fbpx

Restaurant

Vi serverer burgere, spareribs mm. og kan også danne rammerne for din næste fest!

N

BOOK BOWLINGBANER

RING TIL OS

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Restaurant i Middelfart

Her på siden kan du læse mere om vores restaurant i Middelfart. Lillebælt Bowling er spisestedet for hele familien, når du gerne vil have god mad og snøre bowlingskoene. I vores restaurant kan I bestille mad som burger, spareribis og meget mere. Vi serverer også børnenes favoritter, så du kan trygt tage hele familien med.

Udover gode mad- og bowlingoplevelser, danner vores restaurant også gode rammer for børnefødselsdag, polterabender, konfirmationer, fødselsdagsfester osv. samt møder og kurser.

Se vores menu

De bedste burgere, spareribs og steaks i Middelfart?

​Vi tilbereder maden ud fra årstidens friske råvarer og med kvalitetskød fra Himmerland. Kærligheden til de gode råvarer lever også stærkt i vores restaurant i Middelfart — og vi er ikke i tvivl om at det kan smages! I vores restaurant kan du sætte tænderne i en saftig burger og kødfyldte barbeque marinerede spareribs. 

 

Se billeder fra vores restaurant her

Book baner online

Møde- og selskabslokale

Vores center er udstyret med et selskabslokale, der blandt andet har dannet rammer for gode frokoster for gamle kolleger, julefrokoster, fødselsdage samt konfirmationer. Vores selskabslokale har plads til 70 spisende og vores køkken sørger for at forkæle jer med en lækker menu sammensat efter jeres ønsker.

Når I holder jeres fest eller møde hos os, kan I kombinere dagens program med sjov bowling. Efter et sjovt afbræk med bowling, kan dine gæster komme tilbage til mødet eller festen med fornyet energi.

Da lokalet ligger afskåret fra bowlingbanerne og restauranten, kan I sagtens holde en fantastisk fest eller et godt møde uden bowling på programmet. Ring til tlf. 6441 2966 for at høre mere.

Restaurant Middelfart

Afskåret møde- og selskabslokale, hvor I kan tilføje bowling til dagens program

Amerikansk restaurant Middelfart

Hold festen hos os og slip for opdækning, madlavning og opvask

Festlokaler med bowling

Vi forkæler dine gæster med en lækker menu sammensat efter dine ønsker

Betalings- og afbestillingsregler

  • Vi afregner på dagen for arrangementet medmindre andet er aftalt.
  • Det endelige antal kuverter skal være os i hænde senest 3 dage før afholdelse af jeres arrangement.
  • Ved reduktion i antal på mere end 10% senere end 3 døgn før afholdelse betales 50% af kuvertprisen.
  • Ved afbestilling af kuverter senere end 1 døgn for afholdelse af jeres arrangement betales der fuld pris for arrangementet.
  • Godt råd: ved selskaber, hvor man skal betale hver for sig, sørg da for, at deltagerne betaler ved tilmelding — så undgår resten af selskabet at hænge på afbestillingsgebyret!

Find vej til vores restaurant i Middelfart samt sjov bowling og gode madoplevelser!

Du finder os på Færøvej 67, 5500 Middelfart

King Pin Bowl & Diner

Færøvej 67, 5500 Middelfart, Danmark