fbpx

Sport i Middelfart

Motion og sport i Middelfart — find fritidsaktiviteter til hele familien.

BOOK PAY & PLAY SPORT

N

BOOK HOLDLOKALE

j

BOOK SPORTSHAL

~

LOGIN

Gå til sport i Middelfart og Strib

Vil du gå til sport i Middelfart? Her på siden kan du se de forskellige sportsgrene, som udfolder sig i Lillebælt Sport og Kultur takket være vores fantastiske foreninger. Tilsammen udgør de alsidige muligheder for en aktiv fritid og der findes gode tilbud, som passer til små som store idrætsudøvere samt forskellige konditions- og aktivitetsniveauer.

Under hvert enkelt sportsgren kan du se hvilke foreninger, der tilbyder netop denne sportsgren samt finde kontaktoplysninger på foreningerne. Nederst på siden kan du læse mere om fordelene ved at træne i en idrætsforening.

Find sportsgren i Middelfart - badminton

Badminton

Badminton er en sport der kræver hurtighed, eksplosivitet, taktisk snilde og teknik. Badminton er både sjovt for nybegyndere og rutinerede.

Find forening

MIDDELFART BADMINTON KLUB
Idrætscenter: Lillebæltshallerne

MFFI BADMINTON

Idrætscenter: Lillebæltshallerne

​​STRIB BADMINTON & GYMNASTIK
Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter​

​Eller spil badminton på egen hånd! Book en bane med PAY & PLAY SPORT i Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Spil Banko i Lillebæltshallerne i Middelfart

Banko

BANKO! Se om du er heldig og går hjem med en fuld plade og gode præmier. Hvis heldet ikke er med dig, får du med garanti stadig en hyggelig aften.

Find forening
Mødes om søndagen kl. 18.30 i Lillebæltshallerne, fra start september til udgangen af april
Find billard forening i Middelfart

Billard

Billard er ikke kun bodega-hygge, men også en sport. Det kræver ikke de store fysiske udfoldelser, men derimod god koordination og en rolig, sikker hånd. 

Find forening

MFFI BILLARD OM DAGEN
Idrætscenter: Lillebæltshallerne

MFFI BILLARD

Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

Gå til bordtennis i en forening

Bordtennis

Bordtennis er sjovt og hurtigt! Den 2,7 g lette bold kan opnå en fart på op mod 150 km/timen i et hårdt smash! Så det er en fordel at have hurtige reflekser.

Find forening

MFFI BORDTENNIS
Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

Bowling foreninger

Bowling

Bowling er let tilgængeligt, let at lære og sjovt for de fleste. Som holdsport kombinerer bowling spænding, sportslig udfordring og kammeratskab.

Find forening

BONUS: vores bowlingcenter har en restaurant, som laver lækker mad! Der er også rig mulighed for socialt samvær, da man let kan nyde en kold drik og lette snacks med holdet efter træning. 

MIDDELFART BOWLINGKLUB

Idrætscenter: Lillebælt Bowling

MFFI BOWLING
​​Idrætscenter: Lillebælt Bowling

BOWLINGKLUBBEN MIDDELFART OG OMEGN
Idrætscenter: Lillebælt Bowling

Cross fit i Strib

Crossfit

​​CrossFit er en træningsform, hvor det gælder om at være alsidig i sine evner. CrossFit involverer mange øvelser og styrker hele kroppen.

Find forening

STRIB CROSS FITNESS​
Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Gå til dans i Middelfart og Strib

Dans

Dans giver dig lange, slanke muskler, en god kropsholdning og masser af styrke i mave- og rygområdet – og ikke mindst et smil på læben.

Find forening

DANCE STUDIE v. MAJKEN HAUGE
Idrætscenter: Lillebæltshallerne

KIF MIDDELFART GYMNASTIK FORENING (DANCEMIX)
Idrætscenter: Lillebæltshallerne

Gå til esport

Esport

eSport er strategisk, kræver hurtige beslutninger og endnu hurtigere fingre på tastaturet. Det kræver både sammenhold og god kommunikation.

Find forening

KIF MIDDELFART ESPORT
Idrætscenter: Lillebæltshallerne

Spil Floorball i en forening

Floorball

Floorball er en højintensiv sport, hvor du får pulsen op. Ens muskler, kondition, balance og reaktionsevne styrkes samtidigt med at det er sjovt.

Find forening

MIDDELFART FIRMA OG FAMILIE IDRÆT (MFFI) 
Idrætscenter: Lillebæltshallerne.

Tilmeld dig​ og spil med hver fredag aften kl. 19.00-20.00!

Fodbold

Fodbold

​Fodbold er en af verdens største idrætsgrene. Sporten forbedrer din kondition og giver en sundere krop. Spillet er intenst og spændende!

Find forening

MG&BK FODBOLD
Idrætscenter: Lillebæltshallerne

STRIB IDRÆTSFORENING FODBOLD
Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter​

Gymnastik, spring og dans i Middelfart og Strib

Gymnastik

​​Gymnastik er velegnet til alle aldersgrupper. Denne idræt udvikler og vedligeholder ens balance, motorik, koordination og kropskontrol. 

Find forening

STRIB BADMINTON OG GYMNASTIK
Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter​

Håndbold forening

Håndbold

Håndbold er en social sport, der også gavner dit kredsløb, kondition samt styrker samtlige store muskelgrupper – især benene og skulderregionen. 

Find forening

MIDDELFART HÅNDBOLD KLUB
Idrætscenter: Lillebæltshallerne samt Strib Fritids og Aktivitetscenter​

Motion i dagtimerne

MOTION

​​​​”Motion i dagtimerne” er en forening med interesse for motion og træning for penionister. Der er aktiviteter, hvor alle kan være med samt et social rum.

Find forening

MOTION I DAGTIMERNE
Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter​

Skydning i en forening

Skydning

​Skydning kræver dyb koncentration og ro for at sigte, trække af på det rigtige tidspunkt og ikke lade sig forstyrre. Det giver en øget kropskontrol. 

Find forening

MFFI SKYDNING
Idrætscenter: Lillebæltshallerne

Middelfart SKYTTEFORENING
​Idrætscenter: Lillebæltshallerne

MIDDELFART PISTOL KLUB
(OBS ingen hjemmeside)

Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

Spil squash

SQUASH

​Squash er meget intensivt og eksplosivt samtidig med, at du skal kunne tænke i ”spil-vinkler” og boldens tilbagespring. Det er både sjovt og en god træning. 

Find forening

MFFI SQUASH
Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

MIDDELFART SQUASH
Læs mere om denne nye squashforening på deres Facebook gruppe. 

BOOK EN SQUASHBANE
Med Pay & Play Sport kan du booke en bane online og spille squash med vennerne eller familien

Gå til svømning i Strib Svømmehal

Svømning

​Svømning er en god og effektiv træningsform, der er mild mod knogler og led. Mange muskelgrupper samt konditionen bliver styrket.

Find forening

SVØMMEKLUBBEN DELFINEN
Idrætscenter: Strib Svømme- og Motionscenter​

Tennis i Strib

Tennis

Tennis kræver god kondition, balance og kropskontrol, kraftfulde slag samt at du bevæger dig hurtigt for at reagere på retningsskifte i spillet.

Find forening

STRIB TENNIS KLUB
Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter (vinterhalvår)​

Gå til volleyball

Volleyball

​Volleyball er godt for skulder-, ryg-, bryst- og lårmuskulaturen. Sporten er meget social og kræver samarbejde, god kommunikation og holdånd! 

Find forening

MIDDELFART VOLLEYBALL KLUB
Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

Træning og sport i Middelfart

Med regelmæssig motion og træning, kan man styrke ens krop, få øget energi og bedre humør samt minimere risikoen for sygdomme. Derudover vil man få lettere ved at takle hverdagens fysiske udfordringer – at løbe efter bussen, bære indkøbsposer op ad trapper og spille bold med sine børn. Samtidigt giver træning et frirum, hvor man kan koble af.

Der findes mange muligheder for at få mere motion i ens hverdag – tage cyklen, gå i svømmehallen, dyrke fitness eller dyrke sport i en forening. Afhængigt af ens formål med at dyrke motion samt ens kalender, kan man vælge mellem forskellige træningsformer i Lillebælt Sport og Kultur.

Sport i en forening

Holdsport, der involverer løb, boldspil og aktiviteter med hop og spring, er lige så gavnlig for kroppen og knoglemassen som styrketræning. Så hvis du synes at det er en sur pligt at træne, har du muligvis valgt den forkerte træningsform. Når man dyrker holdsport i en forening, er motion ikke kun fysisk arbejde der giver sved på panden, men også et socialt rum hvor man er en del af et fællesskab. Når man ved at holdkammeraterne står og venter på én, er man mere tilbøjelig til at komme afsted.

Fritidsinteresser, der passer i din kalender

  • Morgen. Hvis du gerne vil træne alene, kan du tage til morgensvømning i Strib Svømmehal hverdage kl. 05.00-07.30 (torsdag kl. 05.00-09.00). Strib og Middelfart Motionscenter tilbyder også flere holdtilbud om morgenen, fx body bike og aqua fitness.
  • Formiddag. I Strib Fritids- og Aktivitetscenter inviterer Motion i Dagtimerne til motion og socialt samvær hver tirsdag og torsdag formiddag. I Middelfart byder vores foreninger på billard, kegler og bowling.
  • Eftermiddag og aften. Her har vi rigtig travlt i vores haller. Her mødes både små som store idrætsudøvere til alt fra badminton, håndbold, floorball, squash, bordtennis, volleyball til svømning mm.
  • Weekend. Om søndagen inviterer MG&BK til banko i Lillebæltshallerne. Derudover kan du tage venner og familie med til svømning, leg og udspring i Strib Svømmehal eller I kan booke en badmintonbane eller en hel idrætshal til sjov sport med Pay & Play Sport!

Strib og Middelfart Motionscenter har åbent fra tidlig morgen til sen aften, så her er altid mulighed for at træne. Derudover kan medlemmer i vores motionscenter variere deres træning med holdtræning samt svømning i Strib Svømmehal – bare én af mange gode medlemsfordele.