fbpx

To share

Svært ved at vælge – bestil To Share og del vores favoritter med dine kolleger, venner eller familien!

Åbningstider & priser

Find vores åbningstider og planlæg dit besøg

BOWLING I MIDDELFART

Ta’ venner, familie og kollegaer med til hyggelig bowling! 

Take away

Forkæl familien – og dig selv – med en fridag fra køkkenet! 

Børnefødselsdag med bowling

Super sjovt for de små – og nemt for de voksne!

N

BOOK BOWLINGBANER

BESTIL TAKE AWAY

RING TIL OS

FØLG OS PÅ FACEBOOK

TAKE AWAY

Prøv vores saftige burgers eller lækre steaks med chunky fries! Forkæl familien med en King Pin Box med møre, kødfyldte, barbequemarinerede spareribs, salat, valgfri dip og valgfri kartoffel.

… Psst køb en valgfri King Pin Box og få 2 timers bowling med til hele familien (op til 6 personer)!

Sæt tænderne i vores burger!

… eller prøv vores kødfyldte spareribs eller smagfulde steaks! Vores mad er tilberedt med årtidens råvarer og kvalitetskød fra Kildegaarden. Og kvaliteten kan smages! 

BØRNE­FØDSELSDAG

Børnefødselsdag med bowling, mad og drikke samt en lille gave til fødselaren! Bowling er sjovt for børnene og det er nemt for de voksne — vi tager os af madlavning og oprydning!

Spis og Bowl

Vi har gode tilbud med lækker mad og hyggelig bowling for både børnefamilier, kærestepar, vennegruppen og kollegaerne samt til familiefester!

Hold festen hos os

Vores selskabslokale kan danne gode rammer for jeres næste fest — uanset om I vil kombinere festen med bowling eller ej. Vores køkken sørger for lækker mad efter jeres ønsker. 

Bowling i Middelfart

Kig forbi King Pin Bowl & Diner i Middelfart til hyggelig bowlingoplevelser med venner, studiekammerater, familie og kollegaer. I vores amerikanske diner byder vi på lækre fristelser i form af saftige burgers, smagfulde steaks, kødfyldte og møre spareribs samt sød og cremet is. Og ved bowlingbanerne serverer vi sodavand, øl, cocktails samt salte snacks, så I kan fejre strikes med et SKKÅÅL! 

Bowlingcenter i Middelfart, King Pin Bowl & Diner

BOWLING I MIDDELFART

Vi byder på hyggelige og sjove bowlingoplevelser med familien, vennerne og kollegaerne. Kridt bowlingskoene og dyst i en god gang bowling! Se om du kan få en strike, turkey, 4-bagger, 5-bagger eller en ‘6-pack’. Måske vinder du håneretten med den højeste score og smager sejrens sødme!

​Vores bowlingcenter er udstyret med handicapudstyr og 4 af vores 10 baner kan gøres børnevenlige, så alle kan være med og har mulighed for en strike! Der kan også dystes i pool, airhockey og bordfodbold. Fredag og lørdag er diskolyset tændt over over bowlingbanerne, så der for alvor kommer gang i festen.

burger restaurant Middelfart

GODE MADOPLEVELSER

Vores amerikanske diner tilbyder amerikanske klassikere som: burgere, steaks, spareribs, ta’ selv isbar samt lækre drikkevarer og cocktails. Du har også mulighed for at bestille mad som take away

​Vores mad er tilberedt med årstidens friske råvarer og kvalitetskød fra den danske kvægproducent Kildegaarden, der ligger idyllisk og landligt ved Mariager fjord. Kvaliteten kan smages – bestil bord i vores diner og smag selv!

V​i kan danne rammerne om både uformelle hyggeaftener, børnefødselsdage for klassen samt fester og arrangementer – alt sammen krydret med god mad, sjove aktiviteter og bowling. Vi har plads til 75 gæster i vores selskabslokale.