fbpx

STRIB FRITIDS- OG AKTIVITETS­CENTER

Et lyst og moderne center i naturskønne omgivelser

BOOK PAY & PLAY SPORT

N

BOOK HOLDLOKALE

j

BOOK SPORTSHAL

~

LOGIN

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Strib Fritids- og Aktivitetscenter er et nyt og moderne center med lyse velindrettede lokaler med højt til loftet, hvilket skaber fantastiske rammer for både sport, events, fester og møder. Centeret består af to sportshaller, der huser det daglige idræts- og foreningsliv samt stævner, opvisninger og forskellige kulturelle arrangementer.

Vores store, lyse holdlokale er også særligt velegnet til fester, møder og kurser. I hjertet af centeret, ligger vores lyse og rummelig café, hvor man kan nyde mad og drikke. Caféen egner sig særlig godt til fester i sommerhalvåret, da der er direkte adgang til en hyggelig terrasse, hvor I kan grille og nyde kolde drikkevarer. Mens de voksne nyder hinandens selskab, kan børnene lege og spille bold på boldbanerne.

Strib Fritids- og Aktivitetscenter blev bygget i 2005 med kommunal støtte efter lokale ildsjæle satte sig for at få et flot idrætscenter i byen. I 2014 blev centeret en del af Lillebælt Sport og Kultur sammen med Lillebæltshallerne.

Oversigt

Idrætshaller i Strib

Strib Fritids- og Aktivitetscenter er udstyret med to idrætshaller, et holdlokale, en sportscafé samt 8 omklædningsrum.

Hal 1 er en opvisningshal på 1012 m² med 130 faste tilskuerpladser på tribunen. Ved store stævner og opvisninger kan antallet af siddepladser fordobles til 260 pladser, da der er plads til ekstra stolepladser rundt om banen. Hallen er lys og moderne med stødabsorberende trægulv, der giver optimale betingelser for idrætsudøvere. Hallen egner sig også til kursus, konference, årsmøder samt messer og andre arrangementer. Hallen har plads til 5 badmintonbaner, 1 håndboldbane, 3 mini håndboldbaner, 3 volleyballbaner og 1 futsalbane.

Hal 2 er 990 m² og egner sig til mange forskellige sportsgrene. Her er plads til 5 badmintonbaner, 1 håndboldbane, 3 minihåndboldbaner, 3 volleyballbaner, 1 volleylangbane, 3 basketballbaner eller 1 indendørs tennisbane. Hallen bruges også til udstillinger, fester mm.

HAL 1

Hal 1 er en opvisningshal på 1012 m², hvor der er 130 faste tilskuerpladser på tribunen. Her er plads til 2100 deltagere uden opstilling, 900 deltagere i biografopstilling eller 800 spisende.

HAL 2

Hal 2 er 990 m2 og benyttes til mange forskellige sportsgrene. Hallen kan også benyttes til arrangementer — messer, udstillinger, fester og konferencer. 

Lokaler til sport og fest

Holdlokalet er lyst og rummeligt med et stort spejl i den ene ende. Lokalet egner sig både til dans, pilates og yoga samt til møder, kurser og fester. Lokalet kan opdeles i to dele, så man kan have forskellige aktiviteter i hver del. Der er flere udgange fra lokalet med hyggelige siddekroge, hvor man kan trække luft, smalltalke og ikke mindst nyde den smukke omkringliggende natur.

Sportscaféen ligger i forbindelse med vores opvisningshal. Der er store glaspartier ind til hallen, så man ikke går glip af kampen eller opvisningen, når man skal hente forfriskninger i vores café. Caféen egner sig godt til fester og her er det muligt at skærme af til hallen. Der er direkte udgang til en terasse, hvor man kan nyde frisk luft, en sodavand eller is samt en flot udsigt over hallens boldbaner.

Holdlokale 

Lokalet kan opdeles i to, så man kan have forskellige aktiviteter i hver del. Der er plads til 100 personer i hele lokalet, mens der kan være hhv. 30 og 65 personer, når lokalet er delt op.

SPORTSCAFÉ

Vores café er moderne og indbydende med sine store vinduespartier og højt til loftet. Her er udsyn til Hal 1 med mulighed for at skærme af. Caféen har plads til 60 gæster. 

STRIB FRITIDS- OG AKTIVITETSCENTER

Adresse: Ny Billeshavevej 1-3, 5500 Middelfart. 

Lillebæltshallerne

Ny Billeshavevej 1-3, 5500 Middelfart, Danmark

Praktiske informationer:

ADRESSE OG PARKERING. Du finder Strib Fritids- og Aktivitetscenter på Ny Billeshavevej 1-3, 5500 Middelfart. Centeret ligger idyllisk i Strib kun 4 km fra E20. Vi har gode parkeringsforhold med 200 parkeringspladser lige ved centeret, samt handicapparkering.

HANDICAPFORHOLD. Vi har handicapvenlige forhold med lift i hallerne, samt niveaufri adgang til café og mødelokaler, samt handicaptoilet og parkering. Alt dette gør, at det er nemt at komme rundt både for den handicappede og dennes hjælper.

ÅBNINGSTIDER. Centeret er åbent hver dag mellem 06.00-23.00 for dem der har booket baner eller haller på forhånd. Når du har booket en bane eller hal, vil du modtage en mail med en kode, som du skal bruge for at låse dig ind i vores center. I juli samt i juleferien, er der kun åbent for dem, der har booket Pay & Play Sport aktiviteter.

HJERTESTARTER. Du finder vores hjertestarter udendørs på væggen mod parkeringspladsen.