fbpx

PADEL I STRIB 

Spil den populære sportsgren i Strib!

BOOK PAY & PLAY SPORT

N

BOOK HOLDLOKALE

j

BOOK SPORTSHAL

~

LOGIN

Spil padel på vores to padelbaner ved Strib Fritids- og Aktivitetscenter. Padel har indtaget Danmark i de senere år og der skyder flere og flere baner op på tværs af landet. Vi er super glade for at alle i Middelfart og Strib har mulighed for at spille med.

Booking

Priser 

Hverdage

Kl. 06.00 – 15.00 = 100 kr./time (kun 80 kr./time til ultimo marts)
Kl. 15.00 – 23.00 = 120 kr./time

Weekender

Kl. 06.00-23.00 = 120 kr./time

Priserne er pr. bane.

Klippekort

10 klip kr. 1.000,-

Medlemskab

Medlemskab for 6 måneder kr. 1250,-

Medlemskab for 12 måneder kr. 2250,-

 

I kan låne bat og bolde gratis, når I spiller hos os. De er til rådighed ved banerne.

Ved booking giver adgangskoden adgang til banen fra 10 min. før og 15 min. efter banetid, og adgang til døren ved omklædningsgangen fra 30 min før og 15 min efter banetid.

HVAD ER PADEL?

Padel er en ketsjersport, der kombinerer tennis og squash med sjov og socialt samvær. Man spiller fire personer sammen på en lukket bane omgivet af glas og et metalhegn, der begge indgår aktivt i spillet. Selve banen måler 10 gange 20 meter med et net i midten. Man kan også spille to spillere, hvis man spiller single. Padel er tilgængeligt for alle og de fleste lærer de grundlæggende færdigheder inden for den første halve time – og endnu hurtigere, hvis man har erfaring med andre former for ketsjersport. Da væggen er en del af sporten og bolden næsten altid bliver inden for banen, er der mere effektiv spilletid – også for nybegyndere.

I padel får du trænet din reaktionstid og reflekser. Strategi og samarbejde er vigtigere end ren råstyrke, så det er en oplagt sport at spille med venner og familie. Da sporten ikke er så fysisk krævende, er der mindre risiko for sportsskader og ømme armmuskler dagen efter. Samtidigt er det mere skånsomt mod knæ og hofter, da underlaget er blødt kunstgræs og der ikke er direkte fysisk kontakt mellem spillere. Padel er nemt at komme i gang med, men svært at mestre, hvilket gør det sjovt og udfordrende uanset hvilket niveau man er på.

HVORDAN ER REGLERNE I PADEL? 

I padel spiller man med en kort, strengfri ketsjer og en bold, der er mindre og blødere end en tennisbold. For at I kan komme godt og hurtigt i gang med padel, præsenteres de grundlæggende regler nedenfor (kilde: Dansk Padelforbund).

Spillet sættes i gang med en underhåndsserv og de to par skiftes til at serve for hvert parti. Man har ret til to server. Den første serv skal serves fra højre til venstre – herefter skiftes der side for hvert parti. Bolden skal ramme i modstanderens servefelt eller servefeltets linjer.

Både spiller og bold skal være bag serve- og centerlinjen indtil bolden er ramt. Hverken spiller eller bolden må berøre serve- og centerlinjen og spilleren skal mindst have en fod i jorden, når bolden rammes.

Bolden skal ramme underlaget, før man må slå til den.

Under spillet må man spille bolden op ad hvilken som helst glasvæg. Når bolden har ramt jorden én gang på din banehalvdel, skal du og din medspiller have bolden tilbage på modstanderens banehalvdel. Bolden må gerne røre glasvæggene på begge sider af nettet og – efter første kontakt med jorden – må bolden gerne røre hegnet på modstanderens banehalvdel. Men hvis den rammer gulvet en anden gang eller hegnet på din banehalvdel, så tildeles modstanderholdet et point.

padel

Pointsystem

Der gives point efter samme system, der benyttes i tennis
– 0, 15, 30, 40, parti.

Der er seks partier i et sæt og der spilles altid bedst af tre sæt.

Der gives point hvis:

  • Hvis bolden rammer jorden på modstanderens banehalvdel mere end én gang
  • Hvis én af modstanderne rammer bolden med battet mere end én gang
  • Hvis modspilleren skyder bolden op over væggen og uden for banen
  • Hvis bolden berører en modspiller i alm. spil
  • Hvis bolden rammer hegnet på egen banehalvdel (hvis modstanderen skyder bolden i hegnet på deres egen side)

Mangler du en makker?

Så er du ikke den eneste. Padel er stadig en relativ ny sport og ikke alle kan finde tre andre spillere. Connect Sport har oprettet en gruppe, hvor du kan finde nogen at spille sammen med. Så er der intet, der skal holder dig tilbage fra at hoppe med på padel-bølgen!

Booking

Find vej til vores center

Adresse: Ny Billeshavevej 1-3, 5500 Middelfart.  

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1-3, 5500 Middelfart, Danmark

Praktiske informationer:

ADRESSE OG PARKERING. Du finder Strib Fritids- og Aktivitetscenter på Ny Billeshavevej 1-3, 5500 Middelfart. Centeret ligger idyllisk i Strib kun 4 km fra E20. Vi har gode parkeringsforhold med 200 parkeringspladser lige ved centeret, samt handicapparkering.

HANDICAPFORHOLD. Vi har handicapvenlige forhold med lift i hallerne, samt niveaufri adgang til café og mødelokaler, samt handicaptoilet og -parkering. Alt dette gør at det er nemt at komme rundt både for den handicappede og dennes hjælper.

ÅBNINGSTIDER. Centeret er åbent hver dag mellem 06.00-23.00 for dem der har booket baner eller haller på forhånd. Når du har booket en bane eller hal, vil du modtage en mail med en kode, som du skal bruge for at låse dig ind i vores center. I juli samt i juleferien, er der kun åbent for dem, der har booket Pay & Play Sport aktiviteter.

HJERTESTARTER. Du finder vores hjertestarter udendørs på væggen mod parkeringspladsen.