fbpx

Tips og tricks til konfirmationen

Gode råd til planlægning af jeres konfirmation

Gode råd til planlægning af konfirmation 

Hos Lillebælt Sport og Kultur kan du holde din konfirmation i Lillebæltshallerne og i Strib Fritids- og Aktivitetscenter. Begge steder har I mulighed for benyttelse af en hel hal, hvis den er ledig. Vi står altid klar til at hjælpe jer.

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte med planlægning af konfirmation især hvis det er første gang man skal hold en konfirmation. Hos Lillebælt Sport og Kultur vil vi gerne give jer nogle gode tips og tricks til at planlægge dagen.

 

Book festlokale

Det er vigtigt at booke lokalet i god tid, da konfirmationer afholdes på få, udvalgte datoer. Vores erfaring er at man gerne skal booke lokalet to år i forvejen, så man kan fejre dagen i sit foretrukne festlokale. Du kan allerede nu finde konfirmationsdatoer for dit barn, da henholdsvis Middelfart (Sct. Nikolai) Kirke samt Vejlby-Strib-Røjleskov pastoratet har offentliggjort konfirmationsdatoer mange år frem i tiden.

Find jeres budget og hvor mange gæster I vil invitere

Til at starte med er det en god ide at beslutte jer for hvor mange gæster I vil invitere og hvilket budget I ønsker at sætte af til konfirmandens store dag. Når disse beslutninger er på plads, kan I finde ud af hvilke lokaler, der både kan rumme jeres gæster – og som jeres budget kan rumme. Hos os har vi plads til 10-110 i både Lillebæltshallerne og Strib Fritid og Aktivitetscenter. Husk, at du hos os får lokaleleje, borddækning med lys og blomster samt personale inkluderet i prisen mens drikkevarer afregnes efter forbrug. Prisen på en tre-retters menu (inkl. Kaffe og te) ligger på omkring 350 pr. person.

Konfirmationsmenu

Til en konfirmation er maden noget af det vigtigste eller det synes vi i hvert fald. Mange vælger at kører med en tre-retters menu, dette er dog op til hver familie. Hos Lillebælt Sport og Kultur hjælper vi jer gerne sammen med hovedpersonen at sammensætte en velsmagende tre retters menu samt evt. natmad. Når man skal sammensætte den helt rigtig menu er det vigtig med vine som passer til menuen. Derfor hjælper vi jer også gerne med at udvælge rød- og hvidvine der passer til jeres menu.

Planlægningsmøde

Hos Lillebælt Sport og Kultur arrangerer vi altid et møde inden festen. Normalt 2-4 måneder inden festen. Hvor vi sammen fastlægger menuen og aftaler bordopstilling, farvetema for borddækningen samt andre detaljer. Efter mødet sender vi en bekræftelse på mail til jer, så de kan se hvad vi aftalte.

Dagen inden

Dagen inden konfirmationen, er I meget velkomne til at kigge forbi festlokalet. Dermed kan I pynte lokalet og bordene uden stress. Mange sætter et personligt præg på festen med hjemmelavede bordkort, menukort og dekorationer, der afsejler konfirmandens interesser.

Hos Lillebælt Sport og Kultur gør vi alt for jeres konfirmation blive en perfekt dag.

Selskabslokaler i Middelfart

Selskabslokaler i Strib