fbpx

KONFIRMATION

Unik konfirmation med lækker mad og plads til sjove aktiviteter!

Konfirmation i Middelfart og Strib

Vores alsidige faciliteter giver dig mulighed for at holde en brag af en konfirmationsfest for dit barn, der ikke sprænger budgettet. Det kan være en stor mundfuld at planlægge og afholde en konfirmation. Derfor står vi klar til at hjælpe dig godt på vej med både planlægning, menuvalg og det praktiske. Vores priser inkluderer nemlig opdækning med blomster, stearinlys og service, servering samt afrydning og opvask. Du har fri mulighed for at læne dig tilbage og nyde dagen — uanset om du er festens midtpunkt eller en stolt forælder.

Kort og godt om konfirmationsfester hos os:

  • Sted: Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter
  • Kapacitet: vi har plads til 10-110 gæster i vores festlokaler og du er velkommen til at se om vi har ledigt→
  • Pris: Når I bestiller en menu, er lokaleleje, borddækning med lys og blomster samt personale inkluderet i prisen, mens drikkevarer afregnes efter forbrug. Vi har ikke faste menuer og priser, da vi sammensætter menuen efter jeres ønsker. Men som regel vil en tre-retters menu (inkl. kaffe og te) ligge omkring 350 kr. pr. person. Dertil er det selvfølgelig muligt at tilkøbe velkomstdrink samt natmad, hvilket altid er populært til konfirmationer.
  • BONUS: Hvis vi har en ledig hal, kan I kvit og frit benytte den til sjove festlege og aktiviteter på dagen!

Efter aftale, er I velkomne til at kigge forbi festlokalet dagen før arrangementet. Dermed kan I pynte lokalet og bordene.

Vi har samlet nogle tips og tricks til hvordan du kan planlægge din konfirmation her 

 

Konfirmationsmenu

Hvad er en konfirmationsfest uden lækker mad? I samarbejde med festens hovedperson sammensætter vi en velsmagende tre-retters menu samt evt. natmad, der tilfredsstiller alle jeres gæster. Vi hjælper også med udvælge rød- og hvidvine, der passer til jeres menu. Vi arrangerer et møde (normalt 2-4 måneder inden festen), hvor vi sammen fastlægger menuen og aftaler bordopstilling, farvetema for borddækning samt andre detaljer. Efter mødet, modtager I en bekræftelse på mail.

Festmenu eksempel

Bagt laks pyntet med salat, dild og hjemmelavet dressing

Rosastegt cuvette fra Kildegaarden, kyllingebryst
Små bagte kartofler med persille, flødekartofler, nye gulerødder, timiancreme, broccolisalat og hvedekernesalat med granatæble

Blødende chokoladekage med vaniljeis og jordbærsorbet fra Kastberg Gourmet-is pyntet med sæsonens bær. Kaffe og te

Festlokaler til konfirmation i Middelfart

Vi har plads til de fleste konfirmationer i vores selskabslokaler, da vi har plads til op mod 110 gæster i samme lokale.

Selskabslokaler i Middelfart

Selskabslokaler i Strib 

Bonus: benyt en idrætshal kvit og frit!

Hvis én af vores haller er ledige på jeres festdato, kan I kvit og frit benytte en hal til sjove aktiviteter. I kan også frit benyttes vores fredelige, grønne områder. Her I kan trygt lade børn og barnlige sjæle lege, spille bold og slippe fantasien løs. I kan også invitere hele selskabet til at deltage i aktiviteter og lege, der 1) booster energiniveauet, 2) afspejler konfirmandens interesser og 3) sikrer en fantastisk fest.

Sjove aktiviteter — fx stopdans, tag-fat, rundbold, fodbold, stikbold — hjælper med at holde gang i festen og sikrer et afbræk fra en ellers begivenhedsrig dag. Jeres gæster sidder ofte ned i lang tid til konfirmationsfester, så det er en god idé at få gæsterne, især de yngste gæster, til at røre sig.

 

Vi gør vores bedste for at jeres konfirmation i Middelfart bliver en perfekt dag. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail cafe@LSOK.dk

Konfirmationsfest hvor I kan sætte jeres eget præg

Tilføj et personligt touch til bordet med hjemmelavede menukort og bordkort

Konfirmationsmenu

Vi hjælper med at sammensætte en menu, som tilfredsstiller alle dine gæster!