fbpx

SVØMMEUNDERVISNING FOR VOKSNE

Bliv bedre til at svømme – uanset niveau!

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB KLIPPEKORT

KØB MEDLEMSKAB

~

LOGIN

Svømmeundervisning for voksne

Vores svømmeundervisning er til alle, der gerne vil blive bedre til at svømme. Er du elitesvømmer og vil du gerne forbedre din crawl? Vil du gerne forbedre din svømmeform, så du trygt kan tage ud og svømme i havet? Eller har du alrdig lært at svømme og er faktisk lidt bange for at hoppe i? Uanset hvilket niveau du er på, så kan vores hold og dygtige instruktør hjælpe dig!

Fra vandskræk til vandglad

Det kan være en kæmpe fornøjelse og god træning at svømme, men det er ikke alle der er trygge i vandet. Vores svømmeundervisning for voksne er også rettet mod dig, der er nybegynder eller som har vandskræk. Vores dygtige instruktør hjælper dig til at blive vandglad!

Hvis du kan nikke genkendende til ét eller flere af følgende punkterne, så kan holdet hjælpe dig!

  • Vil du gerne forbedre din svømmeteknik?
  • Har du aldrig lært at få hovedet under vand?
  • Føler du, at du ikke har luft nok i lungerne til at svømme en bane crawl? Begrænser dit åndedræt dig i at få den fulde glæde ved en svømmetur?
  • Har du vandskræk eller er du utryg ved at komme ud på dybt vand?
  • Ønsker du hjælp til at overvinde frygten, og finde glæde ved at svømme eller færdes i det våde element?

Vi starter stille og roligt med simple vejrtrækningsøvelser på det lave vand. Målet for undervisningen er, at du finder glæden ved at være i vandet — også når hovedet kommer under vand.

Svømmeundervisning for voksne

PRIS OG TILMELDING

Prisen for holdet Voksen Svømmeundervisning er 575 kr.

Tænker du at dette hold lige er noget for dig, så du kan blive fortrolig med vandet og finde glæden ved at svømme, så reservér en plads på vores næste hold ved at sende en mail til svommehal@LSOK.dk

Praktiske informationer

Svømmeundervisning for voksne er et 8-ugers forløb, hvor du langsomt lærer at blive tryg i vandet. Der er et begrænset antal pladser pr. hold, så alle får noget ud af undervisningen.

Vi starter et hold onsdag den 28. oktober kl. 18.15-19.00. Tilmeld dig onsdagsholdet og bliv bedre til at svømme inden nytår!

Holdet kører i Strib Svømmehal, som du finder på adressen Øster Allé 4, 5500 Middelfart. Vil du gerne dyppe tæerne inden du springer ud i det og tilmelder dig? Tjek vores åbningstider her.

Svømmeundervisning for voksne