fbpx

BOWLING I MIDDELFART

Ta’ venner, familie og kollegaer med til hyggelig bowling! 

Åbningstider & priser

Find vores åbningstider og planlæg dit besøg

Børnefødselsdag med bowling

Super sjovt for de små – og nemt for de voksne!

N

BOOK BOWLINGBANER

RING TIL OS

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Sæt tænderne i vores burger!

… eller prøv vores kødfyldte spareribs og nachos. Vores mad er tilberedt med årtidens råvarer og kvalitetskød fra Himmerland. Og kvaliteten kan smages!

BØRNE­FØDSELSDAG

Børnefødselsdag med bowling, mad og drikke samt en lille gave til fødselaren! Bowling er sjovt for børnene og det er nemt for de voksne — vi tager os af madlavning og oprydning.

Bowling i Middelfart

Kig forbi King Pin Bowl & Diner i Middelfart til hyggelige bowlingoplevelser med venner, studiekammerater, familie og kollegaer. I vores amerikanske diner byder vi på lækre fristelser i form af saftige burgers og kødfyldte spareribs. Ved bowlingbanerne serverer vi sodavand og øl,  så I kan fejre strikes med et SKKÅÅL!

Bowlingcenter i Middelfart, King Pin Bowl & Diner

BOWLING I MIDDELFART

Vi byder på hyggelige og sjove bowlingoplevelser med familien, vennerne og kollegaerne. Kridt bowlingskoene og dyst i en god gang bowling. Se om du kan få en strike, turkey, 4-bagger, 5-bagger eller en ‘6-pack’. Måske vinder du håneretten med den højeste score og smager sejrens sødme!

​Vores bowlingcenter er udstyret med handicapudstyr og 4 af vores 10 baner kan gøres børnevenlige, så alle kan være med og har mulighed for en strike! Der kan også dystes i pool, airhockey og bordfodbold. 

burger restaurant Middelfart

GODE MADOPLEVELSER

Vores amerikanske diner tilbyder amerikanske klassikere som: burgere og spareribs samt lækre drikkevarer.  ​

​Vores mad er tilberedt med årstidens friske råvarer og kvalitetskød fra Himmerland.
Kvaliteten kan smages – bestil bord i vores diner og smag selv!

V​i kan danne rammerne om både uformelle hyggeaftener, børnefødselsdage for klassen samt fester og arrangementer – alt sammen krydret med god mad, sjove aktiviteter og bowling. Vi har plads til 75 gæster i vores selskabslokale.

Se oversigt over fødevarestyrelsens vurdering af os via smileyordningen HER