fbpx

AKTIVITETER

Læs mere om vores hold, undervisning samt børnefødselsdage

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB KLIPPEKORT

KØB MEDLEMSKAB

~

LOGIN

Aktiviteter i Strib Svømmehal

Her kan du se alle de aktiviteter, hold og forløb, som vi tilbyder i Strib Svømmehal.

Badedyr og leg

Det store badedyr er tilbage og er klar på at lege, når vi har Svømning for alle.

Babysvømning i Strib Svømmehal

BABYSVØMNING MED INSTRUKTØR

Babysvømning er sundt for både motorik og sanser, og du får en dejlig tæt oplevelse med dit barn, når I boltrer jer i vandet. Når du kommer i gang med babysvømning opstår der et stort nærvær mellem dig og din baby, og I oplever noget sjovt udenfor hjemmets faste rammer. Hop trygt i varmtvandsbassinet med din baby.

Aquafitness i Strib Svømmehal

AQUA FITNESS

Aqua fitness er styrkeøvelser og kredsløbstræning i vand. Det kan være hårdt at træne i vand, men samtidig er der øvelser, man kan udføre i vand som man måske har svært ved på land. Aqua fitness foregår i højt tempo og øvelserne kan være krævende, men alle kan deltage, da man selv kan bestemme sværhedsgraden i øvelserne.

Saunagus i Strib Svømmehal

SAUNAGUS

Få wellness i hverdagen med saunagus! Saunagus er aromaterapi, hvor milde dufte fra æteriske olier spredes rundt i den varme sauna ved at vores gusmester svinger et håndklæde i sirlige og hurtige bevægelser. Det skaber en behagelig stemning i saunaen, som indbyder til både afslapning, mindfullness, styrke og energi.

Svømmekursus vandskræk

SVØMMEUNDERVISNING FOR VOKSNE

Har du aldrig lært at svømme eller vil du gerne forbedre din svømmeteknik? Vores lille svømmeundervisningshold tilrettelægges så alle deltagere – uanset niveau – får noget ud af undervisningen og forbedrer deres teknik. Holdet mødes til undervisning en gang om ugen i otte uger.

Børnefødselsdag med svømning

BØRNEFØDSELSDAG

Børnefødselsdag i Strib Svømmehal er en anderledes måde at aktivere børnene på og holde en fed børnefødselsdag, hvor alle kan være med og have det sjovt. I har mulighed for at leje et lokale, hvor I kan pynte op og nyde medbragt kage, pølsehorn og sodavand.

Det koster 105 kr. at leje lokalet, uanset hvor længe I bruger det. I står selv for at dække op og rydde op. 

Indgangsbillet til svømmehallen: hvis der er over 10 børn (under 15 år.), så koster det 20 kr. pr. barn (normalpris: 25 kr. pr. barn)

Book lokalet online eller kontakt os på tlf. 6441 2966

Svømmeundervisning

FORÆLDRE/BARN SVØMNING 

Holdet er til dig og dit barn mellem 1-3 år. Her bliver dit barn tryg ved vandet gennem øvelser og leg. Bl.a. øver vi at flyde på ryggen/maven og hoppe ned i vandet fra kanten. Her får du og dit barn også noget god kvalitetstid sammen. Holdet kan ses som et slags forstadie til svømmeundervisning eller bare som et tilbud, der gør dit barn meget mere vant til vandet.
Svømmeundervisning

PERSONLIG SVØMMEUNDERVISNING

Vil du gerne forbedre dine svømmefærdigheder, lære en ny svømmeart eller tilegne dig nye svømmeteknikker? Så skal du prøve personlig svømmeundervisning.

½ time koster 169 kr.

Medlem af Strib og Middelfart Motionscenter:

½ time koster 129 kr.

Tidspunkter aftales med instruktøren. Skriv til os på svommehal@LSOK.dk og hør mere.