fbpx

BOWLING I MIDDELFART

Ta’ venner, familie og kollegaer med til hyggelig bowling!

Åbningstider & priser

Find vores åbningstider og planlæg dit besøg

Børnefødselsdag med bowling

Super sjovt for de små – og nemt for de voksne!

Festlig fredag og lørdag

Fredag/lørdag fra kl. 19.00 skruer vi op for musikken og tænder diskokuglen. Vi laver i samarbejde med Royal Unibrew gode tilbud i baren disse aftener (følg med på vore FB side).

N

BOOK BOWLINGBANER

RING TIL OS

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Bowling tiltrækker alle

I mere end 150 år har bowling været en attraktion af forskellige årsager:

  • It’s Easy! Bowling er let tilgængeligt og let at lære for unge og gamle.
  • It’s Fun! Børn, teenagere, voksne og pensionister, i alle aldre kan man have det sjovt sammen med bowling i en af de få aktiviteter hvor alle har samme chancer for at vinde!
  • It’s Social! Bowling kombinerer spænding og en sportslig udfordring i perfekt afslappende omgivelser.
  • It’s Weatherproof! Man kan spille bowling 365 dage om året …. Uanset hvordan vejret er!

Med udgangspunkt i ovenstående har bestyrelsen i Lillebælt Sport og Kultur valgt at investere massivt i Lillebælt Bowling der ud over udskiftning af alt inventar også har medført udskiftning af bowlingmaskinerne til de mere driftssikre String Pinpotter (snoretræk). Og vi er ikke færdige endnu. Vi har købt software med flere forskellige bowlingspil, og mangler nu kun hardware inden vi også har denne mulighed.

Smag vores lækre mad

Vores køkken har ud over caféretter også mulighed for at tilbyde menuer til større selskaber.

BØRNE­FØDSELSDAG OG UNGDOMSPAKKER

Børnefødselsdag med bowling, mad og drikke samt en lille gave til fødselaren! Bowling er sjovt for børnene og det er nemt for de voksne — vi tager os af madlavning og oprydning. Med ungdomspakke kan I f.eks. holde jeres klassefest eller hygge med fodboldklubben.

Bowling i Middelfart

Kig forbi Lillebælt Bowling i Middelfart til hyggelige bowlingoplevelser med venner, studiekammerater, familie og kollegaer. Vores køkken byder på lækre fristelser i form af saftige burgers og kødfyldte spareribs. Ved bowlingbanerne serverer vi sodavand og øl,  så I kan fejre strikes med et SKKÅÅL!

Bowlingcenter i Middelfart, King Pin Bowl & Diner

BOWLING I MIDDELFART

Vi byder på hyggelige og sjove bowlingoplevelser med familien, vennerne og kollegaerne. Kridt bowlingskoene og dyst i en god gang bowling. Se om du kan få en strike, turkey, 4-bagger, 5-bagger eller en ‘6-pack’. Måske vinder du håneretten med den højeste score og smager sejrens sødme!

​Vores bowlingcenter er udstyret med handicapudstyr og 4 af vores 10 baner kan gøres børnevenlige, så alle kan være med og har mulighed for en strike! Der kan også dystes i pool, airhockey og bordfodbold. 

burger restaurant Middelfart

GODE MADOPLEVELSER

Vores køkken tilbyder klassikere som: burgere og spareribs samt lækre drikkevarer.  ​

​Vores mad er tilberedt med årstidens friske råvarer og kvalitetskød fra Himmerland.
Kvaliteten kan smages – bestil bord og smag selv!

V​i kan danne rammerne om både uformelle hyggeaftener, børnefødselsdage for klassen samt fester og arrangementer – alt sammen krydret med god mad, sjove aktiviteter og bowling. Vi har plads til 75 gæster i vores selskabslokale.

Se oversigt over fødevarestyrelsens vurdering af os via smileyordningen HER