fbpx

SVØMMEUNDERVISNING FOR VOKSNE

Bliv bedre til at svømme – uanset niveau!

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB KLIPPEKORT

KØB MEDLEMSKAB

~

LOGIN

Svømmeundervisning for voksne

Vores svømmeundervisning er til dig, der gerne vil blive bedre til at svømme – uanset dit udgangspunkt. Er du elitesvømmer og vil du gerne forbedre din crawl? Vil du gerne forbedre din svømmeform, så du trygt kan tage ud og svømme i havet? Eller har du aldrig lært at svømme og er faktisk lidt bange for at hoppe i? Uanset hvilket niveau du er på, så kan vores hold og dygtige instruktør hjælpe dig! Der er max 6 deltagere pr. instruktør og undervisningen tilrettelægges efter deltagerne, så alle kan forbedre deres teknik.

Vi starter blidt ud i det lille varmtvandsbassin. Når du er klar, rykkes undervisningen over i det store bassin.

Fra vandskræk til vandglad

Det kan være en kæmpe fornøjelse og god træning at svømme, men det er ikke alle der er trygge i vandet. Vores svømmeundervisning for voksne er også rettet mod dig, der er nybegynder eller som har vandskræk. Vores dygtige instruktør hjælper dig til at blive vandglad!

Hvis du kan nikke genkendende til ét eller flere af følgende punkterne, så kan vores hold hjælpe dig!

  • Vil du gerne forbedre din svømmeteknik?
  • Har du aldrig lært at få hovedet under vand?
  • Føler du, at du ikke har luft nok i lungerne til at svømme en bane crawl? Begrænser dit åndedræt dig i at få den fulde glæde ved en svømmetur?
  • Har du vandskræk eller er du utryg ved at komme ud på dybt vand?
  • Ønsker du hjælp til at overvinde frygten, og finde glæde ved at svømme eller færdes i det våde element?

Vi starter stille og roligt med simple vejrtrækningsøvelser på det lave vand. Målet for undervisningen er, at du finder glæden ved at være i vandet — også når hovedet kommer under vand.

Svømmeundervisning for voksne

PRIS OG TILMELDING

Prisen for holdet Voksen Svømmeundervisning er 625 kr. og holdet mødes til undervisning 8 gange. Tilmeld dig HER. Der er i øjeblikket ikke et hold at tilmelde sig. Vi opdaterer løbende på vores hjemmeside, når dette kommer.

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med at tilmelde dig, er du meget velkommen til at kontakte os på mail svommehal@LSOK.dk

Praktiske informationer

Svømmeundervisning for voksne er et 8-ugers forløb, hvor du langsomt lærer at blive tryg i vandet. Der er et begrænset antal pladser pr. hold, så alle får noget ud af undervisningen.

Holdet finder sted i Strib Svømmehal, som du finder på adressen Øster Allé 4, 5500 Middelfart. Vil du gerne dyppe tæerne inden du springer ud i det og tilmelder dig? Tjek vores åbningstider her.

Svømmeundervisning for voksne