fbpx

Selskabs­lokaler i Middelfart

Lad os skabe rammerne om jeres næste fest!

Selskabslokaler i Middelfart og Strib

… med plads til leg og udfoldelse
Vores selskabslokaler i Middelfart og Strib har plads til alle selskaber og fester – uanset anledningen. Vi har plads til alle fester – uanset om I samles 10 eller 1.000 personer, så kan vores centre skabe gode rammer for en fantastisk fest. Hvis der er ledigt, kan I kvit og frit benytte en idrætshal til fri leg for festens yngste gæster eller til sjove festaktiviteter for hele selskabet.

Vi gør det nemt at holde en fantastisk fest – uanset om du har inviteret dine nærmeste eller alle du kender, så har vi plads til din fest. Vores dygtige køkken sørger for at sammensætte en lækker menu efter dine ønsker, så ingen går sultne fra bordet. 

Fri leg og halaktiviteter

Hvis én af vores haller er ledige, kan I kvit og frit benytte en hal til fri leg og boldspil for de mindste festgæster. Dermed får de voksne mulighed for at nyde hinandens selskab over et glas vin. Hallen kan også benyttes til sjove aktiviteter for alle festens gæster — fx stopdans, skud på mål, fællessang eller en god omgang rundbold. I kan også frit benytte vores grønne udendørsarealer og terasse.

Festlokaler Middelfart

Sjove sportsaktiviteter sætter gang i festen

Selskabslokaler Strib

De yngste gæster kan frit lege og spille bold

Middel­fart

Selskabslokaler i Middelfart

LILLEBÆLTSHALLERNE, Færøvej 74-76, 5500 Middelfart

Hvis vi har en ledig hal, kan I frit benytte den til sjove aktiviteter og tage en sjov pause fra middagen – med fx selskabslege, turneringer, sportsaktiviteter eller dans.

Lang gæsteliste? Så kan du med fordel bruge en hal som festlokale, da det er muligt at kombinere spisning, barområde, dansegulv og evt. scene i vores rummelige hal. Da vores haller er sammenhængende, er det også muligt at have spisning i en hal og musik, bar og dansegulv i en anden hal. 

Cafélokale | Middelfart

Vi har 5 lokaler, der egner sig godt til mange typer fester, da man kan tilpasse dem til at rumme alt mellem 10 og 120 gæster. Det er muligt at slå to, tre eller alle fire lokaler sammen, så der er godt med plads til både gæster, buffetbord og evt. gavebord. Lokalerne er adskilt af skillevægge, så man kan nemt overraske gæsterne og udvide festen med et dansegulv eller andre sjove aktiviteter!

Vi har flere forskellige cafélokaler, der sætter gode rammer for jeres ønskede arrangement. Her kan du set et eksempel på en opsætning fra en konfirmation.

SE KAPACITET OG BOOK HER

Kapacitet:

 • Cafélokale 1: 70 m². Op til 48 personer.
 • Cafélokale 2: 70 m². Op til 48 personer.
 • Cafélokale 3: 35 m². Op til 24 personer.
 • Cafélokale 4: 17 m². Op til 16 personer.
 • Cafélokale 5: 50 m². Op til 20 personer.
 • Cafeteria: 175 m². Op til 90 personer.

Se en oversigt og book dit foretrukne lokale HER

Stort festlokale | MIDDELFART

Hvis du har inviteret mange gæster, kan du med fordel afholde festen i én af vores rummelige sportshaller. En hal har rigeligt med plads til flere hundrede gæster — samt plads til både scene til liveband, et stort dansegulv og barområde, hvor dine gæster kan fylde deres glas med procenter og vand. Med en sportshal som festlokale, kan du få den fest du drømmer om!

Vores rummelige idrætshaller kan også danne rammerne for fantastiske fester — med plads til op mod 1000 spisende i samme hal og dansegulv og barområde i en tilstødende hal. 

SE KAPACITET OG BOOK HER

Kapacitet:

 • Hal A kan med sine 1200 m² have plads til max 2400 personer og 1000 spisende  ved langborde.
 • Hal B er på 750 m² og her kan der være max 1500 personer. Der kan være 550 spisende gæster i hallen. 
 • Hal C er på 1100 m² og der kan være 900 spisende gæster.

Se en oversigt og book din foretrukne hal HER

Strib

Selskabslokaler i Strib

STRIB FRITIDS- OG AKTIVITETSCENTER, Ny Billeshavevej 1-3, 5500 Middelfart

Strib Fritids- og Aktivitetscenter er et lyst og moderne center med to sportshaller, et stort og lyst festlokale samt en flot café. Hvis en hal er ledig, kan I frit benytte den til sjove sportsaktiviteter, festlege og frirum for festens mindste gæster.

Hvis I har inviteret mange gæster, kan Hal 1 med fordel bruges som stort festlokale, hvor der er plads til både spiseområde, selskabslege og dansegulv. Hal 1 har plads til 2100 personer og 800 spisende ved langborde. BOOK HAL 1 HER

FESTLOKALE | STRIB

Vores store, lyse selskabslokaler i Strib kan opdeles i to sektioner. Dermed kan det tilpasses efter jeres selskab, så I hverken har for meget eller for lidt plads. Hvis I holder et arrangement om sommeren, kan I med fordel åbne terassedøren så folk kan gå udenfor og få frisk luft – eller tænde op for grillen.

Vores selskabslokaler rummer forskellige størrelser til forskellige arrangementer. Du har derfor mulighed for at booke lige det lokale, der passer til dit arrangement.

SE KAPACITET OG BOOK HER

Kapacitet:

 • Cafélokale 1: 65 m². Op til 30 personer.
 • Cafélokale 2: 130 m². Op til 65 personer.
 • Cafélokale 3: 195 m². Op til 100 personer.

Se en oversigt og book dit foretrukne lokale HER

CAFÉEN | STRIB

Caféen er lys og rummelig og har højt til loftet. Den ligger lige ved siden af hal 1 og kan derfor let kombineres med sportsaktiviteter og fri leg i hallen. Caféen har godt med plads til omkring 60 gæster, hvis der også skal være plads til både buffet og gavebord. Der er udgang til en terasse, hvor man kan nyde et glas vin og godt selskab.

Caféen er 121 m² og er lys og med højt til loftet. Her er plads til op mod 60 spisende gæster. 

SE KAPACITET OG BOOK HER

Kapacitet:

 • Cafeteria: 121 m². Op til 60 personer.

Se en oversigt og book HER

Vil du gerne vide mere om vores selskabslokaler eller høre om vi har ledige lokaler til din fest, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller mail cafe@LSOK.dk