vi kvalitetskød fra Kildegaarden, der ligger idyllisk og landligt ved Mariager Fjord. Vores køkkenleder elsker især deres cuvettesteg som steges (fx med hvidløg og rosmarin) til den er perfekt rosa og mør. Vi benytter sæsonens bedste råvarer og grønt, da det giver den bedste smagsoplevelse.

Priser på festmenu

Vi gør en stor ære i at udarbejde en menu i samarbejde med dig, så vi har ikke faste menuer og priser. Som udgangspunkt vil en festmenu med tallerkenanrettet forret, hovedret på buffet samt tallerkenanrettet dessert inkl. kaffe/te koste 350 kr. pr. person. Børn under 12 år spiser med til halv pris, mens småbørn under 2 år spiser med gratis. Menuen er inkl. kaffe/te til desserten, mens alle andre drikkevarer afregnes efter forbrug. 

Til planlægningsmødet vil vi også aftale bordopstilling og borddækning. Efter aftale, er I velkomne til at kigge forbi og pynte bordene og festlokalet dagen inden festen, så jeres fest bliver helt personlig og unik. 

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil aftale et uforpligtende møde, så du kan se vores festfaciliteter, er du meget velkommen til at kontakte os på mail cafe@LSOK.dk eller telefon 6441 2966.

Brunch

Brunchmenu

Brunch egner sig især godt til barnedåb, jubilæer og et væld af andre festlige begivenheder. Med udgangspunkt i dine ønsker, sammensætter vi en lækker brunch menu, der tilfredsstiller alle dine gæster. 

Frokost

Frokostmenuer

Hvis jeres fest starter ud med en god frokost, er der rigtigt mange lækre muligheder — smørrebrød, pålægsbord, tapas eller den store buffet med varme retter, kolde anretninger samt lækre salater. 

Reception

Receptionsmenu

En reception er uformel, festlig måde at fejre bl.a. jubilæer på. Til jeres åbent-hus arrangement vil vi servere nøje udvalgte små retter, som du og dine gæster kan nyde stående med et glas vin, vand eller bobler. 

3–retters menu

I samarbejde med dig sammensætter vi en lækker tre retters menu med forret, hovedret, dessert samt drikkevarer. En klassiker, der ofte er buffetens midtpunkt, er vores møre, rosastegte cuvettesteg. Vi køber vores oksekød fra Kildegaarden ved Mariager Fjord, da de altid leverer mørt kvalitetskød med masser af smag. Samtidigt benytter vi sæsonens bedste råvarer for at sikre den bedste smagsoplevelse til dig og dine gæster.

Desserten er inkl. kaffe og te, mens alle andre drikkevarer afregnes efter forbrug. Prisen afhænger selvfølgelig af jeres menuvalg, da det er ingen hemmelighed at oksemørbrad er dyrere end kyllingelår. Men som udgangspunkt kan vi sammensætte en rigtig lækker tre retters menu for 350 kr. pr. person.

Hvis I ønsker at byde jeres gæster velkommen med et glas bobler og sige ordentligt farvel med natmad, så finder vi også en god pris på dette.

Festmenu eksempel

Røget dyrekølle med rucola, balsamico og trøffelmayo pyntet med ristede mandler

Rosastegt cuvette fra Kildegaarden, kalkunbryst i marinade og frikadeller
Små ovnbagte kartofler med persille, marinerede kartofler og bagte rodfrugter samt broccolisalat og tomatsalat

Svampet chokoladebrownie serveret med saltkaramel-is og jordbærsorbet gourmet-is pyntet med sæsonens bær. Kaffe og te

Du er meget velkommen til at kontakte os på mail cafe@LSOK.dk eller tlf. 6441 2966 for at høre mere om dine muligheder samt at høre om vi har ledigt på din foretrukne festdato. 

Festmenu Middelfart

Dagen inden jeres fest, kan I kigge forbi og tilføje bordkort, bordpynt samt dekorationer til lokalet

Festmenu Strib

Vi hjælper jer med at sammensætte en fantastisk festmenu, som falder i god jord hos alle dine gæster